M-Files

M-FilesDocument Management. Redefined.


Το M-Files είναι η μοναδική πλατφόρμα έξυπνης διαχείρισης πληροφοριών (IIM) που οργανώνει τo περιεχόμενο των εγγράφων με βάση την τοποθεσία των αρχείων και όχι το είδος τους.


Μπορείτε ακόμη και να συνδεθείτε με υπάρχοντες φακέλους και συστήματα δικτύου, προκειμένου να τα καταστήσετε πιο “ευφυή” μέσω τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης με σκοπό την αυτόματη κατηγοριοποίηση και προστασία των πληροφορίων.


M-Files Overview

M-Files enterprise information management (EIM) solutions improve and simplify how businesses manage documents and other information in order to become more productive, more efficient and stay compliant. Find, share, and secure documents and information quickly and easily with M-Files -- even in the most demanding, compliance-driven industries.

Σταματήστε να σπαταλάτε χρόνο ψάχνοντας για τα έγγραφα σας.


Οι περισσότεροι οργανισμοί χρησιμοποιούν 4 ή περισσότερα αποθετήρια για την αποθήκευση και τη διαχείριση περιεχομένου σε σύνθετες ιεραρχίες φακέλων. Ως αποτέλεσμα αυτού, το 46% των εργαζομένων γραφείου δηλώνει ότι είναι δύσκολο και πολύ χρονοβόρο να βρεθούν τα έγγραφα που χρειάζεται.


Το M-Files διαχειρίζεται το περιεχόμενο με βάση το είδος των αρχείων. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες δε χρειάζεται να θυμούνται "πού" αποθηκεύτηκε κάτι, ακόμη και αν το περιεχόμενο αυτό αποθηκεύεται σε ένα σύστημα τρίτων, όπως το SharePoint, το Dropbox, τα αρχεία δικτύου ή άλλα συστήματα ECM!


Μια απλή αναζήτηση λέξεων-κλειδιών είναι αρκετή για να βρει το σωστό περιεχόμενο αμέσως και χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε σε πολυάριθμους φακέλους και τοποθεσίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζετε σε τι εργάζεστε την δεδομένη στιγμή!


Αυξήστε την ταχύτητα της επιχείρησης σας


Το 65% των επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επιμέλεια και την έγκριση εγγράφων.

Συχνά, οι διαδικασίες έγκρισης είναι χειροκίνητες και μειώνουν την παραγωγικότητα του εργαζομένου.


Το M-Files εξοπλίζει την επιχείρησή σας με ηλεκτρονικές ροές εργασίας και την δυνατότητα της ηλεκτρονικής υπογραφής, ακόμη και από κινητές συσκευές, επιτρέποντας στο προσωπικό σας να επεξεργάζεται διάφορες εργασίες πιο γρήγορα και χωρίς να βασίζεται στη χρήση έντυπων εγγράφων.


Η μετάβαση στα ψηφιακά συστήματα θα βελτιώσει την διαφάνεια των διαδικασιών, καθώς πάντα θα γνωρίζετε πού και σε ποιον χρήστη βρίσκεται ένα αρχείο. Θα μπορείτε να ορίσετε με σαφήνεια τα προβληματικά σημεία της διαδικασίας και να επωφεληθείτε από μια ολοκληρωμένη επισκόπηση για τον εντοπισμό και την τήρηση των εκάστοτε κανόνων.


Διατηρήστε την οργάνωση και την ασφάλεια της επιχείρησης σας


Κατά μέσο όρο, ένα έγγραφο αντιγράφεται 19 φορές κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του. Αυτό καθιστά δύσκολο να βρεθεί και να διατηρηθεί η τελευταία έκδοση του εγγράφου. Το 68% των εργαζομένων γραφείου επιβεβαιώνουν ότι αυτό επηρεάζει αρνητικά τη δουλειά τους.


Στο M-Files υπάρχει μόνο 1 έκδοση κάθε εγγράφου και είναι πάντα ενημερωμένη, ενώ το M-Files διατηρεί ένα πλήρες ιστορικό των αλλαγών που έγιναν, με δυνατότητα επαναφοράς σε παλιότερη έκδοση ανά πάσα στιγμή.


Τo M-Files επιτρέπει επίσης στο προσωπικό σας να μοιράζεται το περιεχόμενο με τους συναδέλφους και τους εταιρικούς συνεργάτες με έναν απλό και ασφαλή τρόπο, χωρίς να χρειάζεται να βασίζεται σε συστήματα καταναλωτών τρίτων όπως το Dropbox.M-Files

M-Files

  • Βρείτε το σωστό έγγραφο και περιεχόμενο ταχύτατα
  • Βελτιώστε την ταχύτητα και την διαφάνεια των διαδικασιών σας
  • Βάλτε τάξη στα έγγραφά σας μέσω του βελτιωμένου ελέγχου και της αυξημένης ασφάλειας
  • Οι επιχειρήσεις δουλεύουν καλύτερα με το M-Files

Κλείστε ραντεβού για ένα demo!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε από τους συμβούλους μας πως μπορείτε να επωφεληθείτε από το M-Files.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο

ΦΥΛΛΑΔΙΟ M-Files
M-files datasheet thumbnail