Καθολική σχεδίαση και προσβασιμότητα

Βελτιωμένη προσβασιμότητα

Βελτιωμένη προσβασιμότητα
  1. Μπροστινή πρόσβαση για εύκολη αναπλήρωση ή αντικατάσταση τόνερ από κάθε χρήστη, γρήγορα και χωρίς προβλήματα – οι μεγάλες λαβές διευκολύνουν τον χειρισμό.
  2. Εργονομικοί δίσκοι χαρτιού που μπορείτε να τραβήξετε χωρίς προσπάθεια και λαβές προσβάσιμες από το πάνω και το κάτω μέρος.
  3. Μεγάλη οθόνη αφής με δυνατότητα κλίσης , μέσω της λαβής κάτω από το πάνελ.
  4. Λειτουργία free-stop για να ανασηκώνετε τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων χωρίς προσπάθεια ακόμα και καθιστοί, συν προαιρετική βοηθητική λαβή.
  5. Δωρεάν λήψη εφαρμογών (bizhub Remote Access) για χειρισμό της οθόνης από smartphone ή tablet (Apple ή Android).

Βελτιωμένη προσβασιμότητα και ορατότητα για όλους τους χρήστες

Η Konica Minolta κατασκευάζει μηχανήματα που είναι προσβάσιμα από τον καθένα, ανεξάρτητα από την ηλικία, την εμπειρία, το σωματικό μέγεθος ή τις ειδικές τους ανάγκες. Χάρη στην καθολική σχεδίαση, τα μηχανήματά μας είναι εύκολα προσβάσιμα, λειτουργούν απλά και έχουν σχεδιαστεί με βάση την άνεση και τη πρακτικότητα, ώστε να χρησιμοποιούνται εύκολα από ανθρώπους με σωματικές αναπηρίες ή προβλήματα όρασης. Οι Κατευθυντήριες Οδηγίες Universal Design της Konica Minolta βασίζονται στις "Αρχές της καθολικής σχεδίασης", που σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν από το The Center for Universal Design στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.

Βελτιωμένη ορατότητα

Βελτιωμένη ορατότητα
  1. Μεγάλη, πρακτικά δομημένη οθόνη αφής Μπορείτε να τη χειριστείτε εύκολα και διαθέτει χαρακτήρες που μεγεθύνονται έως και 16 φορές για καλύτερη αναγνωσιμότητα.
  2. Φωνητική καθοδήγηση Η φωνητική καθοδήγηση εξηγεί τις λειτουργίες και τις φωνητικές εντολές. Η ένταση και η ταχύτητα της φωνής μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.
  3. Χρώματα σε αντίθεση Το σκούρο γκρίζο φόντο και τα έντονα, ομοιόμορφα χρώματα, ειδικά για τα πλήκτρα που χρησιμοποιούνται συχνά, κάνουν τον χειρισμό πιο γρήγορο, εύκολο και ακριβή.
  4. Πορτοκαλί και μπλε φωτισμό LED Ο φωτισμός είναι ξεκάθαρα ορατός, ενώ η απλή διάταξη δεν απαιτεί εμπειρία ή ειδικές ικανότητες για να ξεκινήσετε τον χειρισμό.
  5. Χρωματικοί κωδικοί Εντοπισμός παρόμοιων ενεργειών και ξεκάθαρη σήμανση σημαντικών μερών του μηχανήματος, για την αποφυγή πιθανού τραυματισμού του χρήστη.

Universal Design φυλλάδιο

Εύκολη χρήση των προϊόντων μας - για όλους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Universal Design