AIRE LINK

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Πώς λειτουργεί;

 

Μάθετε πόσο εύκολα μπορείτε να ξεκινήσετε μια απομακρυσμένη συνεδρία χρησιμοποιώντας το AIRe Link. Η διαδικασία είναι απρόσκοπτη, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία χωρίς προβλήματα και για τις δύο πλευρές.
 

Πρόσκληση για συνεδρία μέσω link

Ο απομακρυσμένος συνεργάτης τεχνικής υποστήριξης στέλνει την πρόσκληση για μια συνεδρία AIRe Link μέσω email ή SMS.

 

Δημιουργία σύνδεσηςΟι πελάτες κάνουν κλικ στο link που θα βρουν στην πρόσκληση για να συμμετάσχουν στη συνεδρία, χωρίς την ανάγκη για εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής.

Live οπτική υποστήριξηΟ απομακρυσμένος συνεργάτης τεχνικής υποστήριξης μπορεί να δει ότι βλέπει ο πελάτης και έτσι μπορεί να τον καθοδηγήσει οπτικά.

Το AIRe Link αναπτύχθηκε για να παρέχει γρήγορη και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση

Γνωρίστε το AIRe Link - Το εξειδικευμένο εργαλείο για τεχνικούς εξυπηρέτησης. Αναπτύχθηκε από την Konica Minolta με βάση την πολυετή εμπειρία της ευρωπαϊκής μας ομάδας που αποτελείται από περισσότερους από 4.000 τεχνικούς. Έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες ακόμη και με τη μορφή απομακρυσμένης οπτικής υποστήριξης σε πραγματικό χρόνο. Με το AIRe Link, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία απομακρυσμένης οπτικής υποστήριξης πέρα από τους περιορισμούς που έχουν οι κοινές πλατφόρμες επικοινωνίας
 

Με το AIRe Link έχετε τη δυνατότηταΝα συνδέσετε τα έξυπνα γυαλιά RealWear και να έχετε τα χέρια σας ελεύθεραΝα βοηθήσετε τους νεότερους τεχνικούς να μάθουν πώς να αντιμετωπίζουν δύσκολα προβλήματαΝα ξεκινήσετε άμεσα την απομακρυσμένη υποστήριξη χωρίς να κατεβάσετε καμία εφαρμογήΝα ενημερωθείτε εκ των προτέρων για το πρόβλημα, ακόμη και πριν στείλετε τους τεχνικούς σας για επίλυση
 Να επιλύετε έως και το 80% των κοινών προβλημάτων εξ αποστάσεως

 

Παραμείνετε αποδοτικοί με τις πολύτιμες πληροφορίες που προσφέρει το AIRe Link

Με το AIRe Link, έχετε πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να λαμβάνετε πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις. Ο πίνακας αναφορών σας προσφέρει πληροφορίες όπως στατιστικά στοιχεία κλήσεων, επιλυμένα τεχνικά προβλήματα και πολλά άλλα.

Προστατέψτε την τεχνογνωσία της ομάδας σας

Μην αφήσετε τη γνώση σας να συνταξιοδοτηθεί μαζί με τους τεχνικούς σας. Χρησιμοποιήστε το AIRe Link για να δημιουργήσετε μια πολύτιμη βάση δεδομένων με εκπαιδευτικό υλικό, ιδανική για τους νεότερους τεχνικούς σας.

Επιλέξτε ένα επαγγελματικό εργαλείο για την επιτυχία σας

Οι επιτυχημένες προσεγγίσεις απαιτούν επαγγελματικά εργαλεία. Οι κοινές πλατφόρμες επικοινωνίας δεν διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την απομακρυσμένη βοήθεια. Με το AIRe Link, όμως, αποκτάτε πρόσβαση στα χαρακτηριστικά της εργαλειοθήκης μας για απομακρυσμένη βοήθεια. Επιπλέον, το AIRe Link είναι συμβατό ακόμη και με τα έξυπνα γυαλιά RealWear, απελευθερώνοντας τα χέρια των τεχνικών σας.

Μαρτυρίες χρηστών

Ανακαλύψτε πώς το AIRe Link βοηθά τους χρήστες της εφαρμογής:
quotes

"Το AIRe Link είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει άριστης ποιότητας βίντεο και ήχο. Μας βοηθά να επιλύουμε προβλήματα από απόσταση. "

David Burian

Προϊστάμενος τμήματος τεχνικής υποστήριξης, Bruker

quotes

"Με στο AIRe Link, παρέχουμε υψηλής ποιότητας απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη για τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα κάθετης συσκευασίας της...

Tomáš Valla

Διευθυντής τμήματος τεχνικής υποστήριξης , VELTEKO, S.R.O.

quotes

"Το AIRe Link είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη και πολύ ισχυρό εργαλείο."

Giovanni Fiorino

Αναλυτής Δεδομένων, Konica Minolta B.S. Italia Spa

quotes

"Το AIRe Link μου πρόσφερε μεγάλη υποστήριξη κατά τον έλεγχο κάποιων ελαττωμάτων κατά τη διαδικασία εξοπλισμού.”

Andreas Feldkaemper

Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

AIRe Link - Καινοτομία που συγκεντρώνει βραβεία

Είμαστε υπερήφανοι που το AIRe Link έχει βραβευτεί από την Keypoint Intelligence με το περίφημο βραβείο 2022 Pick Award του Buyers Lab (BLI), επειδή αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για οπτική υποστήριξη σε μεγάλες αποστάσεις.

Με αυτό το βραβείο η Keypoint Intelligence αναγνωρίζει ότι:

  • Το AIRe Link επιτρέπει τη διάδοση των πληροφοριών σε ολόκληρο τον οργανισμό.
  • Μειώνει τον χρόνο διακοπής λειτουργίας των συστημάτων εκτύπωσης όπως πρέσες, εκτυπωτές και επαγγελματικά πολυμηχανήματα.
  • Είναι ένας χρήσιμος βοηθός για τους απομακρυσμένους εργαζόμενους.
  • Βοηθά στη διατήρηση και τη μετάδοση των γνώσεων των έμπειρων τεχνικών service προς τους νέους εργαζόμενους.
  • Σας επιτρέπει να μεταφέρετε τη διενέργεια διαφόρων εργασιών εξ αποστάσεως, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να συνεργάζονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ξεκινήστε σήμερα να δοκιμάζετε το AIRe Link