ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ KONICA MINOLTA ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα | 1 Ιουνίου 2023

H Konica Minolta Ελλάδος ανακοίνωσε, ότι η Κατερίνα Καραδημητρίου ανέλαβε από την 1η Απριλίου 2023 τα νέα της καθήκοντα, ως Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας.


Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί και καταδεικνύει τη βασική φιλοδοξία της εταιρίας, να αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο στην παραδοσιακή αγορά της εκτύπωσης (MPS, Production & Industrial Printing), όσο και στη νέα ψηφιακή εποχή (Video Security Solutions, Digital Workplace Transformation).

H Konica Minolta Ελλάδος, κάτω από την ηγεσία της Κατερίνας Καραδημητρίου ως Executive Director τα τελευταία 5 χρόνια, πέτυχε σημαντική ανάπτυξη στον κύκλο εργασιών της και στο μερίδιό της στην ελληνική αγορά.

Ο νέος ρόλος της συμπίπτει με τη χρονιά ορόσημο για την Konica Minolta Inc. που φέτος γιορτάζει τα 150 χρόνια διαρκούς παρουσίας και καινοτομίας. Από το μακρινό 1873, μέχρι σήμερα το 2023, περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εργάζονται με πάθος για να καταστήσουν την Konica Minolta ηγέτη της αγοράς των παρόχων τεχνολογίας και των υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων.

Σχολιάζοντας η Κατερίνα Καραδημητρίου για την καινούργια της αποστολή και τα γενέθλια 150 χρόνια της Konica Minolta αναφέρει:

quotation marks

Καινοτομούμε για το καλό της κοινωνίας και του κόσμου. Το όραμα μας είναι να είμαστε ο βασικός, σταθερός και έμπιστος συνεργάτης κάθε πελάτη μας, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του, παρέχοντας λύσεις με αξία. Πιστεύουμε και επενδύουμε στον συνδυασμό και τη μόχλευση των άυλων πόρων (Άνθρωποι και Δέσμευση) με τις νέες τεχνολογίες (Εφαρμογές επεξεργασίας εγγράφων και δεδομένων) προάγοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Και αυτό είναι μόνο η αρχή

Katerina Karadimitriou

Managing Director