ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΑΚΑ

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΨΗΦΙΑΚΑ
 

Εντάξτε τις ψηφιακές υπογραφές στις καθημερινές σας διαδικασίες

Η υπογραφή εγγράφων, όπως συμβάσεις και εξουσιοδοτήσεις, αποτελεί κρίσιμο μέρος της καθημερινής δραστηριότητας κάθε επιχείρησης. Αλλά αν η επιχείρησή σας δημιουργεί, μοιράζεται και αποθηκεύει ήδη έγγραφα ψηφιακά, δεν έχει νόημα αν πρέπει να τα εκτυπώσετε για να τα υπογράψετε και στη συνέχεια να τα μετατρέψετε ξανά σε ψηφιακά. Αν τα άτομα που πρέπει να υπογράψουν ένα εκτυπωμένο έγγραφο βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες, τότε το έγγραφο πρέπει να μεταφερθεί μεταξύ των ατόμων με τη σωστή σειρά. Μπορεί να υπάρχουν κίνδυνοι ασφαλείας που σχετίζονται με τη μεταφορά ή την αποστολή φυσικών εγγράφων που περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες - και οι επιχειρηματικές διαδικασίες μπορεί να καθυστερήσουν όσο το έγγραφο κάνει το ταξίδι του.
 

Ψηφιακές υπογραφές για ψηφιακά έγγραφα

Περιορίσετε το χαρτί στις διαδικασίες της επιχείρησης σας και επωφεληθείτε από τις λύσεις ψηφιακής και ηλεκτρονικής υπογραφής, οι οποίες συμβάλλουν στην επιτάχυνση των επιχειρηματικών διαδικασιών, διατηρώντας παράλληλα τα έγγραφα ασφαλή, περιορίζοντας την πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα.

Χρησιμοποιώντας μια λύση ηλεκτρονικής υπογραφής, τα άτομα απλώς δημιουργούν τις υπογραφές τους χρησιμοποιώντας το δάχτυλο ή το ποντίκι τους ή ανεβάζουν μια υπάρχουσα εικόνα της υπογραφής τους.

Όταν ένα έγγραφο είναι έτοιμο για υπογραφή, ξεκινάτε τη διαδικασία, υποδεικνύοντας τη σειρά για τις υπογραφές. Όλοι -συμπεριλαμβανομένων των τρίτων μερών- που πρέπει να υπογράψουν λαμβάνουν μια ειδοποίηση ότι το έγγραφο είναι καθ' οδόν. Ως διαχειριστής του εγγράφου, ειδοποιείστε για κάθε άτομο υπογράφει και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής υπογραφής, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
 

Τα οφέλη σας με μια ματιάΟλοκληρωμένη ψηφιακή διαδικασία

 Η υπηρεσία υποστηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις ηλεκτρονικές διαδικασίες, καταργώντας την ανάγκη εκτύπωσης εγγράφων προς υπογραφή
και την ανάγκη εκ νέου σάρωσής τους μετά την υπογραφή.
 Υπογραφή από οποιοδήποτε σημείο

Οι υπογράφοντες μπορούν να υπογράφουν όπου και αν βρίσκονται,
οποιαδήποτε στιγμή,
χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή.
 


 

Ταχύτερη, ομαλότερη ροή διαδικασιών

Αφαιρώντας τις καθυστερήσεις που συνδέονται με τις φυσικές υπογραφές, επιταχύνετε τις εξουσιοδοτήσεις και τις εγκρίσεις και διατηρείτε ομαλή τη λειτουργία των διαδικασιών.

 


Μειωμένος κίνδυνος ασφάλειας

Επειδή τα έγγραφα δεν αποστέλλονται ή μεταφέρονται πλέον σε έντυπη μορφή, οι πληροφορίες που περιέχουν διατρέχουν αρκετά μικρότερο κίνδυνο να χαθούν.


Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους

Οι ηλεκτρονικές υπογραφές σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρόνο και κόστος που σχετίζονται με την εκτύπωση εγγράφων, τη μεταφορά ή την αποστολή τους στους υπογράφοντες και την εκ νέου σάρωσή τους για ηλεκτρονική αποθήκευση.

DocuSign: Ο #1 τρόπος για να υπογράψετε ψηφιακά τα έγγραφα σας.

  • 26% μείωση κόστους
  • 90% εξοικονόμηση χρόνου
  • 6 εκατομμύρια δέντρα σώθηκαν

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ DocuSign

Κατεβάστε τώρα το ενημερωτικό φυλλάδιο

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ φυλλαδιο

Συχνές Ερωτήσεις

Πλεονεκτήματα Ηλεκτρονικών Υπογραφών

Οι ηλεκτρονικές υπογραφές δεν είναι απλώς ένα τεχνολογικό επίτευγμα. Αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να επαναπροσδιορίσει την τρόπο που λειτουργεί μια επιχείρησή σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα που προσφέρουν:
 
  • Εξοικονόμηση Χρόνου: Κερδίστε πίσω τον χρόνο που χάνεται στην εκτύπωση, υπογραφή, και στη σάρωση εγγράφων. Οι ηλεκτρονικές υπογραφές επιτρέπουν γρήγορη και αποτελεσματική υπογραφή με ένα απλό κλικ.
  • Ασφάλεια Δεδομένων: Η μετάβαση στην ψηφιακή υπογραφή μειώνει τον κίνδυνο ασφαλείας που σχετίζεται με τη μεταφορά φυσικών εγγράφων. Οι πληροφορίες παραμένουν ασφαλείς και προστατευμένες.
  • Αποτελεσματικότητα: Μειώστε τις καθυστερήσεις και επιταχύνετε τις διαδικασίες εγκρίσεων. Τα έγγραφα σας μπορούν να υπογραφούν από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.
  • Σεβασμός στο Περιβάλλον: Μειώστε την ανάγκη για εκτύπωση και σάρωση, συμβάλλοντας στη μείωση των αποβλήτων και την προστασία του περιβάλλοντος.
Οι ηλεκτρονικές υπογραφές είναι η σύγχρονη λύση που μπορεί να βελτιώσει την επιχείρησή σας, προσφέροντας αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

eSignature webinar | Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το live webinar με θέμα "eSignature with DocuSign" την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, στις 16:00, στο οποίο θα παρουσιαστεί η λύση ηλεκτρονικών υπογραφών της DocuSign.


Ομιλητές:
Γιώργος Δριμούσης, Konica Minolta DW Team Leader, DocuSign Agreement Cloud Specialist
Angelo Taplatzidis, DocuSign Territory Manager EMEA, South


 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ WEBINAR

DocuSign: Ο #1 τρόπος για να υπογράψετε ψηφιακά τα έγγραφα σας

Ξεκινήστε να στείλετε σήμερα προς υπογραφή τα έγγραφα σας μέσα από την πλατφόρμα DocuSign, την Νο1 πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαχείρισης συμβάσεων με δυνατότητα λήψης όλων των τύπων ψηφιακών υπογραφών (Standard, Advanced and Qualified eSignatures), σύμφωνα με τον κανονισμό eIDAS.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε να υπογράφετε ψηφιακά στην επιχείρησή σας