Το μέλλον της εκτύπωσης βιβλίων

Η νέα τεχνολογία εκτύπωσης κατ’ απαίτηση προσφέρει μια σειρά νέων επιλογών εκτύπωσης βιβλίων που οι πελάτες σας θα λατρέψουν

Δημιουργήστε νέα έσοδα με τις εκτυπώσεις κατ’ απαίτηση


Η κορυφαία σειρά εκτυπώσεων AccurioPress της Konica Minolta σας επιτρέπει να διεισδύσετε σε αγορές που κάποτε δεν ήταν κερδοφόρες ή απλώς δεν υπήρχαν.

Η εκτύπωση βιβλίων ήταν κάποτε μια περίπλοκη δραστηριότητα. Όπως όμως όλοι γνωρίζουμε, οι καιροί και οι τεχνολογίες αλλάζουν. Ενώ κάποτε στις εκδόσεις κυριαρχούσε το offset, η εκτύπωση κατ΄ απαίτηση είναι τώρα ένας τομέας με υψηλή ανάπτυξη, ο οποίος επιτρέπει στους εκκολαπτόμενους συγγραφείς από όλον τον κόσμο να δημιουργούν βιβλία, ημερολόγια, περιοδικά ή φωτογραφικά άλμπουμ κατ’ απαίτηση, ακόμη και σε πολύ μικρά τιράζ.

 

Κατά συνέπεια, αποτελεί πλέον μια δυνητικά τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία για τα καταστήματα ψηφιακών εκτυπώσεων. Οι ευέλικτοι πάροχοι εκτυπώσεων μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την τάση με την παραγωγή διαφόρων βιβλιοδετημένων εγγράφων, όπως είναι τα βιβλία, τα ημερολόγια, τα περιοδικά και τα φωτογραφικά άλμπουμ. Η InfoTrends αναμένει ότι η αγορά εκτύπωσης βιβλίων θα αυξηθεί κατά 16,7% σε ορίζοντα επτά ετών σύμφωνα με τις προβλέψεις της, πράγμα που σημαίνει ότι ο όγκος εκτυπώσεων από εκδόσεις βιβλίων θα φτάσει σχεδόν τα 54 δισεκατομμύρια σελίδες μέχρι το 2016. Με άλλα λόγια, η εκτύπωση βιβλίων κατ’ απαίτηση είναι ένας νέος επιχειρηματικός τομέας που αξίζει οπωσδήποτε την προσοχή σας!

 

Η εκτύπωση κατ' απαίτηση επιτρέπει στους συγγραφείς να εκδίδουν βιβλία οι ίδιοι ή ακόμη και «πρώτα να πωλούν και μετά να εκτυπώνουν». Το μεγάλο πλεονέκτημα της εκτύπωσης κατ΄ απαίτηση είναι ότι καθιστά δυνατή και κερδοφόρα την εκτύπωση ακόμη και πολύ μικρών τιράζ ή και μόνο ενός αντιτύπου, ενώ παράλληλα μειώνει τον χρόνο για τη διάθεση του βιβλίου στην αγορά. Η εκτύπωση κατ’ απαίτηση θα μπορούσε να αποδειχτεί μια προσοδοφόρα πηγή νέων εσόδων για την επιχείρησή σας.

 

Πώς μπορείτε όμως να επιτύχετε το μέγιστο όφελος από αυτή την αγορά; Η κορυφαία σειρά εξοπλισμού εκτυπώσεων AccurioPress της Konica Minolta, η οποία ενσωματώνει τις σειρές προϊόντων AccurioPress και bizhub Press, προσφέρει πολλά οφέλη που θα σας επιτρέψουν να κάνετε ακριβώς αυτό. Τα συστήματα AccurioPress είναι ιδανικά για την επέκταση εγκαταστάσεων ψηφιακής εκτύπωσης, με επαγγελματικές αρθρωτές μονάδες τελικής επεξεργασίας, εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και ευστάθεια συμπτώσεων, σε συνδυασμό με άριστη ποιότητα εκτύπωσης. Τα συστήματα AccurioPress προσφέρουν στους παρόχους εκτυπώσεων την ευκαιρία να διαχειρίζονται μια ευρύτερη γκάμα βασικών υπηρεσιών ψηφιακής εκτύπωσης και εφαρμογών εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων έγχρωμης εκτύπωσης όπως οι επαγγελματικές κάρτες, φέιγ βολάν, φυλλάδια, πανό, εκτύπωση σε φακέλους και πολλά άλλα.

Το KM-1 φέρνει τα βιβλία στη ζωή για τον καθορισμό τάσεων Totem.com.pl

Ενώ συνήθιζε να αναθέτει σε εξωτερικούς συνεργάτες την παραγωγή βιβλίων, πλέον με το AccurioJet KM-1, η όλη διαδικασία μπορεί να γίνεται εσωτερικά και επιτρέπει στο Totem.com.pl να προσφέρει μια πραγματική υπηρεσία εκτύπωσης κατόπιν αιτήματος, καθώς και την ικανότητα εκτύπωσης σε τυποποιημένα μέσα αντιστάθμισης καθώς και χαρτόνι, μεταλλικές επιφάνειες και πλαστικές ύλες.

Έκδοση βιβλίων

Έκδοση βιβλίων

Το μέλλον των εκδόσεων

Λένε ότι όλοι μας έχουμε τουλάχιστον ένα βιβλίο μέσα μας και για εσάς, ως πάροχο εκτυπώσεων, αυτά είναι πολύ καλά νέα. Η εκτύπωση κατ’ απαίτηση είναι ένας ακόμη τομέας υψηλής ανάπτυξης που δημιουργήθηκε από το πουθενά από τη νέα τεχνολογία στη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών. Οι πελάτες σας θα θέλουν να προσφέρετε εκτυπώσεις κατ’ απαίτηση, επειδή αυτό καθιστά δυνατή και εφικτή την έκδοση από τους ίδιους σε μικρά τιράζ, μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για να διατεθεί το βιβλίο στην αγορά, μειώνει το κόστος της έκδοσης και εξαλείφει το κόστος της αποθήκευσης εκτυπωμένων βιβλίων.

Hardware
hardware icon
AccurioPress & bizhub PRESS

Θέλετε τον απόλυτο εξοπλισμό για την παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων; Μόλις τον βρήκατε. Οι συσκευές επαγγελματικών εκτυπώσεων και γραφείου της Konica Minolta αποτελούν ορόσημα για τον κλάδο, μιας και προσφέρουν επαναστατική ποιότητα έγχρωμης εικόνας, ασπρόμαυρη έξοδο εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, ενσωματωμένες επιλογές τελικής επεξεργασίας επαγγελματικής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σύνθετων εργασιών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα εξειδίκευσής της εταιρείας σας, ο εξοπλισμός εκτυπώσεων που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να δομήσετε την υποδομή εκτυπώσεών σας, να διαχειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε προηγμένα όργανα μέτρησης, καθώς και να εξερευνήσετε άλλες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν ριζικά τη ροή εργασιών σας.

Software
software icon
Προϊόντα λογισμικού Konica Minolta

Εξερευνήστε τους αναρίθμητους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα λογισμικού της Konica Minolta θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Η Konica Minolta λύνει τα προβλήματα της εταιρείας σας, προσαρμόζει διαφορετικά στυλ εργασίας και προσφέρει λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή, η Konica Minolta ικανοποιεί τις απαιτήσεις λογισμικού ακόμη και των πιο απαιτητικών παγκόσμιων οργανισμών. Χρησιμοποιώντας το σύστημα, μπορείτε να θέσετε ανώτατο όριο στο κόστος οποιασδήποτε εργασίας εκτύπωσης ή αντιγραφής, να δημιουργήσετε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα έγγραφα δεν θα πέσουν σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στην υπηρεσία σας

Το έμπειρο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και θα σας δείξει πώς να χειρίζεστε το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, στο πλαίσιο ενός συστήματος υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης για συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασιών για τη μείωση των δαπανών για έγγραφα και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση για την εκτύπωση κατ’ απαίτηση (και αναμένεται ότι θα αυξηθεί κι άλλο)

Η εκτύπωση κατ’ απαίτηση παρέχει πολλά οφέλη. Αν επιλέξετε να αναπτύξετε τις δυνατότητές σας όσον αφορά την εκτύπωση βιβλίων, ημερολογίων, περιοδικών, φωτογραφικών άλμπουμ και πολλών άλλων, δημιουργείτε μια δυνητικά τεράστια νέα πηγή εσόδων, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπετε την πιο εντατική χρήση των υπαρχουσών δυνατοτήτων εκτύπωσης, όπως οι λειτουργίες ενσωματωμένης τελικής επεξεργασίας. 


Επομένως, εάν θέλετε να αυξήσετε τα έσοδα από τις πωλήσεις, να διευρύνετε το χαρτοφυλάκιό σας και να εισέλθετε σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη νέα αγορά, θα πρέπει να περάσετε στις εκτυπώσεις κατ’ απαίτηση και να εγκαταστήσετε προσαρμοσμένο εξοπλισμό από τη σειρά εξοπλισμού AccurioPress. 


Η εκτύπωση κατ’ απαίτηση προσφέρει τα εξής οφέλη:

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Short learning curve

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

Lets authors self-publish

Εικονίδιο λειτουργίας αντιγραφής

Επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών εκτύπωσης που προσφέρετε

Εικονίδιο λειτουργίας τελικής επεξεργασίας

Creates ready-made print products, including book binding and folding, with no need for extra manual steps

Εικονίδιο λειτουργίας σάρωσης

Lets you offers calendars, books and other media

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Κάνει τις εκτυπώσεις βιβλίων μικρού τιράζ κερδοφόρες

Εικονίδιο λειτουργίας εκτύπωσης

Minimises print preparation costs

Εικονίδιο λειτουργίας τελικής επεξεργασίας

Ελαχιστοποιεί το κόστος για την προετοιμασία εκτυπώσεων

Productivity feature icon

Introduces a highly efficient production process

Εικονίδιο λειτουργίας ταχύτητας

Saves materials, time and money

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ KONICA MINOLTA

Το DIGITAL1234 σας παρουσιάζει τέσσερα απλά βήματα για περισσότερες επιχειρήσεις. Το επιχειρηματικό πρόγραμμα ανάπτυξης της Konica Minolta έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη δυνατότητα στους παρόχους εκτύπωσης να ευδοκιμούν στις επιχειρήσεις τους. Απαιτείται μια προσέγγιση που βασίζεται σε ευκαιρίες, που δείχνει στους πελάτες σε τέσσερα πρακτικά βήματα πώς να εντοπίσουν, να εκτιμήσουν, να δικαιολογήσουν και να εφαρμόσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε μία φορά για να λάβετε όλες αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες - χωρίς καμία υποχρέωση ή δαπάνη.

Τέσσερα βήματα για την οικοδόμηση της επιχείρησής σας:

Think on-demand publishing might be the right direction for your company? To chat about how our AccurioPress hardware solutions could be meeting your needs, contact one of our specialists.