Ασφάλεια συσκευών

Ασφαλές περιβάλλον εκτύπωσης στην Konica Minolta

Προέχει πάντα η ασφάλεια


Σε κάθε εταιρεία, οι εργαζόμενοι διαχειρίζονται τεράστιους όγκους πληροφοριών καθημερινά, πολλές από τις οποίες είναι φυσικά εμπιστευτικές. Έγγραφα, προσωπικά δεδομένα, διευθύνσεις, προϋπολογισμοί, σχέδια, μακέτες και αναρίθμητοι άλλοι πόροι εκτυπώνονται, αντιγράφονται και σαρώνονται κάθε ώρα που περνά στις εμπορικές επιχειρήσεις κάθε μορφής και μεγέθους και, εάν δεν υπάρχει αξιόπιστη ασφάλεια, τα εν λόγω ευαίσθητα δεδομένα διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να πέσουν σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια.

Οι συνέπειες –σε περίπτωση που μελλοντικά σχέδια και μακέτες αντιγραφούν και διανεμηθούν σε ανταγωνιστικές εταιρείες, πωληθούν προσωπικά δεδομένα και αποκαλυφθούν προϋπολογισμοί– θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές.

Ασφάλεια συσκευών

Ασφάλεια συσκευών

Προέχει πάντα η ασφάλεια

Η ασφάλεια των δεδομένων είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές για τη λειτουργία μιας επιτυχημένης και αξιόπιστης επιχείρησης σήμερα. Μία διαρροή πληροφοριών της εταιρείας σας μπορεί να οδηγήσει σε έκθεση εμπιστευτικών δεδομένων και σε καταστροφή της φήμης σας στον κλάδο. Η Konica Minolta παρέχει στους πελάτες της ασφαλείς συσκευές που δεν θα τους απογοητεύσουν και μια σειρά από ιδιαίτερα αξιόπιστες λύσεις. Η ανίχνευση και η πρόληψη παραβιάσεων ασφάλειας βοηθούν τις εταιρείες να αποτρέπουν ζημιές στα οικονομικά και τη φήμη τους τόσο σε εταιρικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. 

Hardware
hardware icon
Πολυλειτουργικοί εκτυπωτές Konica Minolta

Οι περισσότερες συσκευές Konica Minolta είναι εξοπλισμένες με σκληρό δίσκο και εξαιρετικά αξιόπιστους μηχανισμούς ασφαλείας κεντρικής μνήμης, διασφαλίζοντας την προστασία των εμπιστευτικών δεδομένων και άλλων ευαίσθητων εταιρικών πληροφοριών ανά πάσα στιγμή. Η Konica Minolta παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, με κοινά κριτήρια πιστοποίησης ISO 15408.

Software
software icon
Προϊόντα λογισμικού Konica Minolta

Εξερευνήστε τους αμέτρητους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα λογισμικού της Konica Minolta θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις λειτουργίες σας. Η Konica Minolta λύνει τα προβλήματα της εταιρείας σας, προσαρμόζει διαφορετικά στυλ εργασίας και προσφέρει λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή, η Konica Minolta ικανοποιεί τις απαιτήσεις λογισμικού ακόμη και των πιο απαιτητικών παγκόσμιων οργανισμών. Χρησιμοποιώντας το σύστημα, μπορείτε να περιορίσετε το κόστος οποιασδήποτε εργασίας εκτύπωσης ή αντιγραφής, να δημιουργήσετε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα έγγραφα δεν θα πέσουν σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
bizhub SECURE

Η Konica Minolta έχει αναπτύξει την τεχνολογία bizhub SECURE που παρέχει στους πελάτες τους πόρους που απαιτούνται για την προστασία όλων των πληροφοριών στον εσωτερικό σκληρό δίσκο του bizhub. Αφού καθορίσει τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών, η Konica Minolta διαμορφώνει μια σειρά λειτουργιών ασφαλείας του πολυλειτουργικού εκτυπωτή, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο απολύτως ασφαλή τα δεδομένα, τα έγγραφα και τις πληροφορίες που σχετίζονται με τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή.

Μην κάνετε το λάθος να παραμελήσετε ζητήματα ασφαλείας που σχετίζονται με τους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές. Εάν μια συσκευή είναι προσβάσιμη σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών χρηστών (όπως το προσωπικό, επισκέπτες και εξωτερικοί συνεργάτες), ο κίνδυνος διαρροής δεδομένων αυξάνεται. Η Konica Minolta προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν τη γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής με τη δυνατότητα ελέγχου των δικαιωμάτων πρόσβασης των εργαζομένων. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε εμπιστευτικά δεδομένα από επισκέπτες ή μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Τα συστήματα Konica Minolta παραμένουν ασφαλή, ευέλικτα και φιλικά προς το χρήστη ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο εσείς. 


Με την Konica Minolta, γνωρίζετε ότι εφαρμόζετε ακριβώς τις κατάλληλες πολιτικές ασφαλείας για τα δεδομένα σας και μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι τα έγγραφα στο δίσκο εξόδου του πολυλειτουργικού εκτυπωτή που μόλις αντιγράψατε ή τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό δίσκο μιας συσκευής δεν θα πέσουν σε λάθος χέρια. Η ολοκληρωμένη σειρά μέτρων ασφαλείας που παρέχονται από την Konica Minolta εγγυάται την ασφάλεια των εγγράφων και των δεδομένων σας.

Οι συσκευές μας είναι σχεδιασμένες για να ενσωματώνονται σε περιβάλλοντα δικτύου, διασφαλίζοντας την ανάγκη συμμόρφωσης των πολυλειτουργικών εκτυπωτών με αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και ότι τυχόν διαρροές ασφαλείας σφραγίζονται με χρήση της σύνδεσης δικτύου. Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν ότι επωφελείστε από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η Konica Minolta προστατεύει τα δεδομένα σας και περιορίζει την πρόσβαση στις εμπιστευτικές πληροφορίες.

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Ασφάλεια γραμμής φαξ

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Θύρες και πρωτόκολλα που προστατεύονται από τον διαχειριστή

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Κρυπτογράφηση S/MIME

Productivity feature icon

Έλεγχος ταυτότητας SMTP

Εικονίδιο λειτουργίας φορητότητας

Μέθοδοι ελέγχου ταυτότητας χρήστη 

Η Konica Minolta λαμβάνει εξαιρετικά σοβαρά την ασφάλεια των δεδομένων και των συσκευών της.