Εκτυπωση απο κινητες συσκευες

Τεχνολογια εκτυπωσης προσαρμοσμενη στο συγχρονο χωρο εργασιας

Εκτύπωση εν κινήσει, όπως και εσείς


Τα τελευταία χρόνια, η σύγχρονη εργασία έχει μετασχηματιστεί από μια στατική εμπειρία σε μια εμπειρία εν κινήσει. Οι εργαζόμενοι μπορούν τώρα να εργάζονται κατά τη διάρκεια ταξιδιών, να διοργανώνουν επιχειρηματικές συσκέψεις εκτός γραφείου, π.χ. στα γραφεία ενός πελάτη, ή να ολοκληρώνουν εργασίες από το σπίτι. Αυτή η μετατόπιση επιτρέπει την εξαιρετικά βελτιωμένη αποτελεσματικότητα και ευελιξία της ροής εργασιών. Τα κινητά τηλέφωνα ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις των σύγχρονων εργαζόμενων, καθώς είναι πάντα στη διάθεσή τους, είναι εύκολα στη χρήση και υποστηρίζουν γρήγορη, αποτελεσματική επικοινωνία.

Η εκτύπωση από κινητές συσκευές που παρέχεται από την Konica Minolta έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των σύγχρονων εργαζομένων. Είναι μια ασφαλής, γρήγορη λύση που δεν απαιτεί επιπλέον υποδομή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κινητό τηλέφωνο ή οποιαδήποτε άλλη κινητή συσκευή και ένα πολυμηχάνημα Konica Minolta. Η εκτύπωση από απόσταση μπορεί να ξεκινήσει εύκολα με λίγα μόλις βήματα, ακόμα και αν δεν βρίσκεστε στο γραφείο τη δεδομένη στιγμή. Το σύστημα σάς επιτρέπει να διατηρείτε την ελευθερία σας, να παραμένετε ευέλικτοι, να ενεργείτε αμέσως ακόμη και όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου και να διορθώνετε πιθανά ελαττώματα που έχουν προκύψει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εκτύπωση από κινητές συσκευές

Εκτύπωση από κινητές συσκευές

Η εκτύπωση από κινητές συσκευές που παρέχεται από την Konica Minolta έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των σύγχρονων εργαζομένων

Το EveryonePrint είναι μια κορυφαία λύση εκτύπωσης για κινητές συσκευές, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν από τους φορητούς υπολογιστές, τις κινητές συσκευές ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή τους σε έναν διαχειριζόμενο εκτυπωτή, γρήγορα και εύκολα. Το EveryonePrint επιτρέπει στους εταιρικούς χρήστες και τους επισκέπτες να συνδέονται σε οποιοδήποτε υπάρχον σύνολο εκτυπωτών με μία απλή λύση, χωρίς να απαιτείται η αντικατάσταση του υπάρχοντος υλικού και της υποδομής.


Konica Minolta Mobile Print

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή για εκτύπωση από κινητές συσκευές, για όλες τις κύριες πλατφόρμες κινητών συσκευών όπως iOS, Android και Windows 10, συνδέει κινητές συσκευές με τα πολυλειτουργικά συστήματα Konica Minolta bizhub. Η εκτύπωση και η σάρωση από μια κινητή συσκευή είναι οι δύο βασικές λειτουργίες αυτής της εφαρμογής, η οποία διασφαλίζει ότι οι χρήστες επιχειρήσεων έχουν διαθέσιμα συνεχώς όλα τα σημαντικά έγγραφα τους.

Hardware
hardware icon
Υλικό εκτυπώσεων Konica Minolta

Θέλετε τον απόλυτο εξοπλισμό για την παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων; Μόλις τον βρήκατε. Οι συσκευές επαγγελματικών εκτυπώσεων γραφείου της Konica Minolta αποτελούν ορόσημα για τον κλάδο, μιας και προσφέρουν επαναστατική ποιότητα έγχρωμης εικόνας, εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα, ενσωματωμένες επιλογές φινιρίσματος επαγγελματικής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σύνθετων εργασιών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα εξειδίκευσής της εταιρείας σας, ο εξοπλισμός εκτυπώσεων που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να δομήσετε την υποδομή εκτυπώσεών σας, να διαχειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε προηγμένα όργανα μέτρησης, καθώς και να εξερευνήσετε άλλες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν ριζικά τη ροή εργασιών σας.

Software
software icon
Προϊόντα λογισμικού Konica Minolta

Εξερευνήστε τους αμέτρητους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα λογισμικού της Konica Minolta θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις λειτουργίες σας. Η Konica Minolta λύνει τα προβλήματα της εταιρείας σας, προσαρμόζει διαφορετικά στυλ εργασίας και προσφέρει λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή, η Konica Minolta ικανοποιεί τις απαιτήσεις λογισμικού ακόμη και των πιο απαιτητικών παγκόσμιων οργανισμών. Χρησιμοποιώντας το σύστημα, μπορείτε να θέσετε ανώτατο όριο στο κόστος οποιασδήποτε εργασίας εκτύπωσης ή αντιγραφής, να δημιουργήσετε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα έγγραφα δεν θα πέσουν σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στην υπηρεσία σας

Το έμπειρο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και θα σας δείξει πώς να χειρίζεστε το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, στο πλαίσιο ενός συστήματος υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης για συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασιών για τη μείωση των δαπανών για έγγραφα και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Η προσθήκη νέων λειτουργών στην εταιρεία σας δεν σημαίνει ότι θα χρειαστεί να επενδύσετε σε ακριβές συσκευές, μιας και η εκτύπωση μέσω κινητών συσκευών δεν απαιτεί δαπανηρή πρόσθετη υποδομή. Είναι μια οικονομική και αποτελεσματική λύση για την επιχείρησή σας. Οι πολυλειτουργικές συσκευές Konica Minolta σάς επιτρέπουν να εκτυπώνετε ότι θέλετε, όπου και αν βρίσκεστε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτόματη αναζήτηση για μια συσκευή στο ίδιο δίκτυο και να συνδεθείτε σε αυτήν ή, εάν σας ενδιαφέρει η εκτύπωση από απόσταση, απλώς επιλέξτε έναν συγκεκριμένο εκτυπωτή στον οποίο έχετε πρόσβαση από το κινητό σας. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή για να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες εκτύπωσης όπως το AirPrint, το Mopria Print Service ή το Google Cloud Print. 


Η εκτύπωση από κινητές συσκευές είναι γρήγορη και εύκολη, και το σημαντικότερο είναι ασφαλής. Σας επιτρέπει να διασφαλίζετε ότι δεν θα υπάρχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό, καθορίζοντας κωδικό πρόσβασης για κάθε υπάλληλο που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή. Μπορείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο των δικαιωμάτων πρόσβασης, περιορίζοντάς τα για όσους δεν πρέπει να επιτρέπεται να αντιγράφουν εμπιστευτικά δεδομένα, αλλά και επιτρέποντας σε επισκέπτες να χρησιμοποιούν εκτυπωτές στις εγκαταστάσεις σας. Ξεκινήστε λοιπόν την εξερεύνηση των πολυάριθμων δυνατοτήτων που μπορεί να προσφέρει η εκτύπωση από κινητές συσκευές στην επιχείρησή σας σήμερα!

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας φορητότητας

Έλεγχος ταυτότητας μέσω Bluetooth

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Έλεγχος ταυτότητας μέσω ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης ή NFC

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Εκτύπωση μέσω cloud

Εικονίδιο λειτουργίας εκτύπωσης

Άμεση εκτύπωση μέσω Internet

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Ευκολία στη χρήση

Εικονίδιο λειτουργίας τελικής επεξεργασίας

Δημοφιλείς υποστηριζόμενες μορφές

Εικονίδιο λειτουργίας σάρωσης

Εκτυπώσεις και σαρώσεις από κινητή συσκευή

Απολαύστε ένα ευέλικτο τρόπο εργασίας για κινητά

Κατεβαστε το φυλλάδιο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες της εκτύπωσης μέσω κινητού τηλεφώνου, τη διαμόρφωση της υφιστάμενης υποδομής και μια λίστα με τα υποστηριζόμενα μοντέλα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.