RETHINK THE WORLD OF WORK

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ INTELLIGENT CONNECTED WORKPLACE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αξιοποιήστε τη ψηφιακή τεχνολογία και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες ενός ταχύτατα εξελισσόμενου κόσμου

Ο κόσμος μας αλλάζει ραγδαία και συνοδεύεται συνεχώς από νέες προκλήσεις για τον οργανισμό σας:
 Παρά την παγκοσμιοποίηση και την αυξανόμενη πίεση από τους ανταγωνιστές, η εταιρεία σας πρέπει να παραμείνει ανταγωνιστική. Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να κατανοείτε τις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών σας και να ανταποκρίνεστε σε αυτές με τα κατάλληλα προϊόντα και διαδικασίες.
 


Ο όγκος των δεδομένων αυξάνεται σχεδόν καθημερινά λόγω της ψηφιοποίησης. Επομένως, είναι σημαντικό να μην χάνετε την αξία της πληροφορίας και να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα με έξυπνο τρόπο για να τα εκμεταλλευτείτε προς όφελος της επιχείρησής σας.
 


Οι υπάλληλοί σας θέλουν να εξισορροπούν την επαγγελματική και την προσωπική ζωή τους και επιθυμούν ευέλικτη εργασία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη νεότερη γενιά "Gen Z". Ταυτόχρονα, η εταιρεία σας αντιμετωπίζει την πρόκληση της έλλειψης εξειδικευμένων εργαζομένων. Επομένως, πρέπει να ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες των εργαζομένων σας, αν δεν θέλετε να τους χάσετε.


Ο ραγδαίος ρυθμός της τεχνολογικής προόδου φέρνει στο φως νέες τεχνολογίες και εφαρμογές όλο και πιο γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο πρέπει να σταθμίσετε τι να εισάγετε στην εταιρεία σας, αλλά πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας ότι ορισμένοι από τους παλαιότερους υπαλλήλους σας μπορεί να μην είναι πάντα τόσο γρήγοροι στην εκμάθηση νέων εφαρμογών.


Οι κυβερνοεπιθέσεις στους οργανισμούς αυξάνονται και ο κίνδυνος υπάρχει για όλες τις εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους. Πρέπει λοιπόν να είστε καλά προετοιμασμένοι, γιατί οι επιτυχημένες κυβερνοεπιθέσεις μπορούν να θέσουν την εταιρεία σας εκτός λειτουργίας και να βλάψουν τη φήμη της.


Η κλιματική αλλαγή προχωράει αμείλικτα. Οι πόροι λιγοστεύουν και γίνονται ολοένα και πιο ακριβοί. Επομένως, η εταιρεία σας χρειάζεται τεχνολογίες και διαδικασίες εξοικονόμησης πόρων και ενέργειας.

Πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων


Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι το κλειδί για πολλές προκλήσεις. Δίνει τη δυνατότητα για:

 


Ουσιαστικές και εύστοχες επιχειρηματικές αποφάσεις βάσει δεδομένων


Αυτοματοποίηση διαδικασιών και εργασιών


Ευέλικτη εργασία για ακόμη ευκολότερη
και αποτελεσματικότερη συνεργασία μεταξύ όλων των ομάδων


Καινοτόμες τεχνολογίες εύκολες στη χρήση


Ανίχνευση πιθανών τρωτών σημείων και απειλών μέσω τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης


Τεχνολογίες εξοικονόμησης πόρων και ενέργειας

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία της επιχείρησής σας. Αυτό οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα, όπως υψηλότερες πωλήσεις, χαμηλότερο κόστος και μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός και ο ψηφιακός χώρος εργασίας που προκύπτει είναι τα βασικά στοιχεία που θα βοηθήσουν την εταιρεία σας να ανταπεξέλθει στις τρέχουσες τάσεις.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις ψηφιακές τεχνολογίες;

Διαβάστε στο eBook, πώς μπορεί να αξιοποιηθεί ο ψηφιακός  μετασχηματισμός και να βοηθήσει να αντιμετωπιστούν οι νέες προκλήσεις.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ eBOOK

Η Konica Minolta είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό!

Σας φαίνονται αυτές οι προκλήσεις σαν ένας άθλος; 
Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; 
Αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε καν να ακολουθήσετε τις νέες τεχνολογίες; 

Με την Konica Minolta, έχετε στο πλευρό σας έναν ολοκληρωμένο συνεργάτη για να σας συνοδέψει στα βήματα σας στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Γιατί όμως η Konica Minolta; Είναι πιθανό να μας γνωρίζετε ως τον αξιόπιστο συνεργάτη σας για τη διαχείριση εκτυπώσεων και τις διαδικασίες εγγράφων. Με αφορμή τις λύσεις γραφείου σε αυτούς τους τομείς, μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες δυνατότητες και πιο ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο εργασίας. Έτσι δημιουργήσαμε τις λύσεις Intelligent Connected Workplace.​

6 λόγοι για να επιλέξετε την Konica Minolta για συνεργάτη σας

Ένας συνεργάτης για ότι χρειαστείτε

Κοστίζει χρόνο και πόρους το να έχετε διαφορετικούς  πάροχους υπηρεσιών ΙΤ για κάθε εξοπλισμό, λογισμικό ή υπηρεσία. Επομένως, η Konica Minolta είναι ο συνεργάτης σας για όλες τις ψηφιακές λύσεις γύρω από τον ψηφιακό χώρο εργασίας.

Παγκόσμιος ηγέτης στον μετασχηματισμό των εκτυπώσεων

Έχουμε εκσυγχρονίσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες  μας για να προσφέρουμε λύσεις για τους πελάτες μας. Εκτός από τις Υπηρεσίες Managed Print Services, διαθέτουμε πλέον πρόσθετες λύσεις με το Intelligent Connected Workplace. 
Με την πληθώρα ψηφιακών υπηρεσιών και λύσεων, η IDC μας ανέδειξε ως ηγέτη στον μετασχηματισμό εκτυπώσεων.

Εμπειρία σε θέματα ασφάλειας

Διαθέτουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ασφάλειας ΙΤ και της ασφάλειας δεδομένων.

Ηγέτης στην απομακρυσμένη εξυπηρέτηση

Μας απονεμήθηκε το βραβείο Buyers Lab (BLI) 2023-2024 Pacesetter Award για τις απομακρυσμένες μας υπηρεσίες για την Δυτική Ευρώπη από την Keypoint Intelligence. Με βάση την έρευνα της Keypoint Intelligence, το βραβείο αυτό αναγνωρίζει στην Konica Minolta την κορυφαία προσφορά απομακρυσμένων υπηρεσιών.

Με την υποστήριξη ενός παγκόσμιου οργανισμού

Γνωρίζετε την Konica Minolta ως μια παγκόσμια εταιρεία. Γνωρίζατε όμως επίσης ότι έχουμε παρουσία σε όλη την Ευρώπη; Αυτό σημαίνει ότι έχετε πάντα έναν συνεργάτη κοντά σας, σε όποιο σημείο χρειάζεται, για όλες τις ανάγκες του ψηφιακού χώρου εργασίας σας.

Microsoft Cloud Solutions Partner

Η Konica Minolta στην Ευρώπη έχει αποκτήσει και τις έξι πιστοποιήσεις Microsoft Cloud Solutions Partner Designations, υπογραμμίζοντας τις ολοκληρωμένες δυνατότητές της σε όλους τους τομείς λύσεων Microsoft Cloud. Αυτό μας καθιστά έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό σας.

Δείτε πως η Konica Minolta βοηθά τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο

Απελευθερώστε τη δύναμη του Intelligent Connected Workplace με την Konica Minolta

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα