Εκτύπωση από πολλές τοποθεσίες

Εκτύπωση σε κάθε γραφείο, χώρα και ήπειρο

Άμεση πρόσβαση σε όλες τις συσκευές σας με το Central Print Management


Κάθε επιχείρηση έχει τα δικά της ξεχωριστά ζητήματα. Είτε διευθύνετε μια διεθνή επιχείρηση είτε μια επιχείρηση μεσαίου μεγέθους, πιθανότατα προσπαθείτε παρά πολύ να αυξήσετε την παραγωγικότητα των εργαζομένων σας. Η διατήρηση της παραγωγικότητας σε σταθερά υψηλό επίπεδο μπορεί να είναι μια απαιτητική εργασία που απαιτεί ολιστικό τρόπο σκέψης, καθώς και μια ολιστική λύση που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει κάθε επιμέρους γραφείο και συσκευή στην επιχείρησή σας. Η Konica Minolta διαθέτει αυτή την ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρησή σας.

Η εκτύπωση από πολλές τοποθεσίες είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: η ελευθερία παραγωγής εκτυπώσεων και αντιγράφων ανεξάρτητα από την τρέχουσα τοποθεσία σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη σύνδεση όλων των συσκευών εκτύπωσης ώστε να σας παρέχει την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία που χρειάζεστε καθημερινά για να συμβαδίζετε με τον ανταγωνισμό και να ανταποκρίνεστε ακόμα και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες των πελατών σας.

Το σύστημα σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε ολόκληρο το περιβάλλον εκτύπωσης κεντρικά, ώστε σε περίπτωση επείγουσας συνάντησης, για παράδειγμα, να μπορείτε να στείλετε τα απαραίτητα αρχεία από μια τοποθεσία σε μια άλλη, σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι εργασίες εκτύπωσης μπορούν να υποβληθούν από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, με πολύ γρήγορη μεταφορά των απαιτούμενων δεδομένων, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο που καταναλώνεται για τη σύνταξη περιττών email. Βελτιώστε τη συνεργασία και επιταχύνετε την επικοινωνία με την εκτύπωση από πολλές τοποθεσίες.

Λύση

Λύση

Εκτύπωση από πολλές τοποθεσίες

Το YSoft SafeQ Print Management Suite είναι ένα κλιμακούμενο και ευέλικτο σύνολο λειτουργικό μονάδων για ένα αποτελεσματικό περιβάλλον εκτύπωσης. Το Suite σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα στοιχείων για να δημιουργήσετε μια λύση τέλεια προσαρμοσμένη στις επαγγελματικές σας ανάγκες. Οι λειτουργικές μονάδες του SafeQ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υποβολή και αποστολή εργασιών εκτύπωσης σε όλο τον κόσμο, τη δημιουργία αναφορών εκτύπωσης με γραφήματα και πίνακες, την προστασία του περιβάλλοντος εκτύπωσης σε μεγαλύτερη έκταση από ποτέ, τον προκαθορισμό των προορισμών σάρωσης, τον περιορισμό της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε εμπιστευτικά έγγραφα και την εξοικονόμηση χρημάτων με επιμέρους κανόνες εκτύπωσης.

Hardware
hardware icon
Υλικό εκτυπώσεων Konica Minolta

Θέλετε τον απόλυτο εξοπλισμό για την παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων; Μόλις τον βρήκατε. Οι συσκευές επαγγελματικών εκτυπώσεων και γραφείου της Konica Minolta αποτελούν ορόσημα για τον κλάδο, μιας και προσφέρουν επαναστατική ποιότητα έγχρωμης εικόνας, ασπρόμαυρη έξοδο εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, ενσωματωμένες επιλογές φινιρίσματος επαγγελματικής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σύνθετων εργασιών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα εξειδίκευσής της εταιρείας σας, ο εξοπλισμός εκτυπώσεων που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να δομήσετε την υποδομή εκτυπώσεών σας, να διαχειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε προηγμένα όργανα μέτρησης, καθώς και να εξερευνήσετε άλλες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν ριζικά τη ροή εργασιών σας.

Software
software icon
SafeQ Print Management Suite

Το λογισμικό SafeQ αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα αρθρωτών υπηρεσιών με ευέλικτες επιλογές απόκτησης αδειών χρήσης. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις λειτουργικές μονάδες που σας είναι χρήσιμες, μειώνοντας σημαντικά το κόστος ανάπτυξης, καθώς δεν πληρώνετε για τις λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε. Το Ysoft SafeQ Print Management Suite είναι ένα λογισμικό κεντρικής εκτύπωσης για μικρές εταιρείες και πολυεθνικές επιχειρήσεις, που ταιριάζει απόλυτα σε όλους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στην υπηρεσία σας

Το έμπειρο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και θα σας δείξει πώς να χειρίζεστε το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, στο πλαίσιο ενός συστήματος υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης για συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασιών για τη μείωση των δαπανών για έγγραφα και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο του περιβάλλοντος εκτύπωσης

Η εκτύπωση από πολλές τοποθεσίες είναι μια ισχυρή δυνατότητα για κάθε επιχείρηση που προσπαθεί να επιτύχει μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτερη επικοινωνία του προσωπικού. Δεν υπάρχει ανάγκη για μη αυτόματες μεταφορές αρχείων ή χρονοβόρες επικοινωνίες μέσω email: Ο διακομιστής εκτυπώσεων της Konica Minolta επιτρέπει να στείλετε ένα έγγραφο για εκτύπωση σε μία τοποθεσία ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε ένα αντίγραφο σε μία άλλη. Σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την κεντρική διαχείριση, ώστε να μην αφήσετε ποτέ τη γεωγραφική απόσταση να σας εμποδίσει στην επίτευξη των στόχων σας. 


Βελτιστοποιήστε τη ροή εργασιών σας και χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα εκτύπωσης από κινητές συσκευές για να απαλλαγείτε από την ανάγκη αποστολής εργασιών μόνο από το γραφείο. Αντιμετωπίστε τυχόν επείγοντα ζητήματα από το σπίτι, το γυμναστήριο, την καφετέρια ή οποιοδήποτε άλλο μέρος και παραδώστε τα απαιτούμενα αρχεία σε οποιονδήποτε συνδεδεμένο εκτυπωτή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 


Ωστόσο, η εκτύπωση από πολλές τοποθεσίες δεν είναι απλώς μια «γρήγορη επιδιόρθωση» για την αύξηση της παραγωγικότητας. Αποτελεί επίσης μια επιλογή που παρέχει ασφάλεια. Σας επιτρέπει να εξασφαλίζετε ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση ή η αντιγραφή εμπιστευτικών εταιρικών αρχείων από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Μπορείτε να ορίσετε κωδικό PIN, όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης ή αναγνωριστικό σε κάθε μέλος του προσωπικού που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί την υποδομή εκτυπώσεων. Ελέγξτε την ποσότητα χαρτιού που χρησιμοποιείται και αναλύστε τις συνήθειες εκτύπωσης των εργαζομένων χρησιμοποιώντας μακροχρόνια δεδομένα που αναφέρονται σε διαφανή γραφήματα και πίνακες. 

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Κεντρική διαχείριση

Εικονίδιο λειτουργίας ταχύτητας

Γρήγορος και αποτελεσματικός διακομιστής εκτυπώσεων 

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Αυξημένη ασφάλεια

Εικονίδιο λειτουργίας εκτύπωσης

Εκτύπωση από κινητές συσκευές

Εικονίδιο λειτουργίας φορητότητας

Εκτύπωση από πολλές τοποθεσίες

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Εκτύπωση μέσω ιστού

Επιλέξτε τη λύση διαχείρισης εκτύπωσης που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ανατρέξτε στις ευρείες υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης της Konica Minolta και πάρτε τον έλεγχο του προϋπολογισμού εκτύπωσης και της παραγωγικότητας του προσωπικού σας.