ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ KONICA MINOLTA

 

Οι αξίες μας

Οι παρακάτω έξι αξίες εκπροσωπούν την ουσία των βαθύτερων πιστεύω μας και του DNA που έχουμε κληρονομήσει από τις προηγούμενες γενιές της εταιρείας, ενώ καθορίζουν την επιχειρηματική μας κατεύθυνση και τους ισχυρούς δεσμούς που σχηματίζουμε με τους συνεργάτες μας. Συμβολίζουν την ταυτότητά μας και κυβερνούν τις αποφάσεις μας.

Η ιστορία μας

The 140-year old Start-Up

Transformation is everything we do - come take a closer look at our history.

Ανακαλύψτε όλες τις επιχειρησιακές τεχνολογίες της Konica Minolta

 

Υπηρεσίες γραφείου

Οι σημερινές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν δύσκολες προκλήσεις, όπως η ανάγκη να μειώνουν τα λειτουργικά και διαχειριστικά τους έξοδα ενώ ταυτόχρονα είναι αναγκασμένες να ακολουθούν διαδικασίες που απαιτούν μεγάλη κατανάλωση χαρτιού, όπως η σωστή συλλογή, κοινοποίηση και αρχειοθέτηση των πληροφοριών. 

Η Konica Minolta, ως ηγετικός πάροχος υπηρεσιών, προσφέρει λύσεις IT κορυφαίας ποιότητας για επιχειρήσεις που βοηθούν την εταιρεία σας να μεταμορφώσει τη ροή εργασιών της. Το επαγγελματικό μας χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει από βελτιστοποίηση επιχειρησιακών διαδικασιών και υπηρεσίες διαχείρισης εγγράφων μέχρι πολυλειτουργικά περιφερειακά. 

 

Εμπορικές και βιομηχανικές εκτυπώσεις

Οι εμπορικές (commercial) και οι εκτυπώσεις γραφείου, οι επαγγελματικές υπηρεσίες εκτύπωσης και οι βιομηχανικές (industrial) εκτυπώσεις inkjet έχουν προοδεύσει αρκετά, ειδικά όταν πρόκειται για συστήματα ψηφιακής εκτύπωσης που μπορούν να διαχειριστούν εργασίες μικρού τιράζ και μεταβλητών δεδομένων.
Η Konica Minolta προσφέρει τις τελευταίες λύσεις εκτύπωσης και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια σειρά συστημάτων, υπηρεσιών και σχετικών αναλώσιμων εκτύπωσης, ώστε να διαχειρίζεστε καλύτερα τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές εκτυπώσεις inkjet, σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία από βιομηχανικά προϊόντα inkjet, όπως κεφαλές εκτύπωσης inkjet, εκτυπωτές υφασμάτων inkjet και μονάδες εκτύπωσης inkjet για ετικέτες. 

 

Οπτικά συστήματα για βιομηχανική χρήση

Σε ό,τι αφορά την οπτική τεχνολογία, η Konica Minolta είναι γνωστή για την ανάπτυξη και την παραγωγή ψηφιακών καμερών και φακών, π.χ. για συστήματα προβολής ψηφιακού κινηματογράφου ή φακούς για δίσκους Blu-ray.

Προσφέρουμε επίσης όργανα οπτικών μετρήσεων που χρησιμοποιούνται για πηγές φωτισμού (LED, OLED) και ποιοτικό έλεγχο συσκευών φωτισμού, για φωτισμό εσωτερικών χώρων, καθώς και για τη μέτρηση του χρώματος και της φωτεινότητας σε οθόνες smartphone, οθόνες τηλεόρασης και χρώματα εξαρτημάτων αυτοκινήτων.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα επιτεύγματά μας στον τομέα της υγείας είναι η ανάπτυξη ενός παλμικού οξύμετρου που μετρά τον κορεσμό του οξυγόνου στο αρτηριακό αίμα και τον αριθμό των παλμών, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη αιμοληψίας. 

 

Λειτουργικά υλικά

Η Konica Minolta παράγει μια μεγάλη ποικιλία από μεμβράνες για διάφορους κλάδους, όπως η βιομηχανία οχημάτων, ο κατασκευαστικός και αρχιτεκτονικός τομέας, οι εταιρείες τεχνολογίας και ο κινηματογράφος. Οι μεμβράνες μας παρέχουν προστασία, θερμική μόνωση, αδιάβροχη προστασία, πόλωση, φωταύγεια και άλλες δυνατότητες που απαιτούνται σε κάθε κλάδο. Για παράδειγμα, κατασκευάζουμε ιδιαίτερα ανακλαστικές μεμβράνες καθρέφτη για καθρέπτες που χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές ανανεώσιμης ενέργειας, καθώς και λειτουργικές μεμβράνες για παράθυρα κτηρίων και αυτοκινήτων που προσφέρουν ενεργειακή απόδοση. 

Επιπλέον, η Konica Minolta έχει αναπτύξει το πιο αποδοτικό (139 lm/W) λευκό πάνελ OLED στον κόσμο (Organic Light Emitting Diode – Οργανική Δίοδος Εκπομπής Φωτός) και έγινε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή εύκαμπτων πάνελ φωτισμού OLED με πλαστικό υπόστρωμα, τόσο λευκών όσο και έγχρωμων. 

 

Τομέας ιατρικής φροντίδας

Η Konica Minolta Healthcare Business προσφέρει λύσεις ψηφιακής ραδιογραφίας και υπερήχων, ενιαίας διαχείρισης διαγνωστικών πληροφοριών και ιατρικών συστημάτων IT για νοσοκομεία και κλινικές. Σε σύγκριση με την απεικονιστική εξέταση με φιλμ, η ψηφιακή ραδιογραφία (DR) όχι μόνο μειώνει την έκθεση των ασθενών στις ακτίνες X, αλλά μπορεί επίσης να εμφανίσει εικόνες υψηλής ανάλυσης αμέσως μετά την εξέταση. 

Επιπλέον, η Konica Minolta έχει κατασκευάσει τα πρώτα στον κόσμο ψηφιακά συστήματα μαστογραφίας με ακτίνες Χ που χρησιμοποιούν τεχνολογία αντίθεσης φάσης, παρέχοντας την απόλυτη ποιότητα εικόνας καθώς συνδυάζουν υψηλή ευκρίνεια και λεπτομέρεια με τη χρήση υπολογιστικά υποβοηθούμενης ανίχνευσης σκιών που υποδεικνύουν πιθανές αλλοιώσεις καρκίνου του μαστού. 

 

Άλλοι τομείς

Η Konica Minolta αναπτύσσει λύσεις και σχετικές τεχνολογίες για πλανητάρια στην Ιαπωνία από το 1958. Έχοντας υιοθετήσει και βελτιώσει ένα μεγάλο αριθμό τεχνολογιών σε αυτόν τον τομέα με το πέρασμα των χρόνων, η Konica Minolta ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χειριστών σε διάφορα πλανητάρια της Ιαπωνίας, οι οποίοι θέλουν να αξιοποιούν τις ταινίες πλήρους θόλου, τα γραφικά για υπολογιστές, τα συστήματα προβολής βίντεο και τις στρατηγικές πολυμέσων που έχουν στη διάθεσή τους. 

Εκτός από τις δραστηριότητές της στην Ιαπωνία, η Konica Minolta έχει ξεκινήσει να επεκτείνει τις προωθητικές της ενέργειες και στην υπόλοιπη Ασία.