Το μέλλον των εκτυπώσεων: Εκτύπωση μέσω ιστού

Γιατί η εκτύπωση μέσω ιστού προσφέρει όλες τις λύσεις διαδικτυακής εκτύπωσης που θα χρειαστείτε ποτέ

Οι λύσεις διαδικτυακών εκτυπώσεων που θα χρησιμοποιούν οι πελάτες σας


Το διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό εμπόριο έχουν γίνει αναπόσπαστα μέρη της καθημερινής ζωής και εξελίσσονται πάρα πολύ γρήγορα στα κανάλια που χρησιμοποιούνται για τη συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματικών συναλλαγών.

Για να παραμείνουν ανταγωνιστικές στο μέλλον, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις επαγγελματικών εκτυπώσεων θα πρέπει να προσφέρουν λύσεις εκτύπωσης μέσω ιστού (W2P), όπως η εκτύπωση από απόσταση, η διαδικτυακή εκτύπωση και η εκτύπωση e-business, για να επικοινωνούν και να πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Οι πελάτες σας θα είναι ήδη εξοικειωμένοι με την εκτύπωση μέσω ιστού και τα συστήματα που βασίζονται στον ιστό, καθώς και πολύ εξοικειωμένοι με την αγορά προϊόντων όπως βιβλίων, προμηθειών γραφείου, γραφικής ύλης και ευχετήριων καρτών αλλά και υπηρεσιών όπως ταξιδιών, αποθήκευσης δεδομένων και υπολογιστικού cloud.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εκτύπωση μέσω ιστού είναι τόσο σημαντική για εσάς ως πάροχο υπηρεσιών εκτύπωσης. Σας επιτρέπει να διαφοροποιήσετε τις υπηρεσίες σας από τις ανταγωνιστικές εταιρείες, να μειώσετε τις επιβαρύνσεις, να βελτιώσετε την αποδοτικότητα και πολλά άλλα.Τι μπορεί να κάνει η εκτύπωση μέσω ιστού για εμένα λοιπόν ως πάροχο εκτυπώσεων; 

Η εκτύπωση μέσω ιστού προσφέρει πάρα πολλά δυνητικά πλεονεκτήματα στο περιβάλλον εκτύπωσης, όπως:


 • Μπορεί να παρέχει εξοικονόμηση χρόνου και κόστους στα τμήματα μάρκετινγκ πελατών
 • Μπορεί να βοηθήσει τους υπαλλήλους του πελάτη που είναι υπεύθυνοι για τα υλικά εκτύπωσης
 • Επιτρέπει την πρόσβαση του πελάτη για παραγγελίες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Παρέχει ορατότητα στην επεξεργασία των παραγγελιών για μείωση των ερωτήσεων από τον πελάτη
 • Βοηθά τους υπαλλήλους του πελάτη που είναι υπεύθυνοι για τα υλικά εκτύπωσης
 • Δημιουργεί μια διαδικτυακή βιτρίνα με όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας για αύξηση των πωλήσεων
 • Σάς επιτρέπει να προσφέρετε επιλογές διαδικτυακών πληρωμών, βελτιώνοντας τις ταμειακές ροές
 • Αυτοματοποιεί τις διαδικασίες παραγγελιών, πληρωμών και λογιστικής

Εκτύπωση μέσω ιστού

Εκτύπωση μέσω ιστού

Γιατί λοιπόν η εκτύπωση μέσω ιστού είναι τόσο σημαντική;

Οι λύσεις εκτύπωσης μέσω ιστού εξελίσσονται γρήγορα σε απαραίτητα στοιχεία ενός παρόχου ψηφιακών εκτυπώσεων όχι μόνο σε όρους πρόσβασης, αλλά και για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τη σχεδίαση. Οι επιλογές που προσφέρει είναι επίσης πολύ σημαντικά εργαλεία για την αντιμετώπιση του συνήθους προβλήματος των μεγάλων αυξήσεων στη διαχείριση της υποστήριξης που δημιουργούνται από τους μεγάλους όγκους εργασιών μικρού τιράζ και χαμηλού κόστους. Οι διαδικασίες διαχείρισης και τα συμβατικά συστήματα πληροφοριών διαχείρισης των περισσότερων παρόχων εκτυπώσεων είναι προσαρμοσμένα στην παραγωγή offset και δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος ψηφιακών εκτυπώσεων.

Hardware
hardware icon
Αφήστε το σημάδι σας στο διαδικτυακό περιβάλλον της εκτύπωσης μέσω ιστού

Χάρη στις αστραπιαίες ταχύτητες, την απλή λειτουργία και την ισχυρή ενσωματωμένη τελική επεξεργασία τους, η γκάμα επαγγελματικών έγχρωμων εκτυπωτών υψηλής ταχύτητας AccurioPress ανεβάζει τον πήχη στην ψηφιακή παραγωγικότητα, εξοικονομώντας χρόνο, εργατικό κόστος και χώρο στις εγκαταστάσεις παραγωγής σας.

Software
software icon
Το λογισμικό που χρειάζεστε για να κάνετε τον ιστό να εργαστεί για εσάς

Θέλετε να ξεκινήσετε να εργάζεστε αμέσως μόλις εγκαταστήσετε τις λύσεις εκτύπωσης μέσω ιστού; Θα πρέπει να ξεκινήσετε με ακριβώς το κατάλληλο λογισμικό. Το AccurioPro Flux Ultimate είναι μια εξελιγμένη εφαρμογή εκτύπωσης μέσω ιστού που παρέχει τη δυνατότητα στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης, στα εσωτερικά τμήματα εκτυπώσεων, στις δημόσιες υπηρεσίες και στον κλάδο της εκπαίδευσης να προσφέρουν ασφαλή, διαδικτυακή υποβολή εργασιών εκτύπωσης βάσει δελτίων. Οι τελικοί χρήστες μπορούν στη συνέχεια να εκμεταλλεύονται αυτή τη βολική υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στην υπηρεσία σας

Το έμπειρο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και θα σας δείξει πώς να χειρίζεστε το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, στο πλαίσιο ενός συστήματος υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης για συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασιών για τη μείωση των δαπανών για έγγραφα και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Η εκτύπωση μέσω ιστού δεν είναι πλέον μια επιλογή, είναι μια λύση που οι πάροχοι εκτυπώσεων πρέπει οπωσδήποτε να προσφέρουν.

Η εκτύπωση μέσω ιστού επιτρέπει στους πελάτες να παραγγέλνουν, να αποστέλλουν και να κάνουν προεπισκόπηση των εργασιών τους στο διαδίκτυο με άνεση. Τα έγγραφα που είναι έτοιμα για εκτύπωση μπορούν να παρέχονται σε καταλόγους, ενώ μπορεί να προσφέρονται για παραγγελία και άρθρα που δεν είναι για εκτύπωση. Η εφαρμογή ελέγχει αν τα αρχεία είναι εκτυπώσιμα, αν οι εικόνες που παρέχονται από τον πελάτη διαθέτουν τη σωστή ανάλυση, αν οι γραμματοσειρές είναι ενσωματωμένες και αν έχουν συμπεριληφθεί διαφάνειες. Οι περισσότερες εφαρμογές εκτύπωσης μέσω ιστού επιτρέπουν στους πελάτες να προσαρμόζουν προκατασκευασμένα πρότυπα και να αποστέλλουν το δικό τους περιεχόμενο για αυτοματοποιημένη παραγωγή εκτυπώσεων. 


Τι είναι λοιπόν η εκτύπωση μέσω ιστού και γιατί τη χρειάζεστε;

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Βελτιστοποιημένο για παρόχους εκτυπώσεων B2B και εσωτερικά τμήματα εκτυπώσεων

Productivity feature icon

Η εκτύπωση μέσω ιστού και οι ψηφιακές βιτρίνες είναι η έκδοση του ηλεκτρονικού εμπορίου για τον κλάδο των εκτυπώσεων, καθώς χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για την πιο αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική εκτέλεση εκτυπώσεων

Εικονίδιο λειτουργίας εκτύπωσης

Η εκτύπωση μέσω ιστού είναι μια ολοκληρωμένη λύση για την προμήθεια και τη διαχείριση εκτυπώσεων

Εικονίδιο λειτουργίας φορητότητας

Οι λύσεις εκτύπωσης μέσω ιστού επιτρέπουν σε όλους να αγοράζουν λύσεις εκτύπωσης από έναν υπολογιστή ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, να εγκρίνουν PDF και να τα στέλνουν όλα αμέσως στον εκτυπωτή

Εικονίδιο λειτουργίας ταχύτητας

Παρέχει ένα γρήγορο και εύκολο εργαλείο για τον υπολογισμό των τιμών από τους πελάτες

How does AccurioPro Flux help you?

Accurio Pro Flux - the automated print flow solution

  Get ready for a new business opportunity

Enabling business through Web to Print
 

How your in-house print room can profit

In today's networked corporate environments many of the internal processes are already web-based. So why shouldn't in-house printing be as well?

Web to Print (W2P) offers in-house print rooms an exciting opportunity to enhance the efficiency, convenience and speed with which print orders can be placed and implemented. W2P enables print orders to be placed at any time because the print room is open for business 24/7. Besides, W2P makes significant savings possible – both company-wide and within the print room. As most in-house print rooms are run as profit centres, the economic advantages of W2P are particularly important.


How your business will benefit from Web to Print in the print room:
 

 • Print room open for business 24/7
 • Time and money savings
 • More efficient order processes
 • Extend service to internal customers
 • Order-tracking functionality
 • Higher degree of automation

How an in-house print room profits from Web to Print:
 

 • Costs cut
 • Profits boosted
 • Productivity increased
 • Order processes streamlined
 • Re-order print jobs easily
 • Relationships with internal customers improved
 • Number of time-consuming enquiries reduced


Cost-cutting self-service is one of the biggest benefits W2P brings to an in-house print room. Can you afford to miss out on this technology?