Invoice365

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ CLOUD ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διαχειριστείτε εύκολα τα τιμολόγιά σας με τη λύση Invoice365 από την Konica Minolta.


Πολλές επιχειρήσεις κατακλύζονται από μεγάλο αριθμό εισερχόμενων τιμολογιών καθημερινά. Η διαδρομή από τη διανομή στα αρμόδια τμήματα μέχρι την τελική έγκριση και την πληρωμή μπορεί να είναι μια πολύπλοκη και επιρρεπής σε σφάλματα διαδικασία. Υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη για μία απλή και αποτελεσματική λύση, ιδίως για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.


 

Προκλήσεις

Προκλήσεις

Αντιμετωπίζετε παρόμοιες προκλήσεις στην εταιρεία σας;

  • Η καταγραφή και η διεκπεραίωση των τιμολογίων σας γίνεται από τμήμα λογιστηρίου εσωτερικά στην εταιρεία σας;
  • Είναι περίπλοκη η διαχείριση των εισερχόμενων τιμολογίων; Αυτή η  πολυπλοκότητα, σας αποσπά από πολύτιμες εργασίες;
  • Τα τιμολόγιά σας βρίσκονται στοιβαγμένα σε φακέλους και δυσκολεύεστε να βρείτε τα δεδομένα των τιμολογίων που χρειάζεστε γρήγορα;
  • Βρίσκετε συχνά λάθη στα τιμολόγια από κάποιον προμηθευτή ή κατόπιν ελέγχου ανακαλύπτετε ότι διαφορές ανάμεσα στα τιμολόγια;
  • Σπαταλάτε πολύ χρόνο για τη διόρθωση σφαλμάτων στην επεξεργασία των τιμολογίων;
  • Πόσο εύκολα μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι όταν τα έγγραφα σας βρίσκονται στο γραφείο;

Λύση

Λύση

Η υπηρεσία μπορεί να σχεδιαστεί πάνω στις υπάρχουσες υπηρεσίες Microsoft 365  

Οι Υπηρεσίες Microsoft 365 μπορούν να ενσωματωθούν για τη δημιουργία λύσης Ενιαίου Σημείου Επαφής (η Konica Minolta ως πάροχος λύσεων Cloud)

Η υπηρεσία μπορεί να μετατραπεί σε μία πλήρως προσαρμοσμένη λύση άμεσα ή ως αναπτυσσόμενο live σύστημα (SLA και Υπηρεσίες Υποστήριξης)

Γνωρίστε το web portal του Invoice365

Διαχείριση τιμολογίων σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού σας

 

Το Invoice365 είναι ένα ψηφιακό σύστημα διαχείρισης τιμολογίων της Konica Minolta, που καταγράφει όλα τα εισερχόμενα τιμολόγια και διασφαλίζει ότι όλα χαρτογραφούνται σε ένα σύστημα. Ως εκ τούτου, όλοι οι λογαριασμοί (προς πληρωμή) διατηρούνται ασφαλείς και είναι προσβάσιμοι από οποιοδήποτε μέρος ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, όλα τα εισπραχθέντα τιμολόγια διαβιβάζονται αμέσως και αυτόματα στο αρμόδιο τμήμα, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία απρόσκοπτη από το σημείο παραλαβής του τιμολογίου μέχρι την έγκριση και την πληρωμή.

 

Το Invoice365 είναι ένα εργαλείο για την έγκριση τιμολογίων στο περιβάλλον cloud του Microsoft 365 που αναπτύχθηκε για να είναι σε θέση να προσαρμόζεται ειδικά στις ανάγκες όλων των τμημάτων της αγοράς και όλων των τύπων εταιρειών.

 

Η λύση επεξεργασίας τιμολογίων της Konica Minolta παρέχει εύκολη σύνδεση με τα υπάρχοντα συστήματα ERP. Τα κύρια πλεονεκτήματα της ψηφιακής διαδικασίας είναι η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των τιμολογίων, η εξάλειψη των σφαλμάτων καθώς και ο μικρότερος χρόνος επεξεργασίας των τιμολογίων και η μείωση του κόστους επεξεργασίας τιμολογίων.

 

Μόλις εγκατασταθεί το Invoice365, τα δεδομένα και οι πληροφορίες συλλέγονται σε όλη την επιχείρηση και καθοδηγούνται σε μια ροή πληροφοριών, διευκολύνοντας τη διατήρηση μιας διαφανούς επισκόπησης. Στη συνέχεια, τα έγγραφα από όλες τις πηγές αποθηκεύονται κεντρικά και εκχωρούνται σε ψηφιακά αρχεία. Αυτή η διαδικασία μετατρέπει τον όγκο των έντυπων εγγράφων σε ψηφιακά αρχεία διευκολύνοντας στην αναζήτηση τους. Όλες οι πληροφορίες διαχειρίζονται κεντρικά σε ένα σύστημα Enterprise Content Management (ECM) συνδεδεμένο με υπάρχοντα συστήματα ERP. Αυτό δίνει σε όλους τους εργαζόμενους πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο πληροφοριών, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν τα απαραίτητα δικαιώματα πρόσβασης.

 

Οι πληροφορίες μπορούν να εξαχθούν, για παράδειγμα, μέσω εκτυπώσεων σε μια πολυλειτουργική συσκευή, σε μια οθόνη ή σε μια κινητή συσκευή. Όλα τα ψηφιακά αρχεία αρχειοθετούνται σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις και οι πληροφορίες αποθηκεύονται αυτόματα σε ψηφιακό αρχείο.
 

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και κερδίστε μία δωρεάν αξιολόγηση που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.Συμβατότητα

Συμβατότητα

Aξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει ο κόσμος της Microsoft.

Η υπηρεσία είναι εντελώς ανεξάρτητη και δεν απαιτεί τίποτα άλλο εκτός από το Microsoft 365 για να λειτουργήσει. Ωστόσο, με περισσότερους από 300 συνδέσμους με διάφορα συστήματα πληροφορικής, μπορείτε να αξιοποιήσετε περαιτέρω τις δυνατότητες του Invoice365, χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα εταιρικά σας συστήματα ή να χρησιμοποιήσετε το Invoice365 ως πύλη για σύνδεση με άλλα εργαλεία που προσφέρουν η Microsoft και η Konica Minolta.

Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Άλλα πλεονεκτήματα:

 

Υπηρεσίες Microsoft: Για να τρέξει η εφαρμογή, θα σας παρέχουμε μια βελτιστοποιημένη άδεια χρήσης της Microsoft και εγγυόμαστε την σωστή ενημέρωση την άδειας χρήσης σύμφωνα με τους μεταβαλλόμενους όρους της Microsoft.

Υποστήριξη Konica Minolta: Παρέχουμε υποστήριξη για τη λειτουργία της εφαρμογής σε όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας, τόσο για την ίδια την εφαρμογή όσο και για τις άδειες που παρέχονται για αυτήν. Εάν διασφαλίσουμε επίσης άδειες χρήσης Microsoft 365/Office 365 για την εταιρεία σας, τότε θα γίνουμε το Ενιαίο Σημείο Επαφής για τις υπηρεσίες της Microsoft.

Πλατφόρμα: Το οικοσύστημα της Microsoft Power Platform, επιτρέπει τη δυνατότητα περαιτέρω προσαρμογής με βάση τις ανάγκες της εταιρείας σας, μέσω της ενσωμάτωσης σε άλλο σύστημα ή δημιουργίας ενός εντελώς μοναδικού συνόλου λειτουργιών προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

 
Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Invoice365;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!

Δαπανάτε αρκετό χρόνο για την έγκριση των τιμολογίων;

Συμπληρώστε την φόρμα.
Δωρεάν αξιολόγηση
Κερδίστε μια δωρεάν αξιολόγηση σήμερα!