AccurioPro Flux Essential

Το μοναδικό λογισμικό προετοιμασίας που θα χρειαστείτε


Οι έξυπνες λειτουργίες εκτύπωσης, όπως τα πρότυπα και ο διαχωρισμός χρωμάτων, εξοικονομούν χρόνο και χρήματα, ενώ παράλληλα προσφέρουν όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για αποδοτικές διαδικασίες προεκτύπωσης. Η αυτοματοποίηση των επαναλαμβανόμενων εργασιών και ο κεντρικός έλεγχος όλων των μηχανημάτων παραγωγής θα πολλαπλασιάσουν την παραγωγικότητα του τμήματος εκτύπωσης της επιχείρησής σας.


Το AccurioPro Flux Essential συνοδεύεται από ένα προκαθορισμένο σύνολο διαμορφώσεων σελιδοποίησης (όπως φυλλάδιο, τύπου gang-up κ.λπ.) που αυτοματοποιούν την επεξεργασία της διάταξης αρκετών σελίδων σε ένα φύλλο χαρτιού, η οποία στο παρελθόν ήταν επιρρεπής σε σφάλματα. Η λειτουργία αυτή διευκολύνει επίσης τη δημιουργία εξειδικευμένων μορφών χαρτιού και υπογραφών για την παραγωγή προϊόντων εκτύπωσης κατά παραγγελία, όπως εξατομικευμένα διαφημιστικά φυλλάδια. Οι χρήστες επωφελούνται από τη μέγιστη ευχρηστία και τη σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.


Οι χειριστές πρέπει απλώς να ρυθμίσουν μία φορά τα πρότυπα και στη συνέχεια επωφελούνται από τη σημαντική εξοικονόμηση χρόνου στην εκτέλεση των επαναλαμβανόμενων εργασιών προεκτύπωσης. Διαθέτουν τη δυνατότητα επιλογής από μια ευρεία γκάμα έξυπνων λειτουργιών εκτύπωσης για τη διαχείριση όλων των εισερχόμενων εργασιών. Επιπλέον, περιλαμβάνονται πανίσχυρες λειτουργίες προετοιμασίας για την επεξεργασία των εργασιών σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επεξεργασία των εργασιών σε μεταγενέστερο στάδιο ενισχύει την ευελιξία του τμήματος παραγωγής εκτυπώσεων, ενώ η δυνατότητα σελιδοποίησης απλοποιεί και επιταχύνει τη χρονοβόρα επεξεργασία της διάταξης αρκετών σελίδων σε ένα φύλλο χαρτιού.


Η εργασία προεκτύπωσης είναι πιο ομαλή και εύκολη στη διαχείριση από ποτέ.


Η πιο επαγγελματική λύση επεξεργασίας στην αγορά


Διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση παραγωγής εκτυπώσεων ή ίσως ένα τμήμα εκτυπώσεων στις εγκαταστάσεις σας;                                Ως πάροχος υπηρεσιών εκτύπωσης, θα γνωρίζετε καλά ότι για την παραγωγή και την παροχή προϊόντων εκτύπωσης με άψογη ποιότητα στις πιο πιεστικές προθεσμίες, χρειάζεστε τα καλύτερα προϊόντα εκτύπωσης στον κόσμο.


Δεν θέλετε να χάνετε το χρόνο σας με τις επαναλαμβανόμενες εργασίες που απαιτεί συνήθως η ρύθμιση παρόμοιων εργασιών εκτύπωσης.   Η μη αυτόματη εκτέλεση αυτών των εργασιών είναι χρονοβόρα, άβολη και δημιουργεί περιττό κόστος, καθώς απαιτεί περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό. Θέλετε να οργανώνετε την παραγωγή εκτυπώσεων με τον πλέον αποδοτικό και λιγότερο δαπανηρό τρόπο, χρησιμοποιώντας πάντα την καλύτερη δυνατή συσκευή εξόδου για την παραγωγή κάθε εργασίας.


Ο διαχωρισμός των εργασιών σε ξεχωριστές έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις αποτελεί συχνά την αποδοτικότερη προσέγγιση, αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστείτε επαγγελματικές εφαρμογές λογισμικού που μπορούν επίσης να εξυπηρετήσουν αιτήματα για μεταγενέστερες αλλαγές από τους πελάτες σας. Με τον τρόπο αυτόν, η εργασία σας θα χαρακτηρίζεται από μέγιστο επαγγελματισμό και κορυφαία ευελιξία, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε ακόμα και στις πιο πιεστικές προθεσμίες παράδοσης.


Το επαγγελματικό λογισμικό Make-Ready επιτρέπει την εκτέλεση αλλαγών της τελευταίας στιγμής στις ρυθμίσεις των εργασιών εκτύπωσης, ακόμα και ελάχιστα λεπτά πριν την αποστολή της εργασίας για παραγωγή. Η σωστή εφαρμογή του λογισμικού Make-Ready επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή διαχωριστικών με καρτέλες, τη διαγραφή σελίδων ή την προσθήκη σύνθετων λεπτομερειών επεξεργασίας των εργασιών, όπως τελική επεξεργασία για τη δημιουργία φυλλαδίων, σελιδοποίηση, διαχωρισμός χρωμάτων ή προσθήκη σημαδιών περικοπής ακριβώς πριν την εκτύπωση. Χάρη στη δυνατότητα προεπισκόπησης σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να δείτε αμέσως τις αλλαγές που γίνονται στην εργασία. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο, καθώς δεν απαιτείται πλέον η παραγωγή δοκιμαστικών εκτυπώσεων.


Τα πρότυπα σελιδοποίησης του επαγγελματικού λογισμικού Make-Ready ενισχύουν συνολικά την αποτελεσματικότητά σας, η λειτουργία διαχωρισμού χρωμάτων βελτιώνει την κερδοφορία, ενώ οι λειτουργίες επεξεργασίας των εργασιών σε μεταγενέστερο στάδιο μειώνουν τους χρόνους αντίδρασης και μεγιστοποιούν την ευελιξία σας.


AccurioPro Flux - the automated print flow solution by Konica Minolta

Scalability for complete flexibility – AccurioPro Flux is a highly scalable software suite, which makes available a range of tools to organise, automate and optimise a company’s entire print workflow.

Ροή εργασιών του Accurio Pro Flux Essential / Workflow

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

Το AccurioPro Flux Essential είναι η λύση λογισμικού της Konica Minolta για την αυτοματοποίηση της προετοιμασίας και των ροών εργασίας των επαγγελματικών εκτυπώσεων. Βελτιστοποιημένο για χρήση σε τμήματα CRD, καθώς και σε εσωτερικά τμήματα εκτυπώσεων δημόσιων οργανισμών, πανεπιστημίων και μεγάλων εταιρειών, αυτό το σύστημα παρέχει τις απαραίτητες λειτουργίες για την ελαχιστοποίηση του κόστους και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής σας.


Το AccurioPro Flux Essential προσφέρει στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης και στους διαχειριστές των τμημάτων CRD την αποδοτική δυνατότητα των προτύπων. Οι χειριστές πρέπει απλώς να ρυθμίσουν μία φορά τα πρότυπα. Στη συνέχεια επωφελούνται από τη σημαντική εξοικονόμηση χρόνου στην εκτέλεση των επαναλαμβανόμενων εργασιών προεκτύπωσης. Διαθέτουν τη δυνατότητα επιλογής από μια ευρεία γκάμα έξυπνων λειτουργιών εκτύπωσης για τη διαχείριση όλων των εισερχόμενων εργασιών.


Επιπλέον, περιλαμβάνονται πανίσχυρες λειτουργίες προετοιμασίας για την επεξεργασία των εργασιών σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επεξεργασία των εργασιών σε μεταγενέστερο στάδιο ενισχύει την ευελιξία του τμήματος παραγωγής εκτυπώσεων, ενώ η δυνατότητα σελιδοποίησης απλοποιεί και επιταχύνει τη χρονοβόρα επεξεργασία της διάταξης αρκετών σελίδων σε ένα φύλλο χαρτιού.

AccurioPro Flux Essential

AccurioPro Flux Essential

Επιλογές του AccurioPro Flux Essential


  • Flux Raster Editor
    Αυτό το προηγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας επιτρέπει την επεξεργασία εγγράφων σε επίπεδο εικόνας/ράστερ. Επιπλέον, καθιστά δυνατή την εκτέλεση τυπικών εργασιών επεξεργασίας εικόνων (π.χ. εξάλειψη κηλίδων, διόρθωση κλίσης, εφέ βούρτσας, διαγραφή, γραμμή, γέμισμα) για μεμονωμένες αλλά και πολλές σελίδες.


Συνεπώς, ποια είναι τα πλεονεκτήματα που μπορεί να περιμένει η εταιρεία σας από τη χρήση των συνδυασμού των λύσεων που προσφέρει το λογισμικό Make-Ready της Konica Minolta;


  • ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΧΡΟΝΟΥ: Εξαλείψτε το χρόνο που αφιερώνετε στις επαναλαμβανόμενες εργασίες, οι οποίες απαιτούνται συνήθως για τη ρύθμιση παρόμοιων εργασιών εκτύπωσης. Η μη αυτόματη εκτέλεση αυτών των εργασιών είναι χρονοβόρα, άβολη και δημιουργεί περιττό κόστος, καθώς απαιτεί περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό.
  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Οργανώστε την παραγωγή εκτυπώσεων της επιχείρησής σας με τον πλέον αποδοτικό και λιγότερο δαπανηρό τρόπο, χρησιμοποιώντας την πιο κατάλληλη συσκευή εξόδου για την παραγωγή κάθε εργασίας. Ο διαχωρισμός των εργασιών σε ξεχωριστές έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις αποτελεί συχνά την πλέον οικονομικά αποδοτική προσέγγιση.
  • ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ: Οι επαγγελματικές εφαρμογές λογισμικού εξυπηρετούν αιτήματα για μεταγενέστερες αλλαγές από τους πελάτες σας, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε με μέγιστη ευελιξία και να ανταποκριθείτε ακόμα και στις πιο πιεστικές προθεσμίες παράδοσης.
  • ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ: Το επαγγελματικό λογισμικό Make-Ready επιτρέπει την εκτέλεση αλλαγών της τελευταίας στιγμής στις ρυθμίσεις των εργασιών εκτύπωσης, ακόμα και ελάχιστα λεπτά πριν την αποστολή της εργασίας για παραγωγή. Η σωστή εφαρμογή του λογισμικού Make-Ready επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή διαχωριστικών με καρτέλες, τη διαγραφή σελίδων ή την προσθήκη σύνθετων λεπτομερειών επεξεργασίας των εργασιών, όπως τελική επεξεργασία για τη δημιουργία φυλλαδίων, σελιδοποίηση, διαχωρισμός χρωμάτων ή προσθήκη σημαδιών περικοπής ακριβώς πριν την εκτύπωση.
  • ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ: Χάρη στη δυνατότητα προεπισκόπησης σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να βλέπετε αμέσως τις αλλαγές που γίνονται στην εργασία, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο καθώς δεν απαιτείται πλέον η παραγωγή δοκιμαστικών εκτυπώσεων.
  • ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Τα πρότυπα σελιδοποίησης που χρησιμοποιούνται στο επαγγελματικό λογισμικό Make-Ready ενισχύουν συνολικά την αποτελεσματικότητά σας.
  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΩΝ: Ο διαχωρισμός χρωμάτων βελτιώνει την κερδοφορία, ενώ οι λειτουργίες επεξεργασίας των εργασιών σε μεταγενέστερο στάδιο μειώνουν τους χρόνους αντίδρασης και μεγιστοποιούν την ευελιξία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ AccurioPro Flux Essential
AccurioPro_Flux_Essential_Make-ready_datasheet thumbnail