Υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης

Επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας και αφήστε τη διαχείριση της υποδομής εκτυπώσεων σε εμάς

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες των υπηρεσιών Optimized Print


Η υποδομή εκτύπωσης που διαθέτετε θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της εταιρείας σας καθώς και να υποστηρίζει τις διαδικασίες και τις ροές εργασίας σας χωρίς προβλήματα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θέλετε να αποδίδει με αξιοπιστία!

Πολλά περιβάλλοντα εκτύπωσης στις ημέρες μας είναι ένα συνονθύλευμα συσκευών εκτύπωσης, απεικόνισης και φαξ, ρυθμισμένων και διαχειριζόμενων με τρόπο που δεν τους επιτρέπει να ανταποκριθούν στους γρήγορους ρυθμούς του σύγχρονου κόσμου των επιχειρήσεων. Αυτές οι ανοργάνωτες δομές αποτελούν εμπόδιο στη συνολική αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.


Η ανάγκη να αφιερώνουν πολύ χρόνο στη διαχείριση ή την επίλυση προβλημάτων υλικού μπορεί συχνά να εμποδίζει τους υπαλλήλους σας να συγκεντρωθούν στα βασικά τους καθήκοντα και αποτελεί σπατάλη χρόνου και χρήματος. Οι βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης έχουν στόχο να βοηθήσουν την εταιρεία σας να αυξήσει την αποδοτικότητα όλων των διαδικασιών που σχετίζονται με την εκτύπωση και τη σάρωση.


Δημιουργούμε μια ξεχωριστή λύση για τις απαιτήσεις σας, η οποία διασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων, είναι οικονομικά βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον. Παρέχοντας εγγυημένη μείωση του κόστους και απρόσκοπτη λειτουργία, αναπτύσσουμε στρατηγικές βελτίωσης με βάση ιστορικά δεδομένα και τους μελλοντικούς σας στόχους. Η διαχείριση εκτυπώσεων αποτελεί σημαντικό μέρος των βελτιστοποιημένων υπηρεσιών εκτύπωσης. Αναλαμβάνει ολόκληρη την υποδομή εκτύπωσης και σάρωσης, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών ρουτίνας, όπως η αυτόματη παράδοση αναλώσιμων. Επιπλέον, προσπαθούμε συνεχώς να επιτύχουμε βελτιστοποίηση, αποδεσμεύοντας εσάς και τους εργαζομένους σας για να μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στα βασικά καθήκοντά σας!

Υπηρεσίες Optimized Print

Υπηρεσίες Optimized Print

Υπηρεσίες Optimized Print

Οι υπηρεσίες Optimized Print Services (OPS) της Konica Minolta συνδυάζουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, υλικό εξοπλισμό, υλοποίηση λογισμικού και διαχείριση ροής εργασιών με σκοπό τη μείωση των δαπανών για έγγραφα. Έχοντας τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες μας να καλύπτουν την υποδομή εκτυπώσεών σας, η στρατηγική αποτρεπτικής και προληπτικής συντήρησής μας διασφαλίζει την αξιόπιστη λειτουργία των συσκευών που χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή με ελαχιστοποίηση του χρόνου εκτός λειτουργίας. Όλα τα παραπάνω παρέχουν μέγιστη παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα, με ελάχιστη προσπάθεια, επιτρέποντας σε εσάς και την ομάδα σας να ασχολείστε με τα βασικά καθήκοντά σας και όχι με ερωτήσεις διαχείρισης.

Hardware
hardware icon
Υλικό εκτυπώσεων Konica Minolta

Θέλετε τον απόλυτο εξοπλισμό για την παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων; Μόλις τον βρήκατε. Οι συσκευές επαγγελματικών εκτυπώσεων και γραφείου της Konica Minolta αποτελούν ορόσημα για τον κλάδο, μιας και προσφέρουν επαναστατική ποιότητα έγχρωμης εικόνας, ασπρόμαυρη έξοδο εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, ενσωματωμένες επιλογές φινιρίσματος επαγγελματικής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σύνθετων εργασιών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα εξειδίκευσής της εταιρείας σας, ο εξοπλισμός εκτυπώσεων που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να δομήσετε την υποδομή εκτυπώσεών σας, να διαχειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε προηγμένα όργανα μέτρησης, καθώς και να εξερευνήσετε άλλες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν ριζικά τη ροή εργασιών σας.

Software
software icon
Προϊόντα λογισμικού Konica Minolta

Εξερευνήστε τους αμέτρητους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα λογισμικού της Konica Minolta θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις λειτουργίες σας. Η Konica Minolta λύνει τα προβλήματα της εταιρείας σας, προσαρμόζει διαφορετικά στυλ εργασίας και προσφέρει λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή, η Konica Minolta ικανοποιεί τις απαιτήσεις λογισμικού ακόμη και των πιο απαιτητικών παγκόσμιων οργανισμών. Χρησιμοποιώντας το σύστημα, μπορείτε να θέσετε ανώτατο όριο στο κόστος οποιασδήποτε εργασίας εκτύπωσης ή αντιγραφής, να δημιουργήσετε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα έγγραφα δεν θα πέσουν σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στην υπηρεσία σας

Το έμπειρο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και θα σας δείξει πώς να χειρίζεστε το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, στο πλαίσιο ενός συστήματος υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης για συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασιών για τη μείωση των δαπανών για έγγραφα και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Οι υπηρεσίες Optimized Print της Konica Minolta αποτελούνται από τα παρακάτω μέρη

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

OPS Consult

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανάλυση και την αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης ή του τρόπου εργασίας του πελάτη σε μια προσπάθεια κατάστρωσης μιας λύσης που θα είναι προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

OPS Implement
Υλοποίηση, ενοποίηση, διαχείριση αλλαγών, διαχείριση έργου και εκπαίδευση, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας

Productivity feature icon

OPS Manage
Επεκτάσιμο χαρτοφυλάκιο αυτοματοποιημένων υπηρεσιών για τη λειτουργία και τη διαχείριση όλων των εκτυπωτών σας

Κατεβάστε το φυλλάδιο μας

Λάβετε προσαρμοσμένες λύσεις και απλουστεύετε την καθημερινή σας εργασία

Κατεβαστε τωρα