Ασφαλείς εκτυπώσεις

Μεγαλύτερος έλεγχος, χαμηλότερο κόστος εκτυπώσεων

Εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πόρους με την Konica Minolta


Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας, είναι σημαντικό να διατηρείτε τα έξοδά σας υπό έλεγχο. Ωστόσο, όσο μεγαλύτερη είναι η επιχείρηση, τόσο λιγότερο παραγωγικό και περισσότερο κουραστικό είναι να παρακολουθείτε κάθε επιμέρους κόστος. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα ακόμη και σε φαινομενικά μη σημαντικές πτυχές, όπως η εκτύπωση. Απλώς αναρωτηθείτε: γνωρίζετε πραγματικά πόσα χρήματα ξοδεύετε για σαρώσεις, εκτυπώσεις και αντιγραφές καθημερινά, εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια;

Δεν μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος εκτύπωσης; Μην ανησυχείτε, δεν είστε οι μόνοι! Ακόμη και σε αυτήν την εποχή της υψηλής τεχνολογίας, οι περισσότερες εταιρείες εξακολουθούν να δυσκολεύονται να υπολογίσουν τα πραγματικά τους έξοδα βάσει αντικειμενικών στοιχείων. Δεν γνωρίζετε επίσης ποιοι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση στην υποδομή σας και πόσο συχνά τη χρησιμοποιούν; Αυτό μπορεί επίσης να αποτελεί σοβαρό εμπόδιο για τη μείωση του προϋπολογισμού εκτυπώσεων. Οι λύσεις ασφαλείας εκτυπώσεων σάς προσφέρουν τις γνώσεις που χρειάζεστε για να λαμβάνετε αποφάσεις με βάση αντικειμενικά στοιχεία και όχι συναισθήματα. Σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά εκτύπωσης για επιμέρους εργαζόμενους, να εκχωρείτε δικαιώματα πρόσβασης σε χρήστες και να βελτιστοποιείτε την υποδομή εκτυπώσεων, ώστε να ανταποκρίνεστε στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ασφαλείς εκτυπώσεις

Ασφαλείς εκτυπώσεις

Λύσεις

Η ασφαλής εκτύπωση παρέχει τα δεδομένα που χρειάζεστε για τον έλεγχο και τη βελτιστοποίηση ολόκληρου του περιβάλλοντος εκτύπωσης. Σας επιτρέπει να παραμένετε ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό, με την ανάπτυξη μιας λύσης που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να επιλύετε προβλήματα ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χρόνο, κόστος και προσπάθεια. 


Οι λύσεις εκτύπωσης ασφαλείας είναι εύκολες στην εγκατάσταση, καθώς το περιβάλλον εργασίας είναι σαφές και εύκολα κατανοητό, ώστε να μην χρειάζεται να απασχολείτε τεχνικούς. Το λογισμικό μπορεί να σας παρέχει σύνθετα δεδομένα σχετικά με τις συνήθειες εκτύπωσης της ομάδας σας, μπορεί να περιορίσει την πρόσβαση των χρηστών σε συγκεκριμένες λειτουργίες και είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη.

Hardware
hardware icon
Υλικό εκτυπώσεων Konica Minolta

Θέλετε τον απόλυτο εξοπλισμό για την παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων; Μόλις τον βρήκατε. Οι συσκευές επαγγελματικών εκτυπώσεων γραφείου της Konica Minolta αποτελούν ορόσημα για τον κλάδο, μιας και προσφέρουν επαναστατική ποιότητα έγχρωμης εικόνας, εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα, ενσωματωμένες επιλογές φινιρίσματος επαγγελματικής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σύνθετων εργασιών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα εξειδίκευσής της εταιρείας σας, ο εξοπλισμός εκτυπώσεων που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να δομήσετε την υποδομή εκτυπώσεών σας, να διαχειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε προηγμένα όργανα μέτρησης, καθώς και να εξερευνήσετε άλλες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν ριζικά τη ροή εργασιών σας.

Software
software icon
YSoft SafeQ

Το YSoft SafeQ είναι μια λύση διαχείρισης εκτυπώσεων βάσει διακομιστή που διαθέτει ένα προηγμένο σύνολο καινοτόμων λειτουργιών, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να έχετε τον έλεγχο στο περιβάλλον εκτύπωσης, να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει αντικειμενικών στοιχείων, να μειώνετε τον κόστους των εκτυπώσεων και να ελαχιστοποιείτε τις επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον. Με το YSoft SafeQ, μπορείτε να κάνετε τις εκτυπώσεις σας πιο οικονομικά αποδοτικές και ασφαλείς. Αυτή η λύση σάς επιτρέπει να εκχωρείτε δικαιώματα πρόσβασης, να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά εκτύπωσης του προσωπικού σας και να μειώνετε τον κίνδυνο πρόσβασης μη εξουσιοδοτημένου προσωπικού σε εμπιστευτικά δεδομένα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στην υπηρεσία σας

Το έμπειρο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και θα σας δείξει πώς να χειρίζεστε το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, στο πλαίσιο ενός συστήματος υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης για συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασιών για τη μείωση των δαπανών για έγγραφα και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Η ανάπτυξη λύσεων ασφάλειας εκτυπώσεων σάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε το περιβάλλον εκτύπωσης. Μπορείτε να απλοποιήσετε τη ροή εργασιών σας και να μάθετε ποιοι από τους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές σας χρησιμοποιούνται συχνότερα, κάτι που σας παρέχει μια πολύ πιο καθαρή εικόνα των αναγκών της εταιρείας σας. Με την ασφαλή εκτύπωση, μπορείτε να μειώσετε αμέσως το κόστος απαιτώντας από τους χρήστες να προσδιορίζουν την ταυτότητά τους κάθε φορά θέλουν να εκτυπώσουν, να σαρώσουν ή να αντιγράψουν ένα έγγραφο.

Μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας μια υπηρεσία εκτυπώσεων επί πληρωμή (καθιστώντας γρήγορη και εύκολη την παρακολούθηση των ενεργειών τους και τον υπολογισμό του κόστους με ακρίβεια), να χρησιμοποιείτε ταυτότητες ή κωδικούς PIN για να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες είναι φερέγγυοι, να παρακολουθείτε τις συνήθειες εκτύπωσης των εργαζομένων και να δημιουργείτε εύκολα έτοιμες, προσαρμοζόμενες και σαφείς αναφορές που καλύπτουν όλες τις λειτουργίες των πολυλειτουργικών εκτυπωτών σας. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε ολοκληρωμένη λογιστική διαχείριση ώστε να καταγράφονται όλες οι εργασίες εκτύπωσης και αντιγραφής που εκτελούνται σε ένα συγκεκριμένο έργο, να συνοψίζετε το κόστος γρήγορα και εύκολα και να το συμπεριλαμβάνετε στο έργο.

Μπορείτε ακόμη και να μειώσετε το κόστος περαιτέρω, χρησιμοποιώντας σαφείς αναφορές που δείχνουν ξεκάθαρα τις επιπτώσεις του περιορισμού των εκτυπώσεων στο φυσικό περιβάλλον, ώστε οι εργαζόμενοι να μην εκτυπώνουν έγγραφα χωρίς λόγο. Με την Konica Minolta, μπορείτε να κάνετε τις εκτυπώσεις σας πιο ασφαλείς, πιο απλές και πιο προηγμένες από ποτέ. 

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Καλύτερη ασφάλεια εγγράφων

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Έλεγχος εκτύπωσης βάσει δεδομένων

Productivity feature icon

Χαμηλότερο κόστος υποδομής

Εικονίδιο λειτουργίας εκτύπωσης

Δεν χρειάζονται προγράμματα οδήγησης εκτύπωσης

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Ασφαλείς ροές εργασιών