Ενισχύστε την αποτελεσματικότητά σας με προηγμένη ψηφιακή επεξεργασία της ημερήσιας αλληλογραφίας και των πληροφοριών

Σας ανησυχεί ο όγκος των εισερχόμενων δεδομένων από εικονικές πύλες;

Ψηφιακή αλληλογραφία


Σήμερα, υπάρχουν πολλά κανάλια για την είσοδο και την έξοδο περιεχομένου, όπως email, φαξ, χαρτί, ροές EDI, αρχεία XML κ.λπ. Το σχετικό εισερχόμενο περιεχόμενο πρέπει να υποβάλλεται σε επεξεργασία και να διεκπεραιώνεται αποτελεσματικά.

Για να υπάρχει πραγματική συμμετοχή του πελάτη, ο χειρισμός οποιουδήποτε περιεχόμενου που σχετίζεται με τους πελάτες, από το άνοιγμα λογαριασμών και τα αιτήματα εξυπηρέτησης μέχρι τις ανανεώσεις πολιτικής, την πληρωμή τιμολογίων και τα παράπονα, πρέπει να γίνεται αμέσως και με ακρίβεια. Δυστυχώς, συχνά αυτό δεν συμβαίνει. Ωστόσο, είναι εφικτό με την ψηφιακή αλληλογραφία (Digital Mailroom).

Expert Statement ECM Digital Mailroom

Πως η επιχείρηση σας μπορεί να επωφεληθεί από την ψηφιακή αλληλογραφία (Digital Mailroom);

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Σύγχρονη ψηφιακή διεκπεραίωση αλληλογραφίας

Η κλασική "ψηφιακή διεκπεραίωση αλληλογραφίας" ήταν μια λύση που μετέτρεπε όλη την εισερχόμενη, φυσική επικοινωνία σε ψηφιακή μορφή και, κατόπιν, τη δρομολογούσε ηλεκτρονικά στα σχετικά μέρη. Σήμερα, η σύγχρονη "ψηφιακή διεκπεραίωση αλληλογραφίας" κάνει πολλά περισσότερα. Το λογισμικό διαχείρισης εγγράφων μπορεί να αναγνωρίσει το περιεχόμενο, να εξαγάγει τις σχετικές πληροφορίες, αν αυτό είναι εφικτό, και να τις δρομολογήσει στο αρμόδιο άτομο ή στη σχετική διαδικασία. Επιπλέον, επιτρέπει την εύκολη διεκπεραίωση των αιτημάτων από πελάτες ή επαγγελματικούς εταίρους για τη λήψη εγγράφων, όπως τα τιμολόγια, σε ηλεκτρονική μορφή.

Η διαχείριση πληροφοριών πραγματοποιείται για κάθε εισερχόμενο και εξερχόμενο στοιχείο ενός οργανισμού. Με λίγα λόγια, μια λύση ψηφιακής διεκπεραίωσης αλληλογραφίας μπορεί να φέρει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο η επιχείρησή σας λαμβάνει, επεξεργάζεται και μοιράζεται πληροφορίες, διαδραματίζοντας καίριο ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό και παρέχοντας στις μετέπειτα διαδικασίες ακριβή πρόσβαση σε σχετικές πληροφορίες χωρίς καθυστέρηση.

Hardware
hardware icon
Υλικό εκτύπωσης Konica Minolta

Θέλετε απόλυτες επιδόσεις στην παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων; Μόλις τις βρήκατε. Τα προϊόντα επαγγελματικών εκτυπώσεων και γραφείου της Konica Minolta αποτελούν σημεία αναφοράς στον κλάδο, με συσκευές που προσφέρουν αξεπέραστη ποιότητα έγχρωμων εικόνων, ασύλληπτη ταχύτητα ασπρόμαυρων εκτυπώσεων και επιλογές τελικής επεξεργασίας inline επαγγελματικής ποιότητας, για να ανταποκρίνονται στις σύνθετες επαγγελματικές σας απαιτήσεις, και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα εξειδίκευσής της εταιρείας σας, ο εξοπλισμός εκτυπώσεων που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να δομήσετε την υποδομή εκτυπώσεών σας, να διαχειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε προηγμένα όργανα μέτρησης, καθώς και να εξερευνήσετε άλλες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν ριζικά τη ροή εργασιών σας.

Software
software icon
Προϊόντα λογισμικού Konica Minolta

Εξερευνήστε τους αμέτρητους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα λογισμικού της Konica Minolta μπορούν να βελτιώσουν τις λειτουργίες σας. Η Konica Minolta λύνει τα προβλήματα της εταιρείας σας, καλύπτει διαφορετικά στυλ εργασίας και προσφέρει λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή, η Konica Minolta ικανοποιεί τις απαιτήσεις λογισμικού ακόμη και των πιο απαιτητικών παγκόσμιων οργανισμών. Με τη χρήση του συστήματος, μπορείτε να περιορίσετε το κόστος της παραγωγής εκτυπώσεων ή αντιγράφων, να δημιουργήσετε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα έγγραφα δεν θα πέσουν σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στη διάθεσή σας

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις για να απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και να σας δείξει τον τρόπο χειρισμού του προϊόντος σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, μέσα σε ένα σύστημα υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης που συνδυάζουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασίας για τη μείωση των δαπανών που σχετίζονται με τα έγγραφα, καθώς και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.