Έργο OPS και διαχείριση εκτυπώσεων μέσω του Cloud Printing της Konica Minolta στον Δήμο Ζωγράφου

| 5 Οκτωβρίου 2023

O Δήμος Ζωγράφου υπέγραψε συμφωνία με την Konica Minolta για την υλοποίηση έργου Optimized Print Services (OPS), καθώς επίσης και τη διαχείριση εκτυπώσεων στο Cloud της Konica Minolta.


Η Konica Minolta θα ανανεώσει πλήρως τον εκτυπωτικό εξοπλισμό του Δήμου Ζωγράφου με 76 τελευταίας τεχνολογίας πολυμηχανήματα bizhub i-Series (47 Α3 συσκευές & 29 Α4 συσκευές). Τα νέα πολυμηχανήματα έχουν επιλεχθεί με βάση την απαιτητική καθημερινότητα του Δήμου Ζωγράφου, με σκοπό να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των γραφείων. Τα bizhub i-Series συνδυάζουν απλή λειτουργικότητα, με υψηλή ποιότητα απόδοσης και παραγωγικότητας, με δυνατότητες ΙοΤ εξασφαλίζοντας ένα συνδεδεμένο γραφείο. 
  
Διαχείριση εκτυπώσεων στο Cloud της Konica Minolta με το λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων Dispatcher Paragon 
  
Παράλληλα, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για αποτελεσματικό έλεγχο κόστους και παροχής βελτιστοποιημένης εκτύπωσης σε όλα τα Α3 πολυμηχανήματα θα εγκατασταθεί το λογισμικό Dispatcher Paragon. Με το Dispatcher Paragon ο Δήμος Ζωγράφου θα έχει τη ευκαιρία να μειώσει το κόστος εκτύπωσης με τις λειτουργίες κεντρικής καταγραφής και παρακολούθησης εκτυπώσεων. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα διαχείρισης των δικαιωμάτων των χρηστών εξασφαλίζοντας διαφάνεια και ασφάλεια. 
 
Η εγκατάσταση του Dispatcher Paragon θα πραγματοποιηθεί σε υποδομή Konica Minolta Cloud, μία επιλογή που προσφέρει μία σειρά από οφέλη στον Δήμο Ζωγράφου αφού δεν απαιτείται κάποια εσωτερική υποδομή. Η υλοποίηση γίνεται ακόμα πιο εύκολη, επιπλέον δεν υπάρχει κόστος διαχείρισης και αυξάνεται η ευκολία στη χρήση μέσω του Konica Minolta Cloud. Με την νέα λύση Konica Minolta Cloud Printing ο Δήμος Ζωγράφου κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον ψηφιακό χώρο εργασίας. 
 
  
   

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eirini Karadimou

Marketing Coordinator

Marketing Department

eirini.karadimou@konicaminolta.com.gr