Υπηρεσίες Smart Cloud

Πώς θα ήταν αν οι συσκευές γραφείου ήταν τόσο ευέλικτες όσο το τηλέφωνό σας;

Βελτιωμένη παραγωγικότητα και συνδεσιμότητα για όλες τις συσκευές IoT


Η ραγδαία ανάπτυξη της διαδικτυακής τεχνολογίας και οι ολοένα αυξανόμενες σύνθετες απαιτήσεις από τους πελάτες έχουν μεταμορφώσει τα smartphone και τα tablet σε εξαιρετικά ευέλικτες, διαισθητικές συσκευές, με υπολογιστικές δυνατότητες που δεν ήταν δυνατό να φανταστούμε πριν από λίγα χρόνια.

Σήμερα, με λίγα απλά βήματα, οι υπηρεσίες Smart Cloud Services δίνουν τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να κάνει λήψη μιας εφαρμογής που δεν προσαρμόζει απλώς το smartphone σας στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας, αλλά επίσης διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα οικονομικά σας, επεξεργάζεται φωτογραφίες, σας παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud και πολλά άλλα. Επίσης, με την Konica Minolta, θα επωφεληθείτε από αυτό το νέο πεδίο εφαρμογής και την ευελιξία στην προσωπική σας ζωή, καθώς και στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Υπηρεσίες Smart Cloud

Υπηρεσίες Smart Cloud

Απολαύστε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας cloud

Αξιοποιήστε τις υπηρεσίες Smart Cloud Services προς όφελός σας. Η Konica Minolta προσφέρει στην επιχείρησή σας εφαρμογές για τις συσκευές της που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες της. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αναπτύξετε εφαρμογές στις συσκευές Konica Minolta που έχετε, ανεξάρτητα από την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται, για να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας cloud χωρίς να απαιτείται εκτεταμένη συντήρηση ή επιπλέον υποδομή. Οι αποκλειστικές εφαρμογές smartCloud μπορούν να εκτελεστούν απευθείας στη συσκευή ή στο cloud, εξοικονομώντας σας χρόνο, προσπάθεια και χρήματα.

Hardware
hardware icon
WorkPlace Hub

Με το WorkPlace Hub, μπορείτε να επιτρέψετε στην εταιρεία σας να αναπτυχθεί και να επιτύχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα! Σας παρέχει την ελευθερία και την ευελιξία να προσθέτετε ακριβώς τις λειτουργίες που απαιτεί η επιχείρησή σας και να εργάζεστε με εύκολο και ασφαλή τρόπο, προσαρμόζοντας την τεχνολογία στη ροή εργασιών σας καθώς επιλέγετε εφαρμογές για το WorkPlace Hub ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες Smart Cloud της Konica Minolta σάς επιτρέπουν επίσης να διαχειρίζεστε οποιαδήποτε ζητήματα αδειοδότησης και εγκατάστασης.

Software
software icon
Konica Minolta MarketPlace

Το Konica Minolta Marketplace παρέχει έναν εύκολο τρόπο αναζήτησης, αγοράς και λήψης εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή σας. Όπως και με τις κινητές συσκευές, αλλά ειδικά για τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές που διατίθενται εδώ απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του πολυλειτουργικού εκτυπωτή. Μπορείτε να δείτε εταιρικές ανακοινώσεις, να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη φορμών/προτύπων και να πραγματοποιήσετε σάρωση και λήψη στο Microsoft SharePoint, διατηρώντας ταυτόχρονα τη βέλτιστη ροή εργασιών στην οποία μπορείτε να βασιστείτε με την Konica Minolta.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Εγκατάσταση, υπηρεσία διαμόρφωσης και εκπαίδευση χρηστών

Αν πιστεύετε ότι η εταιρεία σας μπορεί να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες Smart Cloud της Konica Minolta, η ειδική ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία της ρύθμισης AD, LDAP ή σύνδεσης διακομιστή, καθώς και στην εγκατάσταση των εφαρμογών. Παρέχεται επαγγελματική εκπαίδευση στους χρήστες σχετικά με τον τρόπο διανομής και συντήρησης των εφαρμογών και των υπηρεσιών σας. Η υποστήριξη που προσφέρουμε είναι ξεκάθαρη και κατανοητή και μετά από λίγο καιρό θα αναρωτιέστε πώς εργαζόσασταν τόσο καιρό χωρίς τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες smartcloud!

Απόλυτα προσαρμοσμένη λειτουργικότητα για την επιχείρησή σας

Οι υπηρεσίες Smart Cloud δεν είναι μια λύση κοινή για όλες τις περιπτώσεις. Οι επιμέρους λειτουργίες πρέπει να είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, παρέχοντάς σας δυνητικά τη δυνατότητα να αυξήσετε σημαντικά την παραγωγικότητα. Το smartcloud της Konica Minolta προσφέρει όλα όσα θα μπορούσε να χρειαστεί μια σύγχρονη, γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία, σε μια έξυπνη, άμεση και ευέλικτη λύση. 


Με τους διακομιστές cloud IaaS (Infrastructure as a Service – Υποδομή ως Υπηρεσία), η επιχείρησή σας αποκτά πρόσβαση σε προηγμένες τεχνολογίες διακομιστή χωρίς να αγοράσει το υλικό και το λογισμικό. Κάθε φορά που η εταιρεία σας χρειάζεται ένα νέο διακομιστή cloud, μπορούμε να αναπτύξουμε γρήγορα έναν που θα έχει προσαρμοστεί ώστε να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. 


Το ευέλικτο μοντέλο παράδοσης της υπηρεσίας IaaS επιτρέπει προσαρμοσμένες διαμορφώσεις διακομιστή, τυπική υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud με διατήρηση για 14 ημέρες, προαιρετικές απευθείας συνδέσεις δικτύου, διάφορα μοντέλα εκχώρησης αδειών χρήσης, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης και υλοποίησης για την ενοποίηση όλων των παραπάνω δυνατοτήτων. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε εξελιγμένο λογισμικό, καθώς όλες οι εφαρμογές μας είναι σαφείς και εύκολες στη χρήση, βελτιώνοντας τις δυνατότητες των συσκευών σας όπως ακριβώς χρειάζεται. 


Μπορείτε απλώς να το προσαρμόσετε στις δικές σας εταιρικές ροές εργασιών για να αυξήσετε σημαντικά την παραγωγικότητα. Μπορείτε να παραμένετε ενημερωμένοι συνεχώς με δημοφιλείς υπηρεσίες cloud, όπως το OneDrive για επιχειρήσεις, το SharePoint Online, το Google Drive, το Dropbox και πολλές άλλες. Η κεντρική διαχείριση όλων των παρουσιών IoT εξοικονομεί το χρόνο και την προσπάθεια που απαιτούνται για τη μη αυτόματη διαμόρφωση κάθε επιμέρους συσκευής και συγκεντρώνει όλες τις εργασίες σας σε ένα σημείο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας.

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Κεντρική διαχείριση όλων των συσκευών σας

Εικονίδιο λειτουργίας φορητότητας

Σύνδεση με δημοφιλείς τεχνολογίες cloud

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

Πρόσθετες λειτουργίες

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Προσαρμογή στις συγκεκριμένες ανάγκες σας

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Αυτόματη ενημέρωση χωρίς χρέωση

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Ασφάλεια και ευελιξία

Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε σύγχρονες έξυπνες λύσεις cloud; Η Konica Minolta είναι εδώ για να σας βοηθήσει.