Διακοσμητικό - Μεταμορφώστε τις εκτυπώσεις σας με την τεχνολογία ψηφιακού βερνικιού

Γιατί μια αισθητηριακή εμπειρία έχει πραγματικό εμπορικό νόημα

Δημιουργήστε αισθαντικές εμπειρίες με το κείμενό σας. Δεν θα το μετανιώσετε.


Η «απτική τεχνολογία» επιτρέπει την προσομοίωση της αφής σε ένα ψηφιακό περιβάλλον και οι πιο επιτυχημένοι σύγχρονοι πάροχοι επαγγελματικών εκτυπώσεων ενισχύουν ήδη τις υπηρεσίες τους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για να προσφέρουν μια πιο ελκυστική και δημιουργική εμπειρία. Με την επαναστατική νέα απτική τεχνολογία «ψηφιακού βερνικιού» της MGI, αυτή η πιο χειροπιαστή προσέγγιση στους πιθανούς πελάτες έχει όντως εμπορικό νόημα.

Αναρίθμητοι πάροχοι εκτυπώσεων –τόσο offset όσο και ψηφιακών– προσφέρουν σήμερα «απλές εκτυπώσεις» με τη μορφή τυποποιημένης υπηρεσίας. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις με όραμα που θέλουν να ξεχωρίσουν στην αγορά αναζητούν τρόπους διαφοροποίησης και βελτίωσης του προϊόντος τους μέσω της δημιουργίας μιας νέας, πιο ελκυστικής διαδικασίας εκτυπώσεων. Πάντοτε υπήρχε η δυνατότητα δημιουργίας ειδικών εφέ, όπως η τοπική γυαλιστερή επίστρωση, η τρισδιάστατη εκτύπωση και η μεταλλική, λαμπερή εμφάνιση. Ωστόσο, με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, αυτές οι τεχνικές ήταν συχνά αναποτελεσματικές και χρονοβόρες, γεγονός που τις απέκλειε στα πλαίσια μιας υπηρεσίας, ειδικά για εργασίες μικρού τιράζ με στενές προθεσμίες. Τώρα, με τη νέα τεχνολογία ψηφιακού βερνικιού από την καταξιωμένη γαλλική εταιρεία και στρατηγικό συνεργάτη μας MGI, η Konica Minolta φέρνει την επανάσταση στον κλάδο για τους παρόχους που θέλουν να προσφέρουν τόσο στους απευθείας πελάτες όσο και στους τελικούς χρήστες κάτι πραγματικά ξεχωριστό (και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους στην πορεία).


Η νέα τεχνολογία 

Η νέα τεχνολογία επιτρέπει την τοπική επίστρωση εκτυπώσεων, την επισήμανση καθορισμένων περιοχών και την προσθήκη εφέ 3D για τους πελάτες σας, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια εντελώς διαφορετική, απτική εμπειρία και ένα έντονο εκτυπωμένο προϊόν που είναι βέβαιο ότι θα κάνει το όνομα και τη φήμη της εταιρεία σας να ξεχωρίζουν από τις συνηθισμένες εκτυπώσεις. Η ψηφιακή τεχνολογία της MGI μετατρέπει τις εκτυπωμένες εργασίες σε εντυπωσιακά και ακαταμάχητα προϊόντα που θα τραβήξουν αμέσως και θα κρατήσουν την προσοχή των πελατών σας αλλά και των δικών τους πελατών στη συνέχεια.


Η τεχνολογία ψηφιακού βερνικιού είναι ιδανικά προσαρμοσμένη για ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εφαρμογών: από βιβλία έως πολυτελείς επαγγελματικές κάρτες, προσκλήσεις υψηλής ποιότητας, συσκευασίες, υλικά POS και πολλά άλλα. Προσφέρει ένα κορυφαίο σύνολο δυνατοτήτων, όπως σαρωτή πλήρους σελίδας, υψηλή παραγωγικότητα με εκτύπωση μονού περάσματος, ευκολία χρήσης και πολλά άλλα, καθιστώντας τη συνολική εμπειρία επαγγελματικής εκτύπωσης πιο απολαυστική για τους άμεσους πελάτες σας. (Καθώς και μία εμπειρία για την οποία θα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν κάτι παραπάνω).embellishment print sample snake


Η αγορά των εκτυπώσεων εξελίσσεται με ταχύτητα. Δεν υπάρχουν πλέον πολλά περιθώρια κέρδους στα προϊόντα που προσπαθούν να μιμηθούν τις ήδη επιτυχημένες λύσεις στην αγορά. Για τον λόγο αυτό, οι επιχειρήσεις με όραμα που θέλουν να ξεχωρίσουν στην αγορά επενδύουν σήμερα στην τεχνολογία ψηφιακού βερνικιού, μια νέα τεχνολογία διακοσμητικών εκτυπώσεων η οποία απελευθερώνει νέα επίπεδα δημιουργικότητας, διαφοροποιεί τα προϊόντα και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να προσφέρουν πιο ελκυστικά και αξιομνημόνευτα προϊόντα, καθιστώντας παράλληλα τη διαδικασία εκτύπωσης επικερδή για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Η
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MGI JETVARNISH 3D σάς βοηθά να προσελκύσετε νέες προοπτικές και να εκμεταλλευτείτε προσοδοφόρες ευκαιρίες στην αγορά, προσφέροντας στους πελάτες τοπικές επιστρώσεις πολύ υψηλής ακρίβειας καθώς και επιστρώσεις μεταβλητού πάχους, για ελκυστικές εκτυπώσεις με ψηλαφητό βάθος που αυξάνουν τον αντίκτυπο της επικοινωνίας. Αυτή η νέα συναρπαστική τεχνολογία παρουσιάζει ενδιαφέρον για οποιονδήποτε πάροχο εκτυπώσεων που χρησιμοποιεί συστήματα γραφίτη, offset ή εκτυπώσεων και επιτρέπει στον χρήστη να προσθέτει δημιουργικές πινελιές σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. 


Τι ακριβώς είναι οι τεχνικές διακοσμητικής εκτύπωσης και πώς θα επωφεληθεί από αυτές η εταιρεία μου;

Η εκτύπωση μπορεί να είναι απλώς μελάνι σε χαρτί, ένα προϊόν ή μια ετικέτα, ωστόσο η διακόσμηση τη μετατρέπει σε μια εμπειρία αφής που δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Όταν οι πελάτες «αισθάνονται» τις ανάγλυφες λέξεις στη συσκευασία, είναι πολύ πιο πιθανό να την αγγίξουν και ακόμη πιο πιθανό να αγοράσουν το προϊόν. Τα διακοσμητικά μπορούν να προστεθούν σε ενσωμάτωση σε επιλεγμένα ψηφιακά πιεστήρια παραγωγής, αλλά και εκτός σύνδεσης με τη χρήση αποκλειστικών λύσεων βελτίωσης των εκτυπώσεων.


Διακοσμητική εκτύπωση: μια τελευταία πινελιά, η οποία προσφέρει σε εσάς, στους πελάτες σας και στους δικούς τους πελάτες μια ιδιαίτερη αίσθηση

Σε αυτό το πλαίσιο, οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης και οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ επιδιώκουν όλο και περισσότερο να προσθέτουν τέτοια εκπληκτικά εφέ για να διαφοροποιούν τα προϊόντα τους από τις άλλες μάρκες και να προσθέτουν «απτή» αξία στο εκτυπωμένο αντικείμενο. Οι διαδικασίες εμπορευματοποίησης επίσης επηρεάζουν πολλά προϊόντα και τα διακοσμητικά συμβάλλουν ώστε ένα προϊόν όχι μόνο να ξεχωρίζει αλλά και να αντιστέκεται στην υποβάθμιση της τιμής του. Στο παρελθόν, τα διακοσμητικά στοιχεία υπήρχαν συνήθως μόνο σε κορυφαία προϊόντα, σήμερα όμως υπάρχουν σε προϊόντα προσωπικής περιποίησης και μαλλιών, τρόφιμα και γλυκά, καλλυντικά και σε πολλούς άλλους κλάδους. 

Download research reports

Feel it yourself!

Tactile sensation increases impulse purchases

Order sample kit now!
endowment effect embellishment

«Εάν το αγγίξω, πρέπει να το αποκτήσω»

«Εάν το αγγίξω, πρέπει να το αποκτήσω»

Εμπειρίες αφής

Το άγγιγμα ενός προϊόντος έχει διαπιστωθεί ότι βελτιώνει τη διάθεση και την πρόθεση αγοράς ενός προϊόντος καθώς και ότι αυξάνει την εμπιστοσύνη κατά την αξιολόγηση αυτών των προϊόντων, λένε οι Joann Peck και Jennifer Wiggins.


«Τα απτά στοιχεία της συσκευασίας συνεισφέρουν στη συνολική εικόνα της μάρκας»

Έχοντας υπόψη αυτό το στοιχείο, παρουσιάζονται νέες τεχνολογίες εκτύπωσης που παρέχουν απτικά εφέ, γεγονός που ενθαρρύνει τους καταναλωτές να αγγίζουν.
Ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι τα απτά στοιχεία της συσκευασίας των προϊόντων μπορούν ακόμη και να συνεισφέρουν στη συνολική εικόνα της μάρκας ενός προϊόντος. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, είναι προφανές ότι όσο περισσότερο επικεντρώνεται σε ένα αντικείμενο ο πιθανός αγοραστής, τόσο πιο πιθανό είναι να επιλέξει αυτό το αντικείμενο και να αποφασίσει ότι του αρέσει περισσότερο. Τα προϊόντα που προσελκύουν το βλέμμα είναι πιο πιθανό να κάνουν τους καταναλωτές να θέλουν να τα αγγίξουν και, εάν τα αγγίξουν, είναι ακόμη πιο πιθανό να τα αγοράσουν.


«Η χαρακτηριστική συσκευασία χρησιμοποιείται για να προσελκύει την προσοχή του πελάτη»

Δεδομένης της σημερινής ποικιλίας των προϊόντων στα καταστήματα λιανικής πώλησης, οι κάτοχοι εμπορικών σημάτων πρέπει να διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα τους ξεχωρίζουν έναντι των ανταγωνιστικών προϊόντων. Κατά συνέπεια, η συσκευασία πρέπει πρώτα να προσελκύσει την προσοχή του πελάτη. Σύμφωνα με τις Joann Peck και Jennifer Wiggins, μια συσκευασία προϊόντος που είναι ενδιαφέρουσα στην αφή μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις του προϊόντος ακόμη και αν η δυνατότητα αγγίγματος δεν παρέχει πρόσθετες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. 

(Πηγή: Joann Peck & Jennifer Wiggins, It Just Feels Good: Customers' Affective Response to Touch and Its Influence on Persuation, Aradhna Krishna, Luca Cian, Nilüfer Z. Aydınoglu, «Sensory Aspects of package design», 2017)


Μόλις ο πελάτης αισθανθεί την υλική υπόσταση της συσκευασίας και αγγίξει εφέ όπως οι ανάγλυφες επιστρώσεις τοπικού βερνικιού UV, όλα δείχνουν ότι παρακινείται αμέσως να το αγοράσει. Και αυτό είναι καλό για όλους.


Η υλική επαφή αυξάνει τις παρορμητικές αγορές

Μια άλλη έρευνα με τίτλο «The Effect of Mere Touch on Perceived Ownership», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις Peck και Suzanne B. Shu το 2013, έδειξε ότι η όραση και η αυξάνουν την ψυχολογική ιδιοκτησία και αποτίμηση σε σύγκριση μόνο με την όραση κατά 22% και 24% αντίστοιχα. Επίσης, μια μελέτη του 2017, με τίτλο «Sensory Aspect of Package Design», των Aradhna Krishna, Luca Cian και Nilüfer Z. Aydinoglu, διαπίστωσε ότι η συσκευασία με ενίσχυση foil αύξανε τον ρυθμό προσέλκυσης έως και 2,5 φορές.


Embellishment - Insights and Market Reports


Τα παράπλευρα οφέλη των τεχνικών διακοσμητικής εκτύπωσης για εσάς ως πάροχο υπηρεσιών εκτύπωσης

Οι νέες διακοσμητικές τεχνικές και οι τεχνολογίες ψηφιακού βερνικιού, όπως οι ψηφιακές εκτυπώσεις τοπικής επίστρωσης, η επισήμανση καθορισμένων περιοχών και η προσθήκη εφέ 3D, επιτρέπουν επίσης στους PSP να ανεβάσουν τη δημιουργικότητά τους σε νέα επίπεδα και κατ' επέκταση να χρεώνουν για αυτήν την εμπειρία. Η προσθήκη τρισδιάστατου βερνικιού και foil σε ένα εκτυπωμένο τεμάχιο μετατρέπει μια τυπική εκτύπωση σε ένα προϊόν premium. 


Embellishment - Readiness to Pay More


Επιπλέον, οι πελάτες εκτυπώσεων εκτιμούν αυτήν την πρωτοποριακή προσέγγιση και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτήν. Η μελέτη του 2016 με τίτλο «Beyond CMYK: The Use of Special Effects in Digital Printing, Keypoint Intelligence», υπέβαλε στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης την εξής ερώτηση: «Σε σχέση με την ψηφιακή σκέτη εκτύπωση CMYK, τι ποσοστό παραπάνω θα χρεώνατε για βελτίωση της εκτύπωσης;» Οι αγοραστές εκτυπώσεων στην Ευρώπη απάντησαν ότι ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν έως και 89% πάνω από τη σκέτη CMYK για ψηφιακές βελτιώσεις στην εκτύπωση. Οι αγοραστές εκτυπώσεων είπαν επίσης ότι θα αποδέχονταν την υψηλότερη χρέωση για εφέ ανάγλυφου (έως και 89%), foil (82%) και μεταλλικό εφέ (51%) που μπορούν να δημιουργηθούν με τη χρήση της τεχνολογίας. Τα εξειδικευμένα χρώματα (28%), τα foil (28%) και τα ανάγλυφα φινιρίσματα (27%) είχαν τα υψηλότερα ποσοστά ανάμεσα στους ερωτώμενους που χρέωναν 50% παραπάνω ή περισσότερο. Embellishment - Charge For Print Enhancement


Συνεπώς, από την προσέλκυση της προσοχής στο σημείο πώλησης έως τη χρέωση επιπλέον αμοιβών στις εταιρείες που ασχολούνται με το μάρκετινγκ των προϊόντων, η διακοσμητική εκτύπωση είναι μια εξέλιξη για τον κλάδο των εκτυπώσεων από την οποία κερδίζουν και οι δύο. 


Η MGI έχει κάνει τη διακοσμητική εκτύπωση πιο προσιτή σε όλους από τότε που εισήλθε στον κλάδο και όχι μόνο για τις εργασίες υψηλής ποιότητας. Η σειρά MGI JETvarnish 3D προσφέρει δυναμική βελτίωση των ψηφιακών εκτυπώσεων και των εκτυπώσεων offset, μέσω αποκλειστικών εφαρμογών τρισδιάστατου βερνικιού και ανάγλυφων foil. Οι εκτυπώσεις χρησιμοποιούνται σε ελκυστικές εφαρμογές που τραβούν την προσοχή, όπως είναι η σχεδίαση εσωτερικών χώρων, οι κατάλογοι προϊόντων και τα φυλλάδια του τουριστικού και του ταξιδιωτικού κάδου, οι κατάλογοι των εστιατορίων και οι προσφορές της ημέρας στον κλάδο της γαστρονομίας, τα πολυτελή κουτιά για καταναλωτικά αγαθά, οι διαφημίσεις μέσω ταχυδρομείου για εκστρατείες μάρκετινγκ και πολλές άλλες. 


Εάν θέλετε λοιπόν να είστε στην αιχμή της τεχνολογίας του κλάδου των εκτυπώσεων, χρειάζεστε την τεχνολογία ψηφιακού βερνικιού. Λογικά, θα αναρωτιέστε τώρα: «ποιο είναι το επόμενο βήμα;». Ποια από τις αισθήσεις μας θα κατακτήσει η τεχνολογία στη συνέχεια; Θα υπάρξουν νέες μέθοδοι εκτύπωσης που θα αναπαράγουν με κάποιον τρόπο τον  ήχο των κυμάτων που σβήνουν απαλά στην ακτή σε ένα τουριστικό φυλλάδιο, ενδεχομένως, ή τη μυρωδιά ενός νόστιμου γεύματος σε ένα μενού; Μοιάζει απίθανο, σίγουρα, αλλά το ίδιο έλεγαν και για την απτική εκτύπωση.


Πιστεύετε ότι θα θέλατε να μιλήσετε με έναν από τους ειδικούς μας σχετικά με το πώς η τεχνολογία ψηφιακού βερνικιού της MGI θα μπορούσε να αυξήσει τα κέρδη της δικής σας εταιρείας; 

Η MGI παρέχει μια ευρεία γκάμα επιλογών βερνικιού που θα σας παρέχουν όλα τα οφέλη της διακοσμητικής εκτύπωσης από την πρώτη ημέρα και θα αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους σας σε πολύ μικρό χρόνο. Επομένως, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επένδυση στο μέλλον των εκτυπώσεων με τις επαναστατικές τεχνολογίες διακοσμητικής εκτύπωσης και ενδεχομένως να δοκιμάσετε στην πράξη το υλικό μας ενώ το σκέφτεστε, απλώς κάντε κλικ στην επιλογή «Επικοινωνήστε μαζί μας» και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας απευθείας!

Διακοσμητική εκτύπωση

Διακοσμητική εκτύπωση

Συνδυάστε τη δημιουργικότητα με τη λειτουργικότητα και την κερδοφορία

Με την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MGI JETVARNISH 3D, μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας μια αξιοζήλευτη και οικονομικά προσιτή νέα μέθοδο για τοπική επίστρωση βερνικιού UV χωρίς σύνδεση, η οποία σας επιτρέπει να εφαρμόζετε τοπικά βερνίκι σε όλες τις ψηφιακές εκτυπώσεις σας, να επισημαίνετε καθορισμένες περιοχές και να προσθέτετε εκπληκτικά ανάγλυφα εφέ 3D, δημιουργώντας μια εικόνα premium. Όλα αυτά συνθέτουν μια πιο ζωηρή και χειροπιαστή εμπειρία για την οποία οι πελάτες σας θα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα και η οποία, εάν τη συνδυάσετε με την ενσωματωμένη μονάδα θερμής μεταλλοτυπίας, θα είναι απλώς ιδανική για εκείνες τις εργασίες εκτύπωσης μικρού και μεσαίου τιράζ! 

Hardware
hardware icon
Τεχνολογία MGI JETvarnish 3D

Αυτή η τεχνολογία τοπικού βερνικιού UV σάς επιτρέπει να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας για να βελτιώσετε την ποιότητα και τη διαφορετικότητά σας και αποτελεί την ιδανική λύση για παρόχους εκτυπώσεων offset και ψηφιακών εκτυπώσεων. Τα καινοτόμα νέα συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύσσονται μαζί με την επιχείρησή σας και μια πληθώρα άλλων λειτουργιών εξασφαλίζουν ότι η νέα επένδυση θα ενσωματωθεί όμορφα στο υπάρχον περιβάλλον παραγωγής σας.

Software
software icon
Προϊόντα λογισμικού Konica Minolta

Εξερευνήστε τους αναρίθμητους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα λογισμικού της Konica Minolta θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Η Konica Minolta λύνει τα προβλήματα της εταιρείας σας, προσαρμόζει διαφορετικά στυλ εργασίας και προσφέρει λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή, η Konica Minolta ικανοποιεί τις απαιτήσεις λογισμικού ακόμη και των πιο απαιτητικών παγκόσμιων οργανισμών. Χρησιμοποιώντας το σύστημα, μπορείτε να θέσετε ανώτατο όριο στο κόστος οποιασδήποτε εργασίας εκτύπωσης ή αντιγραφής, να δημιουργήσετε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα έγγραφα δεν θα πέσουν σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στην υπηρεσία σας

Το έμπειρο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και θα σας δείξει πώς να χειρίζεστε το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, στο πλαίσιο ενός συστήματος υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης για συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασιών για τη μείωση των δαπανών για έγγραφα και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Οι λύσεις ψηφιακού βερνικιού MGI της Konica Minolta σάς επιτρέπουν να προσφέρετε στους πελάτες σας προσοδοφόρα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, να αυξάνετε τις πωλήσεις σας για εργασίες εκτύπωσης ρουτίνας και να αυξάνετε το περιθώριο κέρδους σας. Αυτή η διαδικασία εκτύπωσης επιτρέπει την εξατομίκευση και την προσέλκυση νέων πελατών, προσθέτει αξία σε υπάρχουσες υπηρεσίες, παρέχει πολύ ευρύτερη γκάμα υποστρωμάτων –συμπεριλαμβανομένων επιφανειών με ματ ή γυαλιστερή επίστρωση, διαστρωματωμένου χαρτιού, πλαστικού, PVC και άλλων υλικών με επίστρωση– απλοποιώντας τη ροή εργασιών σας, μειώνοντας τους χρόνους παράδοσης, μειώνοντας το κόστος και πολλά άλλα ακόμη! 


Ποια είναι λοιπόν τα βασικά οφέλη της νέας τεχνολογίας ψηφιακού βερνικιού που παρέχεται από τα συστήματα JETVARNISH 3DS, JETvarnish 3D και JETvarnish 3D Evolution;

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Βερνίκι σε ψηφιακές εκτυπώσεις και εκτυπώσεις offset

Εικονίδιο λειτουργίας σάρωσης

Δυνατότητα AIS SmartScanner

Productivity feature icon

Υψηλή παραγωγικότητα

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

Όμορφα ανάγλυφα εφέ 3D, δημιουργία εικόνας premium και πολυτελές απτικό φινίρισμα

Εικονίδιο λειτουργίας ταχύτητας

Επίστρωση

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

Κεφαλές εκτύπωσης Konica Minolta

Productivity feature icon

Αναλυτής κόστους παραγωγής, σουίτα λογισμικού και HubManager

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Βερνίκι και foil μεταβλητών δεδομένων

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

Εφέ 3D που τραβούν την προσοχή

Εικονίδιο λειτουργίας χειρισμού υλικών εκτύπωσης

Ψηφιοποίηση της τεχνικής τοπικού βερνικιού UV

Εικονίδιο λειτουργίας βιωσιμότητας

Χρήση LED για μείωση της χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος

Request a live demo with our experts!

Our experts are happy to tell you more about highlights and advantages of the digital varnish technology

Book live demo now

Transform your printing with our digital varnish technology by utilising print embellishment techniques that you, your customers and their customers will all feel good about.