Το ψηφιακό μάρκετινγκ συναντά τις σύγχρονες εκτυπώσεις

Αξιοποίηση όλων των μέσων

Οι εκτυπώσεις δεν πέθαναν, το αντίθετο


Τα τελευταία χρόνια, το ψηφιακό μάρκετινγκ κυριάρχησε, αφήνοντας πίσω τις παραδοσιακές εκτυπώσεις. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις εξαφανίστηκαν. Εξελίχθηκαν, ώστε να επιτρέψουν στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό και την κατάσταση στην αγορά. Τι συνέβη λοιπόν;

Οι σύγχρονες επικοινωνίες είναι απόλυτα συνυφασμένες με τα μέσα. Καθώς οι διαφημιστικές εταιρείες και τα τμήματα μάρκετινγκ έχουν αρχίσει να αναζητούν νέους τρόπους για να προσεγγίσουν μεγαλύτερα ακροατήρια, ζητώντας από τον κλάδο των εκτυπώσεων να παρέχει νέες υπηρεσίες πάνω και πέρα από τον παραδοσιακό ρόλο του, οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη για αλλαγή και έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην επέκταση της γκάμας των προϊόντων και των υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση των πιο πρόσφατων τάσεων μάρκετινγκ.


Αυτό έχει δημιουργήσει μια «τέλεια καταιγίδα» όπου το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει συναντηθεί με τη σύγχρονη εκτύπωση και αυτά τα δύο μαζί έχουν δημιουργήσει μια γραμμή βάσης για τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και την επίτευξη στόχων που κάποτε έμοιαζαν ανέφικτοι.


Το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών που μπορούν τώρα να παρέχονται με την τελευταία τεχνολογία εκτύπωσης και μάρκετινγκ είναι εκπληκτικό. Ωστόσο, το ερώτημα είναι πώς οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης και οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ θα πρέπει να συνεργαστούν για την επίτευξη ενός κοινού στόχου και πώς μπορούν να συνδεθούν η εκτύπωση, ο ιστός, τα κοινωνικά δίκτυα, το email και τα SMS.


Η απάντηση είναι με την υιοθέτηση του μάρκετινγκ σε όλα τα μέσα.

Σε όλα τα μέσα

Σε όλα τα μέσα

Η Konica Minolta παρέχει λύσεις υλικού και λογισμικού που είναι οικονομικά προσιτές για κάθε πάροχο υπηρεσιών εκτύπωσης.

Με τη βοήθεια της Konica Minolta, μπορείτε τώρα να προσφέρετε νέες υπηρεσίες, με το κατάλληλο εύρος και τις κατάλληλες δυνατότητες, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του μάρκετινγκ σε όλα τα μέσα. Με τις καινοτόμες λύσεις εκτυπώσεων που παρέχουμε, μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες σας να προσεγγίσουν το ακροατήριο που στοχεύουν χρησιμοποιώντας την προτιμώμενη μέθοδο επικοινωνίας του ατόμου, είτε αυτή είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα άμεσα μηνύματα, το email ή οι παραδοσιακές εκτυπώσεις. 


Αυτό που κάνει τη λύση τόσο ομαλή είναι το γεγονός ότι οι εφαρμογές αναπτύσσονται ως SaaS. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με διακομιστές και τεράστιο κόστος κατά την υλοποίηση λύσεων επαγγελματικής εκτύπωσης.

Hardware
hardware icon
Υλικό εκτυπώσεων Konica Minolta

Θέλετε τον απόλυτο εξοπλισμό για την παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων; Μόλις τον βρήκατε. Οι συσκευές επαγγελματικών εκτυπώσεων και γραφείου της Konica Minolta αποτελούν ορόσημα για τον κλάδο, μιας και προσφέρουν επαναστατική ποιότητα έγχρωμης εικόνας, ασπρόμαυρη έξοδο εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, ενσωματωμένες επιλογές τελικής επεξεργασίας επαγγελματικής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σύνθετων εργασιών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα εξειδίκευσής της εταιρείας σας, ο εξοπλισμός εκτυπώσεων που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να δομήσετε την υποδομή εκτυπώσεών σας, να διαχειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε προηγμένα όργανα μέτρησης, καθώς και να εξερευνήσετε άλλες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν ριζικά τη ροή εργασιών σας.

Software
software icon
Προϊόντα λογισμικού Konica Minolta

Εξερευνήστε τους αναρίθμητους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα λογισμικού της Konica Minolta θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Η Konica Minolta λύνει τα προβλήματα της εταιρείας σας, προσαρμόζει διαφορετικά στυλ εργασίας και προσφέρει λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή, η Konica Minolta ικανοποιεί τις απαιτήσεις λογισμικού ακόμη και των πιο απαιτητικών παγκόσμιων οργανισμών. Χρησιμοποιώντας το σύστημα, μπορείτε να θέσετε ανώτατο όριο στο κόστος οποιασδήποτε εργασίας εκτύπωσης ή αντιγραφής, να δημιουργήσετε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα έγγραφα δεν θα πέσουν σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στην υπηρεσία σας

Το έμπειρο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και θα σας δείξει πώς να χειρίζεστε το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, στο πλαίσιο ενός συστήματος υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης για συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασιών για τη μείωση των δαπανών για έγγραφα και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Βασικές δυνατότητες

Με τις λύσεις μάρκετινγκ σε όλα τα μέσα της Konica Minolta, τα μέσα, η προεκτύπωση, η εκτύπωση και τα ψηφιακά μέσα συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους, ώστε να σας παρέχουν τον απόλυτο έλεγχο όλων των διαδικασιών εκτύπωσης. Αυτό σας επιτρέπει να συνδυάζετε το περιεχόμενο, τη σχεδίαση, την οπτική διάταξη, το χρώμα και το μέγεθος για να δημιουργείτε εξατομικευμένα προωθητικά μηνύματα που θα μετατρέψουν το ακροατήριο που στοχεύετε σε αφοσιωμένους πελάτες. 


Με τα ποιοτικά εργαλεία παραγωγής μάρκετινγκ που διαθέτουμε, μπορείτε να βελτιώσετε τις επικοινωνίες των πελατών σας και να ανταποκριθείτε ανάλογα στις ανάγκες τους, με αυτοματοποιημένες απαντήσεις που βασίζονται σε ενέργειες των πελατών που διευκολύνουν πάρα πολύ αυτές τις αναθέσεις. Μπορείτε τώρα να δημιουργείτε, να αναπτύσσετε και να συντάσσετε αναφορές με απλές και απρόσκοπτες διαδικασίες για όλο το προωθητικό περιεχόμενο, με κάθε δυνατό τρόπο, όπως απευθείας email, ενημερωτικά δελτία, SMS και άμεσα μηνύματα, επαυξημένη πραγματικότητα, PURL, ετικέτες NFC και κωδικούς QR—και όλα αυτά μέσω μίας ενιαίας πλατφόρμας. 


Ο κεντρικός πίνακας εργαλείων σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειρίζεστε πολλαπλές διαδικασίες εκτύπωσης και να αυτοματοποιείτε όλες αυτές τις μονότονες, επαναλαμβανόμενες χειροκίνητες εργασίες.

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Automatically triggered e-mails are designed to reach your customers at the right time

Productivity feature icon

Data sets collected from clicks to any hosted landing page are immediately appended back to the customer contact record in the database

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Personalised URLs and general URLs are generated on-demand within the platform and easily integrated into an e-mail or direct mail campaign

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Text messages are sent to customers, either as a general message or customised to the recipient

Εικονίδιο λειτουργίας φορητότητας

Web pages supporting your marketing campaign are hosted within the system

Transform your print service into a marketing service provider with the help of Konica Minolta. Conduct complex marketing campaigns and deliver higher ROIs. Contact us today and discover the endless new ways of automating your marketing. If you think you could benefit with some advice on how to grow your cross-media capacity with the Digital1234 programme, please Contact us to make an appointment with a Konica Minolta representative.