Ενισχύστε την αποτελεσματικότητά σας με προηγμένη ψηφιακή επεξεργασία της ημερήσιας αλληλογραφίας και των πληροφοριών

Σας ανησυχεί ο όγκος των εισερχόμενων δεδομένων από εικονικές πύλες;

Ψηφιακή αλληλογραφία


Σήμερα, υπάρχουν πολλά κανάλια για την είσοδο και την έξοδο περιεχομένου, όπως email, φαξ, χαρτί, ροές EDI, αρχεία XML κ.λπ. Το σχετικό εισερχόμενο περιεχόμενο πρέπει να υποβάλλεται σε επεξεργασία και να διεκπεραιώνεται αποτελεσματικά.

Για να υπάρχει πραγματική συμμετοχή του πελάτη, ο χειρισμός οποιουδήποτε περιεχόμενου που σχετίζεται με τους πελάτες, από το άνοιγμα λογαριασμών και τα αιτήματα εξυπηρέτησης μέχρι τις ανανεώσεις πολιτικής, την πληρωμή τιμολογίων και τα παράπονα, πρέπει να γίνεται αμέσως και με ακρίβεια. Δυστυχώς, συχνά αυτό δεν συμβαίνει. Ωστόσο, είναι εφικτό με την ψηφιακή αλληλογραφία (Digital Mailroom).

Expert Statement ECM Digital Mailroom

Πως η επιχείρηση σας μπορεί να επωφεληθεί από την ψηφιακή αλληλογραφία (Digital Mailroom);

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Enter security code:
 Security code
Ναι, επιθυμώ να λαμβάνω πληροφορίες μέσω:

σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. και άλλων συνεργαζόμενων εταιρειών του ομίλου, προσαρμοσμένες στα προσωπικά μου ενδιαφέροντα. Τα δεδομένα σας θα επεξεργάζονται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings