Πώς να βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε τον σωστό ασθενή

Περικάρπια με δυνατότητα εκτύπωσης λέιζερ

Εξατομικευμένα περικάρπια


Η αποτροπή σφαλμάτων αναγνώρισης ασθενών αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στις βέλτιστες ιατρικές πρακτικές. Μολονότι τέτοια περιστατικά είναι σπάνια και συνήθως εντοπίζονται εγκαίρως, τέτοια "περιστατικά λάθος ασθενούς" μπορούν να οδηγήσουν σε λανθασμένη θεραπευτική αγωγή και να έχουν δυνητικά σοβαρές συνέπειες.

Η λύση; Εξατομικευμένα περικάρπια! Με τα περικάρπια της Konica Minolta με δυνατότητα εκτύπωσης λέιζερ, τα λάθη όπως η χορήγηση αγωγής στον λάθος ασθενή ή η παροχή λανθασμένης θεραπείας ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Η εκτύπωση περικαρπίων είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος βελτίωσης της διαχείρισης ασθενών, αλλά και της λειτουργικής σας απόδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Λύσεις

Λύσεις

LaserBand

Με τους εκτυπωτές λέιζερ της Konica Minolta, τα περικάρπια ασθενών και οι ετικέτες πινάκων μπορούν να εκτυπώνονται σε ένα φύλλο, επιτρέποντας την ταχύτερη εκτύπωση και τον εξορθολογισμό των ροών εργασίας κατά την εισαγωγή ασθενών στο νοσοκομείο.

Hardware
hardware icon
Συμβατότητα με εκτυπωτές λέιζερ γραφείου

Με τη χρήση μιας διαδικασίας εμπεριστατωμένων δοκιμών και με μια αντιπροσωπευτική επιλογή των εκτυπωτών της, η Konica Minolta μπορεί να συστήσει στους πελάτες της το πλέον κατάλληλο περικάρπιο Zebra LaserBand για τις ανάγκες τους. Εκτός από τη υποστήριξη της ποιότητας και της συμβατότητας των περικαρπίων ασθενών LaserBand με τη δημιουργία εκτεταμένης αναφοράς δοκιμών, η Konica Minolta αναπτύσσει λεπτομερείς προτάσεις για τις βέλτιστες ρυθμίσεις εκτυπωτή, διασφαλίζοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας σε κλινικό περιβάλλον.

Software
software icon
Επικοινωνία με το σύστημα πληροφοριών υγείας

Μεταφορά των δεδομένων ασθενών στον ψηφιακό κόσμο: μία εφαρμογή συνδέει τα συστήματα bizhub της Konica Minolta με εφαρμογές λογισμικού υγείας για άμεση καταγραφή, διανομή και διαχείριση έντυπων πληροφοριών ή τη μετατροπή των δεδομένων των ασθενών σε barcode ή κώδικα QR.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πρωτοποριακά αναλώσιμα για καθημερινή κλινική χρήση

Το περικάρπιο ασθενών LaserBand, το οποίο αναπτύχθηκε αποκλειστικά για τον κλάδο υγείας, είναι μια προηγμένη, στιβαρή και εύχρηστη λύση με ενσωματωμένη προστατευτική μεμβράνη, για την ιδανική προστασία της εκτύπωσης λέιζερ. Σε συνδυασμό με τις ενσωματωμένες αυτοκόλλητες ετικέτες, αυτή η ταινία υψηλής ποιότητας βοηθά στην απλούστευση και την επιτάχυνση των ροών εργασίας κατά την εισαγωγή ασθενών στο νοσοκομείο, δίνοντας στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να εκτυπώνουν φύλλα ετικετών και περικάρπια ασθενών με μία λειτουργία. Το LaserBand διατίθεται σε μορφή "sheetlet" (μεγέθους φακέλου) ή σε δημοφιλή μορφή A4, συνδυάζοντας ενσωματωμένες αυτοκόλλητες ετικέτες με εκδόσεις για ενήλικες, παιδιά και βρέφη. Το περικάρπιο ασθενών υψηλής ποιότητας παρέχεται από τη Diagramm Halbach Germany. Αυτός ο εξειδικευμένος συνεργάτης της Zebra Supplies κατασκευάζει μεμονωμένες αποσπώμενες ετικέτες εντός των φύλλων περικαρπίου A4, ενώ παρέχει επίσης απλά περικάρπια LaserBand Α4 και "sheetlet".

Βασικά χαρακτηριστικά

Οι επιλογές εκτύπωσης περικαρπίων της Konica Minolta βοηθούν τις μονάδες υγείας να προσφέρουν καλύτερη φροντίδα στους ασθενείς. Το ιατρικό προσωπικό και οι θεράποντες ιατροί μπορούν να αναγνωρίσουν εύκολα τον ασθενή και να χορηγήσουν την κατάλληλη θεραπεία, σύμφωνα με τον πίνακα του ασθενούς και τις εργαστηριακές δοκιμές, ενώ οι πάροχοι φροντίδες μπορούν απλώς να σαρώσουν τον γραμμωτό κώδικα στο περικάρπιο για να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες του ασθενούς. Τα περικάρπια LaserBand μπορούν να εκτυπωθούν σε μορφή A4 ή "sheetlet", παρέχοντας μια πιο οικονομική λύση. Ένα φύλλο A4 περιέχει ένα περικάρπιο με 20 ετικέτες πίνακα ασθενούς. Αυτά εκτυπώνονται ταυτόχρονα, απλουστεύοντας τις διαδικασίες αναγνώρισης ασθενών.

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας εκτύπωσης

Συμβατό με εκτυπωτές λέιζερ και Inkjet σε όλο τον κόσμο

Εικονίδιο λειτουργίας ταχύτητας

Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή στον καρπό του ασθενούς. Δεν προκαλεί δυσφορία σε βρέφη και ηλικιωμένους

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Το σφράγισμα με δυνατότητα αυτόματης πλαστικοποίησης προστατεύει το περικάρπιο και τα δεδομένα από νερό και άλλα υγρά

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Το περικάρπιο συνοδεύεται από ταινία επέκτασης, διευκολύνοντας την αναγνώριση υπέρβαρων ασθενών και ασθενών με οίδημα

Productivity feature icon

Τα περικάρπια περιλαμβάνουν σχισμές ασφαλείας με ενδείξεις παραβίασης, οι οποίες δεν επιτρέπουν την αφαίρεση και την επανατοποθέτηση των περικαρπίων

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

Download now