H Konica Minolta υλοποίησε έργο OPS στην Alumil

| 8 Φεβρουαρίου 2023

H Konica Minolta, σύμβουλος διαδικασιών εγγράφων του ομίλου Alumil, εγκατέστησε επιτυχώς 48 νέα πολυμηχανήματα bizhub i-series σε συνδυασμό με τη λύση διαχείρισης εκτυπωτικών διαδικασιών SAFEQ 6.


Ο εν λόγω εξοπλισμός, ο οποίος επιλέχθηκε μετά από την υποβολή μελέτης Διαχείρισης Εκτυπωτικών Υπηρεσιών (OPS) της Konica Minolta, ανταποκρίνεται πλήρως στις καθημερινές απαιτήσεις και ανάγκες του Ομίλου Alumil.
 
O πλήρης έλεγχος των εκτυπωτικών διαδικασιών σε όλο τον Όμιλο, η εξασφάλιση υψηλού επιπέδου ασφάλειας, η ευκολία στη χρήση, η άμεση πρόσβαση στις καθημερινές λειτουργίες και η βέλτιστη ποιότητα παραγωγής είναι μερικά από τα οφέλη που προσφέρει η ενιαία λύση της Konica Minolta.
 
Σχετικά με τον Όμιλο Alumil
 
Ο όμιλος Alumil, ο οποίος απασχολεί περίπου 2.700 εργαζομένους και διαθέτει 12 εργοστάσια στην Ευρώπη με υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, αποτελεί πρωτοπόρο Ελληνικό όμιλο στην παραγωγή και εμπορία  συστημάτων αλουμινίου, διαθέτοντας αυτόνομη παρουσία σε πάνω από 25 χώρες και εμπορική δραστηριότητα σε πάνω από 60 χώρες.
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eirini Karadimou

Marketing Coordinator

Marketing Department

eirini.karadimou@konicaminolta.com.gr