DSP Gold Members

 

alemo kommunikations GmbH

Από το 2001, αναπτύσσουμε 100% αυτόνομο λογισμικό για επιχειρήσεις, το οποίο κατασκευάζουμε με σχεδόν όλες τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες.

Οι ειδικοί μας συνεργάζονται στενά με τον πελάτη για τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την ενσωμάτωση λογισμικού που ταιριάζει απόλυτα στις συγκεκριμένες ανάγκες και τα περιβάλλοντα συστήματος του πελάτη. Εξυπηρετούμε και υποστηρίζουμε πελάτες σε διάφορες ευρωπαϊκές αγορές, σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους και εργαζόμαστε με εταιρείες κάθε μεγέθους. Ένας από τους τελευταίους τομείς εξειδίκευσής μας είναι η ανάπτυξη προσαρμοζόμενων λύσεων ροής εργασιών εγγράφων και βελτιστοποιημένων περιβαλλόντων εργασίας χρήστη που βασίζονται και ενσωματώνονται σε προϊόντα και τεχνολογίες της Konica Minolta.

Από το 2014 είμαστε Platinum Member του Developer Support Program.

alemo kommunikations GmbH


 

Celiveo

Η Celiveo παρέχει την καλύτερη αρχιτεκτονική εκτυπώσεων για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με μείωση του κόστους και προστασία της ασφάλειας των πολυλειτουργικών εκτυπωτών και της εκτύπωσης εγγράφων:
 

 • Καταργήστε όλους τους υπάρχοντες διακομιστές εκτυπώσεων
 • Οι χρήστες μπορούν να στείλουν εργασίες εκτύπωσης σε οποιονδήποτε εκτυπωτή, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα και την ευκολία εκτύπωσης
 • Προστατεύστε την ασφάλεια της εκτύπωσης εγγράφων με έλεγχο ταυτότητας χρήστη μέσω κάρτας/PIN και κρυπτογράφησης δεδομένων
 • Ελέγξτε και αναφέρετε το κόστος εκτύπωσης και αντιγραφής και χρεώστε τα τμήματα με βάση την πραγματική χρήση

Celiveo


 

Colorspectrum Kft.

Η Colorspectrum Kft. ιδρύθηκε το 1990. Από τότε η εταιρεία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ως αντιπρόσωπος εξοπλισμού γραφείου στην Ουγγαρία. Εκτός από τις συσκευές Konica Minolta και άλλες πολυλειτουργικές συσκευές, παρέχουμε μια πλήρη σειρά εξαρτημάτων, αναλώσιμων και άμεσης τεχνικής εξυπηρέτησης. Με το PRIMON, το οποίο είναι το ιδιόκτητο λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων της Colorspectrum, μπορούμε επίσης να βρίσκουμε λύσεις για τη λειτουργία συσκευών γραφείου με βέλτιστο κόστος.
 

Colorspectrum Kft.


 

doxense

Η Doxense, μια 100% θυγατρική του ομίλου Archimed, είναι ο εκδότης της σειράς λογισμικού Watchdoc που αφορά αποκλειστικά τη διαχείριση εκτυπώσεων. Παρέχει την εξειδίκευσή της στους πενήντα πιστοποιημένους συνεργάτες που είναι υπεύθυνοι για το μάρκετινγκ και την υποστήριξη της λύσης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Έχοντας σχέσεις με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού, η Doxense έχει αναπτύξει μια συγκεκριμένη ισχυρή ενσωματωμένη λύση που βασίζεται στο Open API της Konica Minolta.
 

doxense


 

Elatec

Η Elatec είναι μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και κατασκευής συσκευών RFID, οι οποίες σχεδιάζονται ειδικά για την εξασφάλιση εφαρμογών εκτύπωσης. Η συσκευή ανάγνωσης/εγγραφής TWN4 RFID της εταιρείας μας είναι μια συσκευή ανάγνωσης εγγραφής «all-in-one» πολλαπλών συχνοτήτων με δυνατότητα 125/134,2 kHz + 13,56 MHz + NFC, που μπορεί να διαβάσει σχεδόν όλους τους τύπους αναμεταδοτών του κόσμου. Για τις πολυεθνικές εταιρείες, το TWN4 είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή, καθώς παρέχει μία λύση για όλη την πελατειακή βάση τους.
 

Elatec


 

E-Paper

Η E-Paper LTD αναπτύσσει, κατασκευάζει και διαθέτει στο εμπόριο το Sentinel, μια καινοτόμο λύση MPS για πολλές πλατφόρμες.

Το Sentinel παρέχει:
 

 • Ασφαλείς εκτυπώσεις τύπου Pull Print
 • Ενσωματωμένο λογισμικό και εξωτερικούς ελεγκτές υλικού
 • Εκτύπωση private cloud
 • Εκτύπωση τύπου Pull Print χωρίς Server
 • Εκτύπωση από κινητές συσκευές
 • Σάρωση σε προσωπική διεύθυνση email
 • Σύστημα διαχείρισης και ελέγχου εκτυπωτή
 • Μήνυμα για εκτύπωση
 • Δυναμικές φόρμες
 • Εξοικονόμηση toner
 • Data Leak Prevention (DLP)

 

E-Paper


 

inepro

Inepro σημαίνει Innovative Products (καινοτόμα προϊόντα).


Ειδικευόμαστε σε λύσεις πληρωμών και καταχώρησης μέσω καρτών, κωδικών PIN και βιομετρικών στοιχείων, οι οποίες παρέχουν στους συνεργάτες μας ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο προϊόντων ή υπηρεσιών για να επιλέξουν. Διαθέτουμε μια πολύ εξειδικευμένη ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης με διάφορες δεξιότητες, η οποία είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη λύσεων υλικού και λογισμικού κορυφαίας ποιότητας για να συμβάλουν στην αποδοτικότητα των επιχειρήσεων.


Προκειμένου να επιβιώσουμε στις αγορές όπου διατίθενται τα προϊόντα και οι λύσεις μας, εξασφαλίζουμε ότι η γκάμα των λύσεών μας είναι ελκυστική όσον αφορά τη σχεδίαση και ότι το αναπτυσσόμενο λογισμικό είναι εύκολο στην πλοήγηση. Μαζί με την έγκαιρη παράδοση σε λογικό κόστος, εξασφαλίζουμε επίσης συνεχή επαγγελματική τεχνική εξυπηρέτηση.  
 

inepro


 

One Q

Το One Q λειτουργεί για να κάνει την ασφαλή εκτύπωση αποδοτική και απλή για τους εταιρικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Το λογισμικό βασίζεται σε τεχνολογία cloud και είναι εύκολο και απλό στην ανάπτυξη και τη διαχείριση. Ωστόσο, οι πελάτες εξακολουθούν να έχουν την επιλογή να εγκαταστήσουν το One Q στην εσωτερική εγκατάσταση, χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες Windows, Linux, IBM Power ή IBM System Z. Η One Q εμπορεύεται και προσφέρει υπηρεσίες σε πελάτες σε όλο τον κόσμο μέσω ενός δικτύου εξειδικευμένων και πιστοποιημένων συνεργατών.
 

One Q


 

PaperCut

Το ενσωματωμένο στα πολυμηχανήματα λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων PaperCut παρακολουθεί και ελέγχει τις λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ στις συσκευές Konica Minolta. Παρακολουθήστε εκτυπώσεις, διαχειριστείτε όρια, εφαρμόστε χρεώσεις και εξασφαλίστε εμπιστευτικά έγγραφα με ουρές διατήρησης και αποδέσμευσης για διαχείριση συσκευών με ακρίβεια.

Το PaperCut υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά συστήματα και χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 112 χώρες από περισσότερες από 50.000 εγκαταστάσεις στην εκπαίδευση, στον δημόσιο τομέα και στις επιχειρήσεις σε 25+ γλώσσες.
 

PaperCut


 

Ringdale

Το FollowMe από τη Ringdale είναι η πλήρης λύση διαχείρισης εξόδου εγγράφων, η οποία παρέχει απαράμιλλη ευελιξία στις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να μειώσουν το κόστος, να αυξήσουν την ασφάλεια και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα του περιβάλλοντος εκτύπωσής τους.

Η Ringdale εφηύρε το FollowMe και την τεχνολογία προώθησης εκτύπωσης το 1997 και εξακολουθεί να διαθέτει στην αφορά λύσεις που είναι εστιασμένες στον πελάτη παγκοσμίως. Η Ringdale διατηρεί επί του παρόντος γραφεία πωλήσεων και υποστήριξης στις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία.
 

Ringdale


 

SafeCom

Η SafeCom προσφέρει μια modular προσέγγιση για τον έλεγχο και τη βελτιστοποίηση περιβαλλόντων απεικόνισης και εκτύπωσης: το SafeCom Smart Printing. Με το SafeCom Smart Printing™, εταιρείες σε όλο τον κόσμο μειώνουν το κόστος, αυξάνουν την αποδοτικότητα, ενισχύουν την ασφάλεια, μειώνουν τη σπατάλη και προστατεύουν το περιβάλλον. Η έδρα της SafeCom είναι στη Δανία και διαθέτει γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Σιγκαπούρη.
 

SafeCom


 

Schomäcker GmbH

Από το 1978, η Schomäcker Card Solutions προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις πληροφορικής για όλους τους τομείς της τεχνολογίας καρτών. Οι πελάτες μας προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς τομείς, όπως ακαδημαϊκά ιδρύματα, βιβλιοθήκες, φοιτητικές οργανώσεις, νοσοκομεία, βιομηχανία και διοίκηση. Από συμβουλευτική για έργα ως και μεμονωμένη ρύθμιση του λογισμικού μας για εγκατάσταση στα τερματικά της τοποθεσίας, η γκάμα των υπηρεσιών μας καλύπτει πλήρως τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας. Με την πελατοκεντρική υποστήριξή μας, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε αξιοπιστία και υψηλά πρότυπα ποιότητας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
 

Schomäcker GmbH


 

Xerrex

Ασχολούμαστε με την ανάπτυξη και την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων για τη βελτίωση του περιβάλλοντος γραφείου, της αρχειοθέτησης και της κυκλοφορίας της τεκμηρίωσης.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει το DiademScanManager, ένα έξυπνο σύστημα σάρωσης που υποστηρίζει τη διαχείριση πληροφοριών που περιλαμβάνονται σε έγγραφα και μειώνει σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο για την αρχειοθέτηση και την ανάκτηση εγγράφων. Αυτή η φιλική προς τον χρήστη λύση επιτρέπει την αυτοματοποίηση της διαδικασίας σάρωσης, εξαλείφει τα λάθη, τυποποιεί τους κανόνες που υιοθετούνται για την είσοδο των εγγράφων στο ηλεκτρονικό αρχείο και βελτιώνει την ασφάλεια των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στα έγγραφα. Η εφαρμογή διαβάζει αυτόματα τα μετα-δεδομένα από τα έγγραφα και τα αποθηκεύει σε ένα αποθετήριο με το κατάλληλο όνομα.
 

Xerrex

Συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Στήριξης Developer (DSP) ή συνδεθείτε ως υπάρχων συνεργάτης

ΣΥΝΔΕΣΗ