Ρυθμίστε τις εκτυπώσεις σας για το μέλλον

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

Προετοιμασία εκτυπώσεων: ρυθμίστε το εκτυπωτικό πιεστήριό σας για το μέλλον


Οι επαγγελματικές δυνατότητες προετοιμασίας εκτυπώσεων είναι ο πυρήνας μιας καλοσχεδιασμένης εκτυπωτικής διαμόρφωσης. Οι επιλογές προετοιμασίας εκτυπώσεων σάς επιτρέπουν να αντιδράτε με ευελιξία στις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που ζητούν πολύ συχνά οι πελάτες, βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά σας και σας βοηθούν να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας.

Τα τεχνικά οφέλη από τη χρήση λογισμικού προετοιμασίας εκτυπώσεων για να διασφαλίζετε ότι μπορείτε να βασιστείτε σε ένα καλά ρυθμισμένο εκτυπωτικό πιεστήριο είναι τεράστια. Η εργασία προετοιμασίας της εκτύπωσης που υποστηρίζει την παραγωγή – από τη ρύθμιση του εκτυπωτικού πιεστηρίου μέχρι την υπογραφή του πελάτη σε ένα φύλλο έγκρισης – μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενη και να καταναλώνει χρόνο άσκοπα.

 

Το επαγγελματικό λογισμικό προετοιμασίας εκτυπώσεων επιτρέπει την εκτέλεση αλλαγών της τελευταίας στιγμής στις ρυθμίσεις των εργασιών εκτύπωσης, ακόμη και δευτερόλεπτα πριν την αποστολή της εργασίας για παραγωγή. Η σωστή εφαρμογή του λογισμικού προετοιμασίας εκτυπώσεων επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή διαχωριστικών με καρτέλες, τη διαγραφή σελίδων ή την προσθήκη σύνθετων λεπτομερειών επεξεργασίας των εργασιών, όπως τελική επεξεργασία για τη δημιουργία φυλλαδίων, σελιδοποίηση, διαχωρισμός χρωμάτων ή προσθήκη σημαδιών περικοπής ακριβώς πριν την εκτύπωση, συνδυασμός διαφορετικών τύπων εγγράφου, δημιουργία διάταξης και πολλά άλλα. Χάρη στη δυνατότητα προεπισκόπησης σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να δείτε αμέσως τις αλλαγές που γίνονται στην εργασία.

 

Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο, καθώς δεν απαιτείται πλέον η παραγωγή δοκιμαστικών εκτυπώσεων και μπορείτε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που κάνουν συνήθως οι πελάτες στις παραγγελίες – όπως το μέγεθος σελίδας ή ο αριθμός σελίδων, οι ρυθμίσεις τελικής επεξεργασίας όπως η δημιουργία φυλλαδίου, η βιβλιοδεσία, η συρραφή και άλλες παρόμοιες – και οι τελικοί πελάτες επωφελούνται από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές που μπορείτε να προσφέρετε.

Προετοιμασία εκτυπώσεων

Προετοιμασία εκτυπώσεων

Τι ακριβώς είναι λοιπόν η «προετοιμασία εκτυπώσεων» και πώς μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν η εταιρεία σας;

Οι επαγγελματικές δυνατότητες προετοιμασίας εκτυπώσεων βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά σας και σας επιτρέπουν να αντιδράτε με ευελιξία σε οποιεσδήποτε αλλαγές της τελευταίας στιγμής που ενδέχεται να ζητήσουν οι πελάτες σας. Αυτό βοηθά εσάς και το προσωπικό σας να βελτιστοποιείτε την προετοιμασία εκτυπώσεων, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε χρόνο στις επαναλαμβανόμενες εργασίες που απαιτούνται για τη ρύθμιση εργασιών εκτύπωσης, να ρυθμίζετε με αποτελεσματικότητα την παραγωγή εκτυπώσεων και να μειώνετε το κόστος διαχωρίζοντας τις εργασίες σε έγχρωμες και ασπρόμαυρες.

Hardware
hardware icon
Αποτελεσματικότητα και ευελιξία με έγχρωμους επαγγελματικούς εκτυπωτές υψηλής ταχύτητας

AccurioPress. Χάρη στις αστραπιαίες ταχύτητες, την απλή λειτουργία και την ισχυρή ενσωματωμένη τελική επεξεργασία τους, τα ψηφιακά πιεστήρια υψηλής ταχύτητας ανεβάζουν τον πήχη στην ψηφιακή παραγωγικότητα, εξοικονομώντας χρόνο και εργατικό κόστος (καθώς και χώρο στις εγκαταστάσεις παραγωγής σας).

Software
software icon
Δώστε στο τμήμα παραγωγής εκτυπώσεων την ευελιξία που πραγματικά χρειάζεται

Βελτιστοποιημένο για χρήση σε τμήματα CRD, καθώς και σε εσωτερικά τμήματα εκτυπώσεων δημόσιων οργανισμών, πανεπιστημίων και μεγάλων εταιρειών, το AccurioPro Flux Essential παρέχει τις απαραίτητες λειτουργίες για την ελαχιστοποίηση του κόστους και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής σας. Επιπλέον, περιλαμβάνονται πανίσχυρες λειτουργίες προετοιμασίας για την επεξεργασία των εργασιών σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επεξεργασία των εργασιών σε μεταγενέστερο στάδιο ενισχύει την ευελιξία του τμήματος παραγωγής εκτυπώσεων, ενώ η δυνατότητα σελιδοποίησης απλοποιεί και επιταχύνει τη χρονοβόρα επεξεργασία της διάταξης αρκετών σελίδων σε ένα φύλλο χαρτιού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στην υπηρεσία σας

Το έμπειρο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και θα σας δείξει πώς να χειρίζεστε το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, στο πλαίσιο ενός συστήματος υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης για συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασιών για τη μείωση των δαπανών για έγγραφα και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Ανακαλύψτε τι μπορεί να κάνει για εσάς η προετοιμασία εκτυπώσεων

Με το επαγγελματικό λογισμικό προετοιμασίας εκτυπώσεων, μπορείτε να βελτιώσετε τη συνολική ευελιξία, την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητά σας. Τα πρότυπα σελιδοποίησης αποδεσμεύουν τους εργαζόμενούς σας, ώστε να μην χρειάζεται να καταχωρούν τις ίδιες ή παρόμοιες ρυθμίσεις ξανά και ξανά για κάθε νέα εργασία, ενώ η λειτουργία διαχωρισμού χρωμάτων αυξάνει τις ταχύτητες παραγωγής και εξασφαλίζει την οικονομικά αποδοτική παραγωγή ανάμεικτων έγχρωμων και ασπρόμαυρων εργασιών.


Οι επαγγελματικές δυνατότητες προετοιμασίας εκτυπώσεων είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς, καθώς σας επιτρέπουν να αντιδράτε με ευελιξία σε οποιεσδήποτε αλλαγές της τελευταίας στιγμής που συχνά ζητούν οι πελάτες σας. Αυτές οι δυνατότητες βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά σας και σας βοηθούν να βελτιστοποιήσετε τις υπηρεσίες σας, ενώ οι επιλογές επεξεργασίας της τελευταίας στιγμής επιτρέπουν την εφαρμογή τέτοιων αλλαγών στις εργασίες εκτύπωσης γρήγορα και εύκολα, ώστε να ανταποκρίνεστε πάντα με μεγαλύτερη ευελιξία στα αιτήματα των πελατών. Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε μια εφαρμογή λογισμικού προετοιμασίας εκτυπώσεων που είναι κατάλληλη για τους σκοπούς σας στο εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο εφαρμογών της Konica Minolta! 


Ορισμένα από τα οφέλη για την εταιρεία σας από τη χρήση αυτού του λογισμικού είναι τα εξής…

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας εκτύπωσης

Εύκολη εισαγωγή διαχωριστικών με καρτέλες, η διαγραφή σελίδων ή προσθήκη σύνθετων λεπτομερειών επεξεργασίας των εργασιών, όπως τελική επεξεργασία για τη δημιουργία φυλλαδίων, σελιδοποίηση, διαχωρισμός χρωμάτων ή προσθήκη σημαδιών περικοπής ακριβώς πριν την εκτύπωση.

Productivity feature icon

Λογισμικό που σας επιτρέπει να οργανώνετε την παραγωγή εκτυπώσεων με τον πλέον αποδοτικό και λιγότερο δαπανηρό τρόπο, χρησιμοποιώντας πάντα την καλύτερη δυνατή συσκευή εξόδου για την παραγωγή κάθε εργασίας. Ο διαχωρισμός των εργασιών σε ξεχωριστές έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις αποτελεί συχνά την πλέον οικονομικά αποδοτική προσέγγιση.

Productivity feature icon

Βελτιώστε τη συνολική ευελιξία, την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητά σας.

Εικονίδιο λειτουργίας φορητότητας

Οι επαγγελματικές εφαρμογές λογισμικού σάς επιτρέπουν να αποδέχεστε αιτήματα για αλλαγές της τελευταίας στιγμής από τους πελάτες σας. Με τον τρόπο αυτόν, ανταποκρίνεστε με τη μέγιστη δυνατή ευελιξία, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε ακόμη και στις πιο πιεστικές προθεσμίες παράδοσης.

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Χάρη στη δυνατότητα προεπισκόπησης σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να δείτε αμέσως τις αλλαγές που γίνονται στην εργασία. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο, καθώς δεν απαιτείται πλέον η παραγωγή δοκιμαστικών εκτυπώσεων.

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Τα πρότυπα σελιδοποίησης αποδεσμεύουν το προσωπικό από την καταχώριση των ίδιων ή παρόμοιων ρυθμίσεων ξανά και ξανά για κάθε νέα εργασία.

Εικονίδιο λειτουργίας ταχύτητας

Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε χρόνο στην προετοιμασία εκτυπώσεων, δηλαδή στις επαναλαμβανόμενες εργασίες που απαιτούνται συχνά από τέτοιου είδους εργασίες εκτύπωσης. Η μη αυτόματη εκτέλεση αυτών των εργασιών είναι χρονοβόρα, άβολη και δημιουργεί περιττό κόστος, καθώς απαιτεί περισσότερο προσωπικό.

High productivity that will enhance your print profitability

Do you think a make-ready system might be right for your company? To chat about how our joined-up software and hardware solutions could be meeting your needs, contact one of our specialists.