Η Konica Minolta Business Solutions Greece πιστοποιήθηκε ως M-Files Delivery Partner

ΑΘΗΝΑ | 29 Ιουνίου 2022

Η Konica Minolta Business Solutions Greece πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως M-Files Delivery Partner για την τεχνογνωσία και τις δεξιότητές της στη διαχείριση εταιρικών συστημάτων πληροφορίας.

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2022


Η Konica Minolta Business Solutions Greece, ηγέτης στον κλάδο των εκτυπωτικών λύσεων, με ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού και υπηρεσιών καθώς και πάροχος συστημάτων παρακολούθησης και λύσεων ανάλυσης βίντεο, έλαβε πρόσφατα  την πιστοποίηση M-Files Delivery Partner.
 
Η πιστοποίηση επιβεβαιώνει την τεχνογνωσία και την επάρκεια της Konica Minolta Ελλάς στην παροχή λύσεων διαχείρισης ηλεκτρονικών εγγράφων και πληροφοριών με χρήση της πλατφόρμας M-Files, όντας η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα της και από τις λίγες στον κόσμο που κατέχει αυτή την πιστοποίηση.
 
Το M-Files Delivery Partner είναι μια προηγμένη τεχνική πιστοποίηση, η οποία ξεκίνησε φέτος ως μέρος του παγκόσμιου προγράμματος συνεργασίας της M-Files - μιας φινλανδικής εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη έξυπνων λύσεων λογισμικού διαχείρισης πληροφοριών - και την οποία απέκτησε πρόσφατα η Konica Minolta Ελλάς.

Η Konica Minolta Ελλάς διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων Enterprise Content Management, μέσω των οποίων εταιρείες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τόσο τις διαδικασίες εργασίας τους σε έγγραφα και πληροφορίες όσο και να μειώσουν το κόστος. Η εταιρεία προσφέρει σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις για την αυτοματοποιημένη επεξεργασία εγγράφων και πληροφοριών - από τη λήψη, την εισαγωγή, τη δεικτοδότηση, την ταξινόμηση, τη διανομή, την αποθήκευση και την ανάκτηση, χρησιμοποιώντας τόσο τις δικές μας εφαρμογές όσο και πλατφόρμες άλλων κατασκευαστών.
Μέσω της συνεργασίας με την M-Files, η Konica Minolta Ελλάς παρέχει διάφορες λύσεις ηλεκτρονικής διαχείρισης για κάθε ανάγκη, όπως Invoice και Contract Management, με διαδικασίες ηλεκτρονικής έγκρισης και υπογραφής, διάφορες λύσεις για ηλεκτρονική οργάνωση και αποθήκευση εγγράφων, καθώς και λύσεις αυτοματοποίησης ροής εργασιών, που μπορεί να εφαρμοστούν σε κάθε επιχειρηματικό τομέα.

Με προηγμένες λειτουργίες πρόσβασης, αναζήτησης και ανάκτησης, το M-Files διευκολύνει τη διαχείριση των πληροφοριών ανεξάρτητα από το σύστημα στο οποίο είναι αποθηκευμένες. Η πλατφόρμα M-Files επωφελείται από ένα καλαίσθητο και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, παρέχοντας μια ανώτερη εμπειρία χρήσης από οποιαδήποτε συσκευή. Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης καθιστά εύκολη την ταξινόμηση και την οργάνωση των πληροφοριών ανά τύπο, χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθούν δεδομένα από άλλες εφαρμογές στο M-Files. Οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν έτσι να διαχειρίζονται γρήγορα και εύκολα έγγραφα ή αρχεία χωρίς να χρειάζεται να θυμούνται πού έχουν αποθηκεύσει τα έγγραφα ή ποια είναι η σωστή και ενημερωμένη έκδοσή τους. Επιπλέον, το M-Files επιτρέπει την πρόσβαση στα έγγραφα, την επεξεργασία και την αποθήκευση χωρίς σύνδεση δικτύου ή ασύρματη σύνδεση - μόλις υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση, τα έγγραφα αποθηκεύονται αυτόματα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το M-Files.










"Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την τεχνολογική συνεργασία που έχουμε συνάψει με την M-Files από 2018 και φυσικά με τη νέα πιστοποίηση.
Η απόκτηση αυτής της πιστοποίησης είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών και της σκληρής δουλειάς μιας ομάδας συναδέλφων από το Τμήμα Digital Workplace και υπογραμμίζει την ικανότητά μας στην εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων για την ηλεκτρονική διαχείριση εγγράφων, από τη δημιουργία έως την έγκριση και την αποθήκευση, με πλήρως ψηφιοποιημένες ροές εργασίας" αναφέρει, ο Δημήτρης Πηλίτσος, Digital Workplace Manager της Konica Minolta Ελλάς.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το M-Files

M-Files

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Παπακώστας

Deputy Marketing Manager

Marketing Department

vasilis.papakostas@konicaminolta.com.gr