Συμβουλευτική, υλοποίηση και διαχείριση ψηφιοποιημένων ροών εργασίας.

Καλώς ήρθατε στο Smart Office

Τι κάνει ένα έξυπνο γραφείο; Τι σημαίνει έξυπνη εργασία και πώς σχετίζεται το MFP με αυτήν;


Λύσεις

Μεταμορφώστε το περιβάλλον εργασίας σας σε ένα ψηφιακά συνδεδεμένο χώρο εργασίας με τις ψηφιακές λύσεις της Konica Minolta. Έχουμε ορίσει 7 τομείς-κλειδιά, που διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε σήμερα και αύριο: συνδεσιμότητα, καθολικό σχεδιασμό, ασφάλεια, κοινή χρήση αρχείων και συνεργασία, καταγραφή και διαχείριση εγγράφων, προσαρμογή panel, Cloud και Mobile Printing. Ακούγεται περίπλοκο; Δεν είναι, με τις έξυπνες λύσεις γραφείου μας.
 

Στοιχεία πωλήσεων Α3

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Infosource (ανεξάρτητος οίκος παροχής δεδομένων) η Κonica Minolta Business Solutions Greece βρίσκεται σταθερά από το 2016 μέχρι και το 2019 (πρόβλεψη) στις δυο πρώτες θέσεις, όσον άφορα στα office ασπρόμαυρα και έγχρωμα πολυμηχανήματα (MFP) μεγέθους εκτύπωσης Α3 παρουσιάζοντας αύξηση των εγκαταστάσεών της κατά 23,8% σε σχέση με το 2016, 21,7% σε σχέση με το 2017 και 13,1% σε σχέση με την πρόβλεψη του 2019chart-for-data.JPG

Επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας - με τη βοήθεια των υπηρεσιών μας!

 

Οι δομημένες επιχειρηματικές διαδικασίες, καθώς και μια ισχυρή και ασφαλής υποδομή πληροφορικής, είναι θεμελιώδεις για τον ανταγωνισμό στις σημερινές αγορές. Οι επιχειρηματικές υπηρεσίες της Konica Minolta σας βοηθούν να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες σας και να διευκολύνετε τη χρήση των πληροφοριών. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει υπηρεσίες συμβούλων, υλοποίηση υποδομών και διαχειριζόμενες υπηρεσίες. Με την υποστήριξή μας, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην επιχείρησή σας.