Εργαστείτε πιο έξυπνα: βρείτε τα αρχεία σας σε δευτερόλεπτα και όχι σε ώρες

Έχετε κουραστεί να δαπανάτε το χρόνο σας αναζητώντας συγκεκριμένα έγγραφα;

Έξυπνη αναζήτηση


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας "Capture and Workflow Trends in Europe" από την Info Trends το 2015, ο αριθμός των εισερχόμενων ψηφιακών εγγράφων αυξάνεται στο 66% των οργανισμών. Φανταστείτε μόνο να πρέπει να ψάξετε μέσα σε όλα αυτά τα ξεχωριστά έγγραφα, για να βρείτε μία μόνο λίστα ή ένα αρχείο: πραγματικός εφιάλτης. Επιτρέψτε μας να αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα για εσάς σήμερα, με την έξυπνη λύση αναζήτησης της Konica Minolta!

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με γρήγορη ανάκτηση περιεχομένου αναζήτησης με ένα μόνο κλικ


Ο όγκος των πληροφοριών και των δεδομένων με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στον τομέα διαχείρισης της γνώσης να δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να βρουν τις πληροφορίες που ζητούν. Οι εκτενείς αναζητήσεις για συγκεκριμένα έγγραφα μπορούν να μετατραπούν γρήγορα σε χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία που απασχολεί ανθρώπινο δυναμικό και θα έχει τελικά αρνητικές επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα της εταιρείας σας.


Μια λύση επιχειρησιακής αναζήτησης δίνει σε εσάς και στην ομάδα σας άμεση πρόσβαση ακριβώς σε αυτό που αναζητάτε. Πληκτρολογήστε απλώς τις λέξεις-κλειδιά στη γραμμή αναζήτησης και αποκτήστε πρόσβαση σε περιεχόμενο και πληροφορίες από αρκετές διαφορετικές βάσεις δεδομένων και εφαρμογές σε ολόκληρη την επιχείρησή σας. Δεν έχει σημασία πού βρίσκονται οι πληροφορίες που αναζητάτε, όπως σε συνημμένα email, σαρωμένα έγγραφα, τοποθεσίες του SharePoint, στο εταιρικό intranet ή σε σιλό εφαρμογών των διαφόρων τμημάτων. Αυτή η έτοιμη λύση εντοπίζει και ανακτά οποιονδήποτε τύπο δεδομένων, σε οποιαδήποτε μορφή, από οποιοδήποτε αποθετήριοΑποτελέσματα έρευνας διαχείρισης πληροφοριών με πληροφορίες επιχειρησιακής αναζήτησηςΑνακαλύψτε την λύση έξυπνης αναζήτησης της Konica Minolta - dokoni FIND!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ dokoni FIND
logo dokoni FIND

Τι είναι μια λύση "έξυπνης αναζήτησης", που κάποιες φορές αναφέρεται ως λύση "επιχειρησιακής αναζήτησης", και πώς ωφελεί την εταιρεία σας; Η λύση έξυπνης αναζήτησης της Konica Minolta έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει γρήγορη, εύκολη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα της επιχείρησής σας, όποτε θέλετε εσείς και όπου και αν βρίσκεστε. Οι λύσεις έξυπνης αναζήτησης εισάγουν ένα εικονικό επίπεδο περιεχομένου επάνω από τα υφιστάμενα σιλό δεδομένων, εξάγοντας 300 συμβατές, δημοφιλείς μορφές αρχείων από τους χώρους αποθήκευσης των δεδομένων των συνδεδεμένων εταιρειών, ανεξάρτητα από τη δομή και τη συμβατή εφαρμογή ή θέση. Όλα αυτά γίνονται σε πραγματικό χρόνο. 

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Συνδεθείτε μόνο μία φορά και κάνετε αναζήτηση ταυτόχρονα με τις λέξεις-κλειδιά της επιλογής σας σε δεκάδες διαφορετικά αποθετήρια δεδομένων. 

Εικονίδιο λειτουργίας χειρισμού υλικών εκτύπωσης

Η ισχυρή τεχνολογία OCR σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση σε βάθος σε κάθε αρχείο, για να βρείτε το περιεχόμενο που θέλετε.

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Δεν χρειάζεται να υιοθετήσετε νέες μεθόδους αποθήκευσης και προσθήκης ετικετών. Απλώς αφήστε τα αρχεία και τα δεδομένα εκεί όπου βρίσκονται τη συγκεκριμένη στιγμή - η λύση θα βρει και θα καταχωρήσει σε ευρετήριο τα δεδομένα σας, όπου και αν κρύβονται.

Εικονίδιο λειτουργίας φορητότητας

Ενσωμάτωση εξωτερικών χώρων αποθήκευσης αρχείων

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Το λογισμικό επιχειρησιακής αναζήτησης της Konica Minolta καταχωρεί σε ευρετήριο τα πάντα ακριβώς εκεί που βρίσκονται

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

Συμμόρφωση με οποιοδήποτε σύστημα ασφαλείας χρησιμοποιεί η εταιρεία σας

SSP AG - search across all programs and platforms with dokoni FIND

The SSP AG is one of the leading Integrated Design studios in Germany with around 120 architects, engineers and industry experts. SSP were looking for a tool that enables them to search across all programs and different file formats and found with dokoni FIND from Konica Minolta a suitable solution.

Konica Minolta’s Smart Search allows you to access all of your documents within 1 click. Whether you have extra questions or just need a little guidance, please don’t hesitate to contact us, and one of our specialists will be in touch directly!