Γνωριστε και χρησιμοποιηστε τη bizhub συσκευη σας γρηγορα και αποτελεσματικα

Ξεκινήστε το iTraining!

Ξεκινήστε το iTraining!

Ανεξάρτητα από τις αλλαγές ή τις προσθήκες στη ρουτίνα του γραφείου σας, για να διασφαλίσετε τη συνεχή παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, θα πρέπει να ενσωματώσετε τις αλλαγές και να τελειοποιήσετε τη νέα τεχνολογία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η Konica Minolta το κατανοεί απόλυτα και παρέχει βέλτιστη στήριξη με την πλατφόρμα iTraining.

 

Η χρήση της της πλατφόρμας iTraining σας βοηθά να γνωρίσετε  και να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή bizhub γρήγορα και αποτελεσματικά, καθώς παρουσιάζουν και εξηγούν τις βασικές λειτουργίες του προϊόντος με ευκολονόητα διαδοχικά βίντεο. Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της συσκευής σας βήμα προς βήμα, ανά πάσα στιγμή και όσο συχνά θέλετε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην online εκπαίδευση ακόμα και από το tablet ή το smartphone σας.

Γνωρίστε το bizhub πολυμηχάνημα!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Enter security code:
 Security code
Ναι, επιθυμώ να λαμβάνω πληροφορίες μέσω:

σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. και άλλων συνεργαζόμενων εταιρειών του ομίλου, προσαρμοσμένες στα προσωπικά μου ενδιαφέροντα. Τα δεδομένα σας θα επεξεργάζονται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings