Διαφορετικότητα και άνεση

 

Υπηρεσίες

 

Ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων

Ως μέτρο για την καθαρότητα του αέρα εντός των γραφείων και των πιθανών επιπτώσεών του στην προσωπική υγεία και άνεση όσων χρησιμοποιούν αυτόν τον χώρο, η ποιότητα αέρα στους εσωτερικούς χώρους είναι ένα καίριο ζήτημα στη γενικότερη βελτίωση του βαθμού υγείας και ευημερίας. H Konica Minolta έχει δεσμευτεί να βελτιώνει ενεργά το εργασιακό περιβάλλον των πελατών της και να δημιουργεί για αυτούς χώρους στους οποίους θα επικεντρώνονται στην ανάπτυξη των βασικών τους ικανοτήτων. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα αποτελούν βασικές παραμέτρους στις λύσεις καθαρισμού αέρα της Konica Minolta. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ειδικά φίλτρα για διαφορετικά συστήματα γραφείων, εξασφαλίζοντας τη μείωση υψηλών εκπομπών διατηρώντας ταυτόχρονα τη ροή αέρα στις εμπλεκόμενες συσκευές. Οι πελάτες μπορούν επίσης να βελτιώνουν από μόνοι τους την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, κάτι που αποτελεί βασικό παράγοντα στον βαθμό υγείας, άνεσης και παραγωγικότητας του προσωπικού. 

Η Konica Minolta έχει δεσμευτεί να βελτιώνει το εργασιακό περιβάλλον του κάθε πελάτη της ξεχωριστά, προσφέροντας βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων (IAQ) στους εργασιακούς χώρους. Τα πλεονεκτήματα αυτού του προγράμματος περιλαμβάνουν τα εξής:
 

 • Η Konica Minolta έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην ανάπτυξη των βασικών σας δεξιοτήτων
 • Μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας στη μείωση εκπομπών
 • Ειδική σχεδίαση για συσκευές της Konica Minolta
 • Λειτουργία σε όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής, επομένως δεν υπάρχει λόγος ανταλλαγής ή αντικατάστασης

Η Konica Minolta συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων και ικανών εταίρων στην υλοποίηση έργων, για να παρέχει συσκευές με ειδικά φίλτρα για διαφορετικά συστήματα γραφείου, διασφαλίζοντας τη μείωση υψηλών εκπομπών. Οι λύσεις φίλτρων, βάσει πιστοποιημένων μετρήσεων της Blue Angel, μειώνουν τις εκπομπές σωματιδίων από τις φωτοαντιγραφικές συσκευές έως και 98%.

 • Η τυπική μονάδα καθαρισμού αέρα
  • Μειώνει τις εκπομπές τουλάχιστον κατά 90%
  • Έχει ήδη καθιερωθεί στις πιο πρόσφατες συσκευές της Konica Minolta
 
 • Η προαιρετική μονάδα καθαρισμού αέρα
  • Μειώνει τις εκπομπές κατά 82% με 97%
  • Χρησιμοποιούνται δύο διαφορετικά φίλτρα για τις συσκευές της Konica Minolta

 

 

 

Καθολικός σχεδιασμός

Ο καθολικός σχεδιασμός της Konica Minolta συνεπάγεται ότι οι συσκευές της εταιρείας είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε έχουν προβλεφθεί ζητήματα χρήσης, προσβασιμότητας, χειρισμού και τρόπου. Αυτό κάνει τα προϊόντα μας εύκολα και αποτελεσματικά στη χρήση από ανθρώπους με κάποια σωματική αναπηρία ή προβλήματα όρασης. 
Οι πελάτες μας επωφελούνται από την παροχή ενός ελεύθερου εργασιακού περιβάλλοντος προσβάσιμου σε όλους, ανεξαρτήτως της ηλικίας, του σωματικού μεγέθους ή των ειδικών αναγκών τους. Τα προϊόντα μας είναι εύκολα προσβάσιμα, λειτουργούν απλά και έχουν σχεδιαστεί με βάση την άνεση και τη λογική. Αυτό καθιστά εφικτό για τους πελάτες μας να αυξήσουν τον βαθμό διαφορετικότητας στο προσωπικό τους. 

Δείτε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την ορατότητα και την προσβασιμότητα του χρήστη

 

Δέσμευση

 

Κοινωνική καινοτομία

Η Konica Minolta αντιμετωπίζει ενεργά τις προκλήσεις της βιωσιμότητας σε παγκόσμια κλίμακα, ενσωματώνοντας στο θεμελιώδες τεχνολογικό της φάσμα υπερσύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες, όπως το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και η ρομποτική. Η εταιρεία εργάζεται για να μετασχηματίσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες ώστε να επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων σε μείζονα παγκόσμια προβλήματα. Αυτός ο μετασχηματισμός δεν συνεισφέρει μόνο στην επίτευξη Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG), αλλά συμβάλλει επίσης στον εμπλουτισμό της προσωπικής ζωής των μελών της κοινωνίας.

Δείτε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τις κοινωνικές καινοτομίες της Konica Minolta.
 

Ποικιλομορφία των φύλων στον επιχειρηματικό τομέα της Πληροφορικής (IT)

Η Konica Minolta Business Solutions Europe συνεργάζεται με μια ΜΚΟ για την υλοποίηση ενός προγράμματος οικοδόμησης δυνατοτήτων, στηρίζοντας τις γυναίκες που χτίζουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στη βιομηχανία IT. Το έργο έχει σκοπό την προσέλκυση, επιλογή και στήριξη των γυναικών κάθε ηλικίας στον επιχειρηματικό τομέα IT, στοχεύοντας να συμβάλει στην είσοδό τους στην αγορά εργασίας, στην εκμάθηση των βασικών, στην εύρεση εργασίας ή στη δημιουργία start-up επιχειρήσεων. Το έργο, που αρχικά ξεκίνησε στη Δημοκρατία της Τσεχίας τον Αύγουστο του 2015, επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει τη Γερμανία την επόμενη χρονιά και εγκαταστάθηκε επίσης στην Πολωνία και την Αυστρία το προηγούμενο οικονομικό έτος.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας...

...και απευθυνθείτε στην oμάδα Βιωσιμότητάς μας!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ENABLE CARBON NEUTRALITY"!

Επικοινωνία: