ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ

ΔΩΣΤΕ ΩΘΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Μην συμβιβάζεστε με ημίμετρες λύσεις


Σήμερα, οι επιτυχημένες επιχειρήσεις βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην αποτελεσματική διαχείριση και στη δυνατότητα να λαμβάνουν εγκαίρως αξιόπιστες πληροφορίες. Σε αυτό περιλαμβάνεται μία από τις βασικές επιχειρηματικές διαδικασίες και αφορά τη δυνατότητα επεξεργασίας τιμολογίων. Ταχύτητα και ακρίβεια.

Πολύ συχνά, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτόν τον τομέα, κυρίως επειδή εξακολουθούν να βασίζονται σε επαναλαμβανόμενες, χειροκίνητες εργασίες που χρησιμοποιούν πολύ χαρτί. 
Ποιο είναι το αποτέλεσμα;


Κοπιαστική εργασία, αργή επεξεργασία εγγράφων και τιμολογίων, χαμένες ώρες, αλλά και περισσότερα σφάλματα και εσφαλμένες αναφορές από το τμήμα πληρωτέων λογαριασμών λόγω λάθος αριθμών. Ακόμα και όταν οι εταιρείες λαμβάνουν περισσότερα ψηφιακά τιμολόγια, αυτά και πάλι εκτυπώνονται και αρχειοθετούνται ως έντυπα αντίγραφα, κάτι που σχεδόν πάντα οδηγεί σε ανεπαρκή χειρισμό του έντυπου περιεχομένου. Καταλαβαίνετε ότι αν θέλετε να έχετε πραγματικά αποτελέσματα, αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος λειτουργίας των πληρωτέων λογαριασμών, σωστά; 


Για όλους τους αρχάριους χρήστες στο θέμα της διαχείρισης στα εταιρικά περιβάλλοντα, ας ρίξουμε μια ματιά στους αριθμούς για λίγες ακόμα πληροφορίες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της AIIM, κατά μέσο όρο χρειάζονται περίπου 9 ημέρες για την επεξεργασία ενός τιμολογίου, με κόστος πάνω από 8€ ανά τιμολόγιο.  


ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ

Διαχείριση ψηφιακών τιμολογίων

Με τη διαχείριση ψηφιακών τιμολογίων της Konica Minolta, μπορείτε να καταγράψετε όλα τα εισερχόμενα τιμολόγια, εξασφαλίζοντας ότι θα αντιστοιχιστούν όλα σωστά στο σύστημά σας. Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες των τιμολογίων, όπως οι αριθμοί αποστολής, τιμολογίων κ.λπ., υποβάλλονται αυτόματα σε επεξεργασία, ελέγχονται και καταγράφονται με χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης κειμένου και έξυπνων αλγόριθμων. Αυτό σημαίνει ότι τα τιμολόγιά σας αποθηκεύονται με ασφάλεια και μπορείτε πάντα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά από την άνεση του σταθμού εργασίας σας. Εκτός από αυτό, όλα αυτά τα καταγεγραμμένα τιμολόγια προωθούνται αμέσως στα αρμόδια τμήματα. Σας φαίνεται χρήσιμο;


Οι λύσεις επεξεργασίας τιμολογίων της Konica Minolta προσφέρουν ομαλή ενσωμάτωση σε υπάρχοντα συστήματα ERP. Οι βασικοί στόχοι είναι η μείωση του μη αυτόματου χειρισμού των τιμολογίων,η αποφυγή των σφαλμάτων, η μείωση του χρόνου που απαιτείται για την επεξεργασία των τιμολογίων και η περικοπή του κόστους της ίδιας της επεξεργασίας των τιμολογίων. 

Hardware
hardware icon
Υλικό εκτύπωσης Konica Minolta

Θέλετε απόλυτες επιδόσεις στην παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων; Μόλις τις βρήκατε. Τα προϊόντα επαγγελματικών εκτυπώσεων και γραφείου της Konica Minolta αποτελούν σημεία αναφοράς στον κλάδο, με συσκευές που προσφέρουν αξεπέραστη ποιότητα έγχρωμων εικόνων, ασύλληπτη ταχύτητα ασπρόμαυρων εκτυπώσεων και επιλογές τελικής επεξεργασίας inline επαγγελματικής ποιότητας, για να ανταποκρίνονται στις σύνθετες επαγγελματικές σας απαιτήσεις, και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα εξειδίκευσής της εταιρείας σας, ο εξοπλισμός εκτυπώσεων που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να δομήσετε την υποδομή εκτυπώσεών σας, να διαχειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε προηγμένα όργανα μέτρησης, καθώς και να εξερευνήσετε άλλες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν ριζικά τη ροή εργασιών σας.

Software
software icon
Προϊόντα λογισμικού Konica Minolta

Εξερευνήστε τους αμέτρητους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα λογισμικού της Konica Minolta μπορούν να βελτιώσουν τις λειτουργίες σας. Η Konica Minolta λύνει τα προβλήματα της εταιρείας σας, καλύπτει διαφορετικά στυλ εργασίας και προσφέρει λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή, η Konica Minolta ικανοποιεί τις απαιτήσεις λογισμικού ακόμη και των πιο απαιτητικών παγκόσμιων οργανισμών. Με τη χρήση του συστήματος, μπορείτε να περιορίσετε το κόστος της παραγωγής εκτυπώσεων ή αντιγράφων, να δημιουργήσετε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα έγγραφα δεν θα πέσουν ποτέ σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στη διάθεσή σας

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις για να απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και να σας δείξει τον τρόπο χειρισμού του προϊόντος σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, μέσα σε ένα σύστημα υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις της Konica Minolta. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης που συνδυάζουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασίας για τη μείωση των δαπανών που σχετίζονται με τα έγγραφα, καθώς και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Η Konica Minolta έχει αναπτύξει τόσες πολλές λύσεις καταγραφής και διαχείρισης εγγράφων που κάθε οργανισμός μπορεί να αξιοποιήσει την ισχύ των αυτοματοποιημένων διαδικασιών της επεξεργασίας τιμολογίων για τους πληρωτέους λογαριασμούς. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι λύσεις επεξεργασίας τιμολογίων περιορίζουν τα σφάλματα και διασφαλίζουν διαφάνεια, εξαλείφοντας τη συμφόρηση των λειτουργιών, ενώ παράλληλα παραμένουν συμβατές. 


Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο φτάνουν τα τιμολόγια στον οργανισμό σας, είτε σε έντυπη μορφή είτε ως συνημμένα email, μια λύση αυτοματισμού των πληρωτέων λογαριασμών καταγράφει, οργανώνει και παραδίδει γρήγορα αυτά τα τιμολόγια στα σωστά άτομα, χρησιμοποιώντας ολοκληρωμένες επιλογές ροής εργασιών και δρομολόγησης. 

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας ταχύτητας

Αυτοματοποιημένες ροές εργασιών που βελτιστοποιούν τις χρονοβόρες χειροκίνητες εργασίες.

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Άμεση πρόσβαση σε τιμολόγια που πρέπει να υποβληθούν σε επεξεργασία. Οι μακροσκελείς εσωτερικές αναζητήσεις για έντυπα τιμολόγια ανήκουν πλέον στο παρελθόν, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα τιμολόγιά σας οποτεδήποτε και οπουδήποτε. 

Εικονίδιο λειτουργίας φορητότητας

Τεχνολογία για κινητές συσκευές που επιτρέπει την εν κινήσει έγκριση τιμολογίων, ώστε τα αρμόδια άτομα να εγκρίνουν τα τιμολόγια όπου και αν βρίσκονται.

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

Επικύρωση τιμολογίων σε πραγματικό χρόνο για τον ταχύτερο εντοπισμό σφαλμάτων, την επίλυση ζητημάτων και τη βελτίωση των σχέσεων με πωλητές και προμηθευτές. 

Productivity feature icon

Δομημένη ψηφιακή καταγραφή όλων των εισερχόμενων τιμολογίων. 

Find out how our Solution could benefit your business:
Number of employees
€ per hours salary
We can give you Back
83
Hours per week
With an ROI of
2083
€ Per week
You could save up to
97917
€ Per Annum *

Κατεβάστε τα δωρεάν whitepaper