Το ψηφιακό μάρκετινγκ συναντά τις σύγχρονες εκτυπώσεις

Αξιοποίηση όλων των μέσων

Οι εκτυπώσεις δεν πέθαναν, το αντίθετο


Τα τελευταία χρόνια, το ψηφιακό μάρκετινγκ κυριάρχησε, αφήνοντας πίσω τις παραδοσιακές εκτυπώσεις. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις εξαφανίστηκαν. Εξελίχθηκαν, ώστε να επιτρέψουν στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό και την κατάσταση στην αγορά. Τι συνέβη λοιπόν;

Οι σύγχρονες επικοινωνίες είναι απόλυτα συνυφασμένες με τα μέσα. Καθώς οι διαφημιστικές εταιρείες και τα τμήματα μάρκετινγκ έχουν αρχίσει να αναζητούν νέους τρόπους για να προσεγγίσουν μεγαλύτερα ακροατήρια, ζητώντας από τον κλάδο των εκτυπώσεων να παρέχει νέες υπηρεσίες πάνω και πέρα από τον παραδοσιακό ρόλο του, οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη για αλλαγή και έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην επέκταση της γκάμας των προϊόντων και των υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση των πιο πρόσφατων τάσεων μάρκετινγκ.


Αυτό έχει δημιουργήσει μια «τέλεια καταιγίδα» όπου το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει συναντηθεί με τη σύγχρονη εκτύπωση και αυτά τα δύο μαζί έχουν δημιουργήσει μια γραμμή βάσης για τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και την επίτευξη στόχων που κάποτε έμοιαζαν ανέφικτοι.


Το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών που μπορούν τώρα να παρέχονται με την τελευταία τεχνολογία εκτύπωσης και μάρκετινγκ είναι εκπληκτικό. Ωστόσο, το ερώτημα είναι πώς οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης και οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ θα πρέπει να συνεργαστούν για την επίτευξη ενός κοινού στόχου και πώς μπορούν να συνδεθούν η εκτύπωση, ο ιστός, τα κοινωνικά δίκτυα, το email και τα SMS.


Η απάντηση είναι με την υιοθέτηση του μάρκετινγκ σε όλα τα μέσα.

Σε όλα τα μέσα

Σε όλα τα μέσα

Η Konica Minolta παρέχει λύσεις υλικού και λογισμικού που είναι οικονομικά προσιτές για κάθε πάροχο υπηρεσιών εκτύπωσης.

Με τη βοήθεια της Konica Minolta, μπορείτε τώρα να προσφέρετε νέες υπηρεσίες, με το κατάλληλο εύρος και τις κατάλληλες δυνατότητες, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του μάρκετινγκ σε όλα τα μέσα. Με τις καινοτόμες λύσεις εκτυπώσεων που παρέχουμε, μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες σας να προσεγγίσουν το ακροατήριο που στοχεύουν χρησιμοποιώντας την προτιμώμενη μέθοδο επικοινωνίας του ατόμου, είτε αυτή είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα άμεσα μηνύματα, το email ή οι παραδοσιακές εκτυπώσεις. 


Αυτό που κάνει τη λύση τόσο ομαλή είναι το γεγονός ότι οι εφαρμογές αναπτύσσονται ως SaaS. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με διακομιστές και τεράστιο κόστος κατά την υλοποίηση λύσεων επαγγελματικής εκτύπωσης.

Hardware
hardware icon
Υλικό εκτυπώσεων Konica Minolta

Θέλετε τον απόλυτο εξοπλισμό για την παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων; Μόλις τον βρήκατε. Οι συσκευές επαγγελματικών εκτυπώσεων και γραφείου της Konica Minolta αποτελούν ορόσημα για τον κλάδο, μιας και προσφέρουν επαναστατική ποιότητα έγχρωμης εικόνας, ασπρόμαυρη έξοδο εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, ενσωματωμένες επιλογές τελικής επεξεργασίας επαγγελματικής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σύνθετων εργασιών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα εξειδίκευσής της εταιρείας σας, ο εξοπλισμός εκτυπώσεων που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να δομήσετε την υποδομή εκτυπώσεών σας, να διαχειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε προηγμένα όργανα μέτρησης, καθώς και να εξερευνήσετε άλλες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν ριζικά τη ροή εργασιών σας.

Software
software icon
Προϊόντα λογισμικού Konica Minolta

Εξερευνήστε τους αναρίθμητους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα λογισμικού της Konica Minolta θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Η Konica Minolta λύνει τα προβλήματα της εταιρείας σας, προσαρμόζει διαφορετικά στυλ εργασίας και προσφέρει λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή, η Konica Minolta ικανοποιεί τις απαιτήσεις λογισμικού ακόμη και των πιο απαιτητικών παγκόσμιων οργανισμών. Χρησιμοποιώντας το σύστημα, μπορείτε να θέσετε ανώτατο όριο στο κόστος οποιασδήποτε εργασίας εκτύπωσης ή αντιγραφής, να δημιουργήσετε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα έγγραφα δεν θα πέσουν σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στην υπηρεσία σας

Το έμπειρο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και θα σας δείξει πώς να χειρίζεστε το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, στο πλαίσιο ενός συστήματος υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης για συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασιών για τη μείωση των δαπανών για έγγραφα και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ συναντά τις σύγχρονες εκτυπώσεις

Το ψηφιακό μάρκετινγκ συναντά τις σύγχρονες εκτυπώσεις

Βασικές δυνατότητες

Με τις λύσεις μάρκετινγκ σε όλα τα μέσα της Konica Minolta, τα μέσα, η προεκτύπωση, η εκτύπωση και τα ψηφιακά μέσα συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους, ώστε να σας παρέχουν τον απόλυτο έλεγχο όλων των διαδικασιών εκτύπωσης. Αυτό σας επιτρέπει να συνδυάζετε το περιεχόμενο, τη σχεδίαση, την οπτική διάταξη, το χρώμα και το μέγεθος για να δημιουργείτε εξατομικευμένα προωθητικά μηνύματα που θα μετατρέψουν το ακροατήριο που στοχεύετε σε αφοσιωμένους πελάτες. 


Με τα ποιοτικά εργαλεία παραγωγής μάρκετινγκ που διαθέτουμε, μπορείτε να βελτιώσετε τις επικοινωνίες των πελατών σας και να ανταποκριθείτε ανάλογα στις ανάγκες τους, με αυτοματοποιημένες απαντήσεις που βασίζονται σε ενέργειες των πελατών που διευκολύνουν πάρα πολύ αυτές τις αναθέσεις. Μπορείτε τώρα να δημιουργείτε, να αναπτύσσετε και να συντάσσετε αναφορές με απλές και απρόσκοπτες διαδικασίες για όλο το προωθητικό περιεχόμενο, με κάθε δυνατό τρόπο, όπως απευθείας email, ενημερωτικά δελτία, SMS και άμεσα μηνύματα, επαυξημένη πραγματικότητα, PURL, ετικέτες NFC και κωδικούς QR—και όλα αυτά μέσω μίας ενιαίας πλατφόρμας. 


Ο κεντρικός πίνακας εργαλείων σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειρίζεστε πολλαπλές διαδικασίες εκτύπωσης και να αυτοματοποιείτε όλες αυτές τις μονότονες, επαναλαμβανόμενες χειροκίνητες εργασίες.

Automatically triggered e-mails are designed to reach your customers at the right time

Automatically triggered e-mails are designed to reach your customers at the right time

Web pages supporting your marketing campaign are hosted within the system.

Web pages supporting your marketing campaign are hosted within the system

Data sets collected from clicks to any hosted landing page are immediately appended back to the customer contact record in the database

Data sets collected from clicks to any hosted landing page are immediately appended back to the customer contact record in the database

Text messages are sent to customers, either as a general message or customised to the recipient.

Text messages are sent to customers, either as a general message or customised to the recipient

Personalised URLs and general URLs are generated on-demand within the platform and easily integrated into an e-mail or direct mail campaign.

Personalised URLs and general URLs are generated on-demand within the platform and easily integrated into an e-mail or direct mail campaign

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom
prokom logo horizontal

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses.

 

It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.

 

Four steps to build your business:

Τέσσερα βήματα για περισσότερες δουλειές

Τέσσερα βήματα για περισσότερες δουλειές

Το πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης της Konica Minolta

Το DIGITAL1234 σάς παρουσιάζει τέσσερα απλά βήματα για περισσότερες δουλειές. Το πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης της Konica Minolta έχει σχεδιαστεί ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.


Χρησιμοποιεί μια προσέγγιση που βασίζεται σε ευκαιρίες, δείχνοντας στους πελάτες σε τέσσερα πρακτικά βήματα πώς να αναγνωρίζουν, να αξιολογούν, να αιτιολογούν να υλοποιούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε μία φορά για να λάβετε όλες αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες, χωρίς καμία υποχρέωση και εντελώς δωρεάν.


Τέσσερα βήματα για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας:


ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Γιατί έχει πραγματικό επιχειρηματικό νόημα να εξετάσετε μια συγκεκριμένη ευκαιρία για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας; Παρέχουμε πολλές λευκές βίβλους που ασχολούνται με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η εκτύπωση μέσω ιστού, η εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων, η αυτοματοποίηση ροής εργασιών, η ενσωματωμένη τελική επεξεργασία και η εκτύπωση βιβλίων.


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πώς θα χωρέσει αυτή η επιχειρηματική ευκαιρία στην υπάρχουσα διαμόρφωση της επιχείρησής μου; Οι οδηγοί αξιολόγησής μας, που έχουν συνταχθεί από ανεξάρτητους ειδικούς του κλάδου, θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε σε πρακτικούς όρους αν η επιχείρησή σας είναι έτοιμη για μια συγκεκριμένη νέα επιχειρηματική ευκαιρία, π.χ. εκτύπωση μέσω ιστού.


ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ: Πώς ωφελήθηκαν άλλοι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης από μια συγκεκριμένη νέα επιχειρηματική ευκαιρία; Διαβάστε πώς άλλοι πελάτες, παρόμοιοι με εσάς, ωφελήθηκαν σε μελέτες περιπτώσεων από διάφορα πεδία επιχειρηματικών ευκαιριών. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας αν η επένδυση αξίζει τον κόπο.


ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Θέλετε να εξασφαλίσετε την επιτυχή υλοποίηση με παράλληλη αποφυγή των σκοπέλων που μπορούν να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις; Ένας οδηγός υλοποίησης βήμα προς βήμα που έχει συνταχθεί από έναν ανεξάρτητο ειδικό του κλάδου θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τη νέα επιχειρηματική ευκαιρία στην πράξη στην εταιρεία σας. Επειδή η υλοποίηση μιας νέας επιχειρηματικής ευκαιρίας μπορεί να είναι μια περίπλοκη υπόθεση, σας παρέχουμε επίσης πρακτική υποστήριξη σε ολόκληρη τη φάση υλοποίησης.


Επιτρέψτε μας να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να κάνει τη μετάβαση στην ψηφιακή οικονομία! Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!


Digital 1234 logo

How you can profit from cross-media services

How you can profit from cross-media services

Cross-media services

In this digital era there are good business reasons for communicating through multiple channels, and not just via paper-based media. The fast-growing cross-media sector offers traditional print service providers (PSPs) a great opportunity to offer their customers a genuine added-value service.


One particularly profitable area is inbound or permission marketing. The biggest benefit of adding cross-media services to your portfolio is that you become an all-in solutions supplier offering more relevant and effective communications through multiple touchpoints.


How your customers benefit from cross-media services:

  • More relevant and effective communications via multiple channels
  • Multiple touchpoints to reach their customers
  • Customised media mix
  • New business opportunities, e.g. in inbound or permission marketing


How you profit from cross-media services:

  • Generation of new revenues
  • Significant growth in profits
  • Creation of added value for your customers through multiple-touchpoint communications
  • Higher charges for the extra value on offer
  • Closer customer relationships


Offering your customers cross-media services not only extends your portfolio but also opens the door to more intensive customer relationships.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Transform your print service into a marketing service provider with the help of Konica Minolta. Conduct complex marketing campaigns and deliver higher ROIs. Contact us today and discover the endless new ways of automating your marketing. If you think you could benefit with some advice on how to grow your cross-media capacity with the Digital1234 programme, please Contact us to make an appointment with a Konica Minolta representative.

Enter security code:
 Security code
Ναι, επιθυμώ να λαμβάνω πληροφορίες μέσω:

σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. και άλλων συνεργαζόμενων εταιρειών του ομίλου, προσαρμοσμένες στα προσωπικά μου ενδιαφέροντα. Τα δεδομένα σας θα επεξεργάζονται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings