ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Augmented Reality)

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Απολαύστε μια καινούργια διάσταση στην εργασία σας


Τα τελευταία χρόνια ο σύγχρονος χώρος εργασίας αλλάζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, μπροστά στα μάτια μας. Παρόλο που η τεχνολογία είναι πάντα παρούσα (τόσο στην καθημερινότητα όσο και στον χώρο εργασίας), ορισμένες φορές η πληθώρα των πληροφοριών που λαμβάνουμε εξακολουθεί να μην παρουσιάζεται στο κατάλληλο context.

Ωστόσο, με την ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνολογίας, παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες. Η ελλείψει περιεχομένου αποτελεί ένα από τα προβλήματα που μπορούν να λυθούν γρήγορα και εύκολα με τους σύγχρονους τρόπους εργασίας. Για αυτόν τον λόγο οι ανεπτυγμένες επιχειρηματικές λύσεις έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν συνολικά τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα.

Βασιζόμαστε στην καινοτομία

Στη Konica Minolta πιστεύουμε στην προώθηση της ουσιαστικής καινοτομίας, στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και στην καλλιέργεια δημιουργικών ιδεών που προσφέρουν σημαντική αλλαγή για εκατομμύρια ανθρώπους. Αποκτήστε μια εικόνα για το τι σκέφτονται τα Κέντρα Επιχειρηματικής Καινοτομίας σε όλο τον κόσμο για το μέλλον.

ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Augmented Reality)

ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Augmented Reality)

Μετατροπή μη ορατών δεδομένων σε ορατά

Στην Konica Minolta είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία νέων τεχνολογιών για να παρέχουμε σε διεθνείς επιχειρήσεις, start-ups, ακαδημαϊκούς και συνεργάτες τις καινοτόμες λύσεις που χρειάζονται. Γιατί; Γιατί αυτό που επιθυμούμε είναι να επωφεληθείτε από την τεράστια εμπειρία της Konica Minolta και να εισάγετε την επαυξημένη πραγματικότητα στον χώρο εργασίας σας, ενσωματώνοντάς την στις εμπορικές σας εκστρατείες και κάνοντάς την κομμάτι της καθημερινότητάς σας.

Η Konica Minolta συνεργάζεται με τους καλυτέρους ειδικούς πάνω στην τεχνολογίας της επαυξημένης πραγματικότητας, προσπαθώντας συνεχώς να αναπτύξει λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για την ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων, παρακολουθώντας τις επιχειρηματικές κατευθύνσεις του πελάτη και φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε και αφομοιώνουμε τις πληροφορίες. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από ανεπτυγμένες επιχειρηματικές λύσεις, οι οποίες σάς επιτρέπουν να δείτε τον κόσμο διαφορετικά μέσα από μια έξυπνη συσκευή.


Η οπτική αναγνώριση χαρακτήρων για κινητές συσκευές παρέχει ισχυρή ορατότητα σε υπολογιστή και λειτουργίες σάρωσης στην εφαρμογή για κινητές συσκευές, ώστε να επωφελείστε από την επαυξημένη εκτύπωση. Επιτρέπει την εύκολη σάρωση συσκευασιών, αφισών και διαφημιστικών εντύπων για την ανάλυση δεδομένων online, την αναγνώριση χειρόγραφων, τη σάρωση ή ακόμα και τη μετάφραση κειμένων, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Επίσης μπορείτε να προετοιμάζετε ψηφιακές εμπορικές εκστρατείες, να αξιοποιήσετε την επαυξημένη πραγματικότητα για να περιηγηθείτε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να διαχειριστείτε πρωτότυπα 3D με τους συνεργάτες σας σε όλον τον κόσμο. Η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας προσφέρει αφάνταστες ευκαιρίες. Η Konica Minolta τις κάνει αληθινές.

Επαυξημένη εκτύπωση

Επαυξημένη εκτύπωση

Ψηφιοποίηση

Ψηφιοποίηση

Πλοήγηση στο εσωτερικό

Πλοήγηση στο εσωτερικό

Οπτική αναγνώριση χαρακτήρων για κινητά

Οπτική αναγνώριση χαρακτήρων για κινητά

Συσκευή ανάγνωσης μετρητή

Συσκευή ανάγνωσης μετρητή

Λύσεις ενσωμάτωσης δεδομένων

Λύσεις ενσωμάτωσης δεδομένων

Augmented reality -Κάνοντας το αόρατο ορατό

Το προϊόν μπορεί να σας πει για τον εαυτό του ή μπορεί να σας καλέσει να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό. Αυτό είναι αυτό που είναι γνωστό ως Augmented Reality ή AR. Έξω, στο δρόμο, η AR μπορεί να σας ειδοποιήσει για ειδικές προσφορές που διατίθενται σε κοντινό κατάστημα λιανικής πώλησης. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AR για να βρείτε το δρόμο σας γύρω από μια άγνωστη τοποθεσία.

Ανακαλύψτε το genARate

Δώστε ζωή με το genARate στις εκτυπώσεις.

Επισκεφθειτε το genERate
genarate logo

Επικοινωνηστε μαζι μας για περισσοτερες πληροφοριες

Επικοινωνηστε μαζι μας για περισσοτερες πληροφοριες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η Konica Minolta προσφέρει λύσεις AR για τις επιχειρήσεις , ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από αυτές και να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ανάγκες και τις προκλήσεις σας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας παράσχει τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας επιτρέψουν να λάβετε την καλύτερη απόφαση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Enter security code:
 Security code
Ναι, επιθυμώ να λαμβάνω πληροφορίες μέσω:

σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. και άλλων συνεργαζόμενων εταιρειών του ομίλου, προσαρμοσμένες στα προσωπικά μου ενδιαφέροντα. Τα δεδομένα σας θα επεξεργάζονται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings