Πώς να βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε τον σωστό ασθενή

Περικάρπια με δυνατότητα εκτύπωσης λέιζερ

Εξατομικευμένα περικάρπια


Η αποτροπή σφαλμάτων αναγνώρισης ασθενών αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στις βέλτιστες ιατρικές πρακτικές. Μολονότι τέτοια περιστατικά είναι σπάνια και συνήθως εντοπίζονται εγκαίρως, τέτοια "περιστατικά λάθος ασθενούς" μπορούν να οδηγήσουν σε λανθασμένη θεραπευτική αγωγή και να έχουν δυνητικά σοβαρές συνέπειες.

Η λύση; Εξατομικευμένα περικάρπια! Με τα περικάρπια της Konica Minolta με δυνατότητα εκτύπωσης λέιζερ, τα λάθη όπως η χορήγηση αγωγής στον λάθος ασθενή ή η παροχή λανθασμένης θεραπείας ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Η εκτύπωση περικαρπίων είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος βελτίωσης της διαχείρισης ασθενών, αλλά και της λειτουργικής σας απόδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

Download now
Thumbnail of Healthcare Brochure

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Enter security code:
 Security code
Ναι, επιθυμώ να λαμβάνω πληροφορίες μέσω:

σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. και άλλων συνεργαζόμενων εταιρειών του ομίλου, προσαρμοσμένες στα προσωπικά μου ενδιαφέροντα. Τα δεδομένα σας θα επεξεργάζονται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings