Η επιτυχια σας στο προσκηνιο

 

Χρειάζεστε έμπνευση για να ανανεώσετε την καριέρα σας;


Σας αρέσει να σκέφτεστε από πριν την επόμενή σας κίνηση και δεν ακολουθείτε την πεπατημένη. Θέλετε να κάνετε κάτι ουσιαστικό, να είστε ο εαυτός σας και να εργαστείτε σε μια ομάδα που προσφέρει το κάτι παραπάνω. Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, χωρίς τον φόβο της αποτυχίας. Με άλλα λόγια, χρειάζεστε έμπνευση και καθοδήγηση για την προσωπική σας εξέλιξη.
 

Σας προσφέρουμε μια πλατφόρμα που θα δώσει ώθηση στην προσωπική σας επιτυχία.

Αναζητάτε νέες προκλήσεις στην καριέρα σας με κορυφαίες προοπτικές; Μιλήστε μας! Η Konica Minolta –μια από τις πιο συναρπαστικές και καινοτόμες εταιρείες στον τομέα της επιχειρηματικής υποστήριξης και των λύσεων IT– είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων επαγγελματικής διαχείρισης εγγράφων και εκτυπώσεων σε επιχειρήσεις.

Περίπου 8.900 εργαζόμενοι της Konica Minolta σε όλη την Ευρώπη σχεδιάζουν αυτήν τη στιγμή το μέλλον του γραφείου σε ένα διεθνές περιβάλλον που ενθαρρύνει τις δημιουργικές ιδέες. Τώρα μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας μας! Σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή μας, έχουμε την ικανότητα να αμφισβητούμε την τρέχουσα τάξη πραγμάτων με τις καινοτομίες μας, οι οποίες αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας.

Δημιουργούμε ένα περιβάλλον στο οποίο όλοι έχουν τη δική τους θέση. Αποδεχόμαστε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ατόμου, ενθαρρύνουμε τους εργαζόμενους να σκέφτονται αντισυμβατικά και θέλουμε να σας δούμε να εξελίσσεστε τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με λίγα λόγια, προσφέρουμε το ιδανικό περιβάλλον για να γράψετε κι εσείς την προσωπική σας ιστορία επιτυχίας.

Εμπειρίες από τους εργαζόμενους στην Konica Minolta