Νέα εποχή διαχείρισης εκτυπώσεων στο Cloud

Νέα εποχή διαχείρισης εκτυπώσεων στο Cloud

Νέα εποχή διαχείρισης εκτυπώσεων στο Cloud

Εκσυγχρονισμός της υποδομής και απλοποίηση των διαδικασιών εκτύπωσης μέσω του cloud

H Inter Cars Ελλάς, είναι μία από τις νεότερες θυγατρικές εταιρείες της Inter Cars S.A, ηγέτης στον χώρο του Aftermarket ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Το εγχείρημά της στην Ελληνική Αγορά ξεκίνησε το 2017, σε μια περίοδο όπου η Ελλάδα περνούσε τα πιο δύσκολα χρόνια Οικονομικής Ύφεσης. Η θεμελιώδης αρχή της Inter Cars “Driving Higher Standards” (Οδηγώντας σε Υψηλότερα Πρότυπα), αλλά πολύ περισσότερο το “One Team, One Company, One Goal” (Μία Ομάδα, Μία Εταιρεία, Ένας Στόχος), είναι τα στοιχεία εκείνα που η εταιρεία θέλει να μεταφέρει στην καθημερινότητά της και σε κάθε της συναλλαγή. Η βασική Αρχή της εταιρείας είναι η επιβράβευση και η ανταπόδοση της επιλογής των Συνεργατών της.

Η Konica Minolta είναι ο πάροχος διαχείρισης εκτυπώσεων για την Inter Cars Hellas από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της επιχείρησης. Η Inter Cars Hellas είναι ο πρώτος οργανισμός παγκοσμίως που επέλεξε το νέο ασφαλές λογισμικό Dispatcher Paragon Cloud ως υπηρεσία (SaaS ). H Inter Cars κατάφερε να απαλλαχθεί από την ανάγκη παραδοσιακής υποδομής (servers) για τις εκτυπωτικές της ανάγκες μέσω του Dispatcher Paragon Cloud. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο οργανισμός απλοποίησε τις εκτυπωτικές διαδικασίες και ταυτόχρονα  ελαχιστοποίησε το κόστος διαχείρισης.

quotation marks

“Επιλέξαμε αυτή τη λύση μετά από αρκετές συζητήσεις με τους πολύτιμους συνεργάτες μας στην Konica Minolta Ελλάς. Η ιδέα μιας λύσης διαχείρισης εκτυπώσεων που βασίζεται στο cloud ήταν πολύ ελκυστική για εμάς, επειδή πιστεύουμε ότι μια καθαρά cloud-based λύση μπορεί να ελαχιστοποιήσει το κόστος διαχείρισης και υποδομής. Ένας από τους κύριους λόγους που μας οδήγησαν στην εφαρμογή του Dispatcher Paragon Cloud είναι η εύκολη και γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης. Θα έλεγα ότι η εμπειρία μας μέχρι στιγμής είναι εξαιρετική και θα ήθελα να τονίσω ότι κατά τη γνώμη μου το cloud αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει το μέλλον. Όλοι πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά αυτού του είδους τις λύσεις για τη βιωσιμότητα των οργανισμών μας.“

Thodoris Sioutis

IT Manager, Inter Cars Hellas, Greece

Αναβαθμίζοντας την υπάρχουσα συνεργασία: 
Διαχείριση εκτυπώσεων στο cloud


Η Inter Cars Hellas ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Konica Minolta από την αρχή της παρουσίας της στην ελληνική αγορά το 2017. Η Konica Minolta ανέλαβε να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις που θα εξασφάλιζαν υψηλή παραγωγικότητα. Μέσα από τα χρόνια της συνεργασίας τους, η Konica Minolta και η Inter Cars έχουν δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης καθώς η Konica Minolta παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και υποστήριξη βασισμένες στις ανάγκες της Inter Cars.

Ο βασικός στόχος της Inter Cars είναι να γίνει ηγέτης της αγοράς στον τομέα της στην Ελλάδα. Το κλειδί για αυτή την επιτυχία βρίσκεται στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ως εκ τούτου, η Konica Minolta ανέλαβε πρόσφατα εκ νέου να παρέχει μια βελτιωμένη εξατομικευμένη λύση για τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών εκτύπωσης της Inter Cars, αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και προσαρμοζόμενη στις τρέχουσες ανάγκες της εταιρείας. "Χαιρόμαστε πολύ που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Konica Minolta, καθώς όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας εξέπληξε με την τεχνογνωσία της στην παροχή βέλτιστων λύσεων." δήλωσε ο Θοδωρής Σιούτης, IT Manager της Inter Cars Hellas.

Η Konica Minolta θέλησε να προσφέρει μια βελτιωμένη λύση για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες της Inter Cars για τον έλεγχο του κόστους, της ασφάλειας και τη διαχείριση των εκτυπώσεων. Η λύση που πρότεινε η Konica Minolta είναι η λύση διαχείρισης εκτυπώσεων Dispatcher Paragon Cloud (SaaS) μαζί με έξι πολυμηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Με το Dispatcher Paragon Cloud, οι οργανισμοί μπορούν να απλοποιήσουν τις λειτουργίες εκτύπωσης και να απαλλαχθούν από την ανάγκη παραδοσιακής υποδομής για τις εκτυπώσεις τους. Η λύση προσφέρει επισκόπηση του κόστους μέσω μιας σταθερής μηνιαίας χρέωσης για την Inter Cars και όλα αυτά χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια του οργανισμού. Το Dispatcher Paragon Cloud αξιοποιεί τη βραβευμένη λύση Dispatcher Paragon on-premise- βραβευμένη με το Keypoint Intelligence’s BLI 2021 Pick Award - σε συνδυασμό με το cloud.

Το Dispatcher Paragon Cloud καλύπτει όλες τις ανάγκες του διαχειριστή, όπως ο κεντρικός έλεγχος των δικαιωμάτων πρόσβασης, των αναφορών, η πρόληψη μη εξουσιοδοτημένης χρήσης και η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο. Οι χρήστες επωφελούνται από τη χρήση χαρακτηριστικών όπως το Follow-Me Print για τη διασφάλιση καλύτερης παραγωγικότητας. Από τη σκοπιά του οργανισμού, η λύση αυτή παρέχει χαμηλότερο κόστος χωρίς την ανάγκη πρόσθετης υποδομής, όπως φυσικοί servers. "Επιλέξαμε αυτή τη λύση μετά από αρκετές συζητήσεις με τους πολύτιμους συνεργάτες μας στην Konica Minolta Ελλάς. Η ιδέα μιας λύσης διαχείρισης εκτυπώσεων που βασίζεται στο cloud ήταν πολύ ελκυστική για εμάς, επειδή πιστεύουμε ότι μια καθαρά cloud-based λύση μπορεί να ελαχιστοποιήσει το κόστος διαχείρισης και υποδομής. Ένας από τους κύριους λόγους που μας οδήγησαν στην εφαρμογή του Dispatcher Paragon Cloud είναι η εύκολη και γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης. Θα έλεγα ότι η εμπειρία μας μέχρι στιγμής είναι εξαιρετική και θα ήθελα να τονίσω ότι κατά τη γνώμη μου το cloud αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει το μέλλον. Όλοι πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά αυτού του είδους τις λύσεις για τη βιωσιμότητα των οργανισμών μας", υπογράμμισε ο Θοδωρής Σιούτης IT Manager της Inter Cars Hellas.


Γρήγορη υλοποίηση και εύκολη εφαρμογή


Οι υπηρεσίες Cloud του Dispatcher Paragon είναι απολύτως ευέλικτες ώστε να καλύπτουν μια πληθώρα δικτυακών υποδομών, συμπεριλαμβανομένων των Zero Trust environments, που βασίζονται σε μια αυστηρή διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο ταυτοποιημένοι και εξουσιοδοτημένοι χρήστες και συσκευές έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα.  Η Inter Cars ρύθμισε αρχικά κατάλληλα την υπηρεσία Azure Active Directory και μόλις αυτό ολοκληρώθηκε, οι καταρτισμένοι τεχνικοί της Konica Minolta δημιούργησαν ομαλά το απαραίτητο Dispatcher Paragon Cloud tenant. Η διαδικασία ήταν πολύ γρήγορη και απλή. Μετά τη διαμόρφωση ορισμένων απαραίτητων ρυθμίσεων σχετικά με τις προεπιλεγμένες προτιμήσεις και τους κανόνες εκτύπωσης και τις ροές εργασίας σάρωσης, η Inter Cars διαθέτει πλέον μια παραγωγική και ασφαλή λύση που ενίσχυσε τη χρήση του εξοπλισμού της Konica Minolta. Ο εξοπλισμός επίσης ανανεώθηκε με τα ολοκαίνουργια πολυλειτουργικά συστήματα εκτύπωσης bizhub που εγκαταστάθηκαν. Οι προεπιλογές εκτύπωσης ορίστηκαν σε ασπρόμαυρη εκτύπωση και εκτύπωση διπλής όψης για λόγους εξοικονόμησης κόστους.

Η διαχείριση των χρηστών του Dispatcher Paragon Cloud, μεταξύ άλλων, επιτρέπει στο τμήμα IT της Inter Cars να δημιουργεί και να αναθέτει εύκολα χρήστες. Η διαδικασία self-service της αυτόματης δημιουργίας χρηστών και της εγγραφής καρτών βοήθησε στην εύκολη υλοποίηση. Επίσης, χάρη στη λειτουργία Follow-Me, η Inter Cars εξασφάλισε ότι τα έγγραφα της μπορούν να εκτυπωθούν μόνο μετά από πιστοποίηση της ταυτότητας των χρηστών μέσω καρτών. Τέλος, η λειτουργία Scan-to-Me εξασφάλισε ότι τα σαρωμένα έγγραφα παραδίδονται με ένα κλικ και με ασφαλή τρόπο στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των εργαζομένων.

Μετά την εγκατάσταση όλοι οι υπάλληλοι είναι πλέον σε θέση να εκτυπώνουν, να αντιγράφουν και να σαρώνουν έγγραφα με ελάχιστη προσπάθεια.

Προκλήσεις

Προκλήσεις
 • Εκσυγχρονισμός και ανάπτυξη της εταιρείας μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού με τη χρήση του cloud, εξασφαλίζοντας:
  • Ευκολία και απλοποίηση -στη διαχείριση των υποδομών
  • Δυνατότητα ανάπτυξης σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού
  • Εύκολος έλεγχος των κανόνων/δικαιωμάτων για τον διαχειριστή του τμήματος IT 
  • Μείωση του κόστους

Λύση

Λύση
 • Dispatcher Paragon Cloud
 • 6 πολυμηχανήματα σε συνδυασμό με το Dispatcher Paragon Cloud με κάρτες ταυτοποίηση χρηστών
 • Έλεγχος ταυτότητας μέσω Azure Active Directory

Οφέλη

Οφέλη
 • Απλός κεντρικός έλεγχος βασικών παραγόντων (έλεγχος πρόσβασης/ ασφάλεια/ κόστος/ υποβολή εκθέσεων)
 • Δεν απαιτείται επιτόπια υποδομή
 • Κανένα κόστος διαχείρισης
 • Εύκολη χρήσης από όλους τους χρήστες
 • Πολύ γρήγορη και εύκολη υλοποίηση
 • Ασφάλεια δικτύου Zero Trust

Μάθετε περισσότερα