Τα νέα bizhub C3120i και bizhub C3100i ενισχύουν την παραγωγικότητα επαγγελματιών που εργάζονται από το σπίτι

| 28 Νοεμβρίου 2022

Η Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα δύο νέων έγχρωμων A4 μηχανημάτων εκτύπωσης, τα bizhub C3120i και bizhub C3100i. Τα νέα μηχανήματα εκτύπωσης είναι μικρά σε μέγεθος, εύχρηστα, με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας και ιδανικά για την ενίσχυση της παραγωγικότητας στους επαγγελματίες που εργάζονται από το σπίτι.Μικρό μέγεθος και ελαφριά κατασκευή
Πολλοί επαγγελματίες λόγω της πανδημίας προσάρμοσαν τα σπίτια τους σε χώρους εργασίας. Τα δύο νέα συστήματα εκτύπωσης καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο χάρη στις μικρές διαστάσεις 41 x 43cm και στο χαμηλό τους βάρος, καθιστώντας τα ιδανικά για περιορισμένους χώρους. Επιπλέον, δεν παράγουν καθόλου θόρυβο σε κατάσταση αναμονής, καθιστώντας τα διακριτικά όπου κι αν βρίσκονται.
 
Εύκολη εγκατάσταση και υψηλή συνδεσιμότητα  
Η ιδιαίτερα απλή εγκατάσταση, διαμόρφωση και λειτουργία καθιστούν τη χρήση ταχύτερη, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα αποθήκευσης των προσωποποιημένων ρυθμίσεων που βοηθάνε στην άμεση και εύκολη πρόσβαση.
Η κλίση της οθόνης αφής μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι και σε κατακόρυφη θέση, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο όταν βρισκόμαστε δίπλα στη συσκευή.
Και τα δύο συστήματα εκτύπωσης παρέχουν όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας από κινητές συσκευές που είναι αναγκαίες σε ένα πολυάσχολο γραφείο. Τα bizhub C3120i και bizhub C3100i υποστηρίζουν συνδεσιμότητα σε Android και iOS περιβάλλοντα, καθώς και τη δυνατότητα εκτύπωσης και σάρωσης με τεχνολογία NFC. Επίσης, η ειδική εφαρμογή Mobile Print μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και φαξ από smartphone ή tablet. Με το bizhub C3120i τα έγγραφα και οι φωτογραφίες μπορούν να αποσταλούν για εκτύπωση απευθείας από υπολογιστή μέσω Wi-Fi (που παρέχεται στάνταρντ) ή μέσω της ειδικής θύρας USB του μηχανήματος, το οποίο παρέχει προεπισκόπηση του αρχείου στην οθόνη αφής πριν από την εκτύπωση.   
 
Με τη βοήθεια της ενσωματωμένης λειτουργίας deskew, οι χρήστες μπορούν μέσω της εφαρμογής να προσαρμόσουν και να διορθώσουν τυχόν παραμόρφωση των εικόνων που έχουν τραβηχτεί με το κινητό τους από έγγραφα όπως βιβλία ή περιοδικά και να εκτυπώσουν διορθωμένη την εικόνα.
 
Ασφαλή εμπιστευτικά έγγραφα
Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εμπιστευτικών ή ευαίσθητων πληροφοριών, οι εργασίες εκτύπωσης μπορούν να προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, να αποθηκεύονται προσωρινά (κάθε μηχάνημα διαθέτει μνήμη 512MB) και να εκτυπώνονται μόνο όταν εισαχθεί ο σωστός κωδικός πρόσβασης στην οθόνη αφής.
 
Ενίσχυση της παραγωγικότητας
Με κασέτα χαρτιού χωρητικότητας έως και 250 φύλλα, μειώνονται οι ανάγκες ανατροφοδότησης κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων εκτυπώσεων. Τα bizhub C3120i και bizhub C3100i μπορούν να χειριστούν χαρτί βάρους 60 gsm έως και 176 gsm, καθιστώντας τα ιδανικές επιλογές για την παραγωγή μεγάλης γκάμας διαφορετικών εκτυπωτικών αναγκών. Χάρη στην εκτύπωση διπλής όψης και την επιλογή τριών επιπέδων κατανάλωσης γραφίτη (light, lighter, lightest) η κατανάλωση χαρτιού και γραφίτη μπορεί να μειωθεί δραστικά. Επιπλέον, και τα δύο συστήματα εκτύπωσης θα βραβευτούν σύντομα στη Γερμανία με το σήμα Blue Angel Mark σύμφωνα με το DE-UZ 219, το οποίο πιστοποιεί προϊόντα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η τιμή TEC είναι μόλις 0,38 kWh/εβδομάδα, γεγονός που σημαίνει ότι τα bizhub C3120i και bizhub C3100i καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια.
 

Τα bizhub C3120i και bizhub C3100i είναι διαθέσιμα.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eirini Karadimou

Marketing Coordinator

Marketing Department

eirini.karadimou@konicaminolta.com.gr