150 χρόνια Konica Minolta - και αυτό είναι μόνο η αρχή

 

Πόσες εταιρείες γνωρίζετε που λειτουργούν εδώ και 150 χρόνια; Όχι πολλές, σωστά; Εμείς, οι εργαζόμενοι της Konica Minolta, γιορτάζουμε αυτά τα γενέθλια-ορόσημο με υπερηφάνεια. Εργαζόμαστε για μια εταιρεία που προσπαθεί να αναπτύσσει νέες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις από το 1873 και εφαρμόζει με επιτυχία και βιωσιμότητα αυτές τις λύσεις για τους πελάτες της.

Το 1873 - τρία χρόνια πριν ο Alexander Graham Bell καταθέσει την πατέντα του για το τηλέφωνο και έξι χρόνια πριν ο Thomas Alva Edison εφεύρει τον ηλεκτρικό λαμπτήρα. Η ιστορία μας ξεκίνησε όταν ο Rokusaburo Sugiura άνοιξε ένα μικρό εξειδικευμένο κατάστημα φωτογραφικών και λιθογραφικών προϊόντων στο Τόκιο. Τώρα, 150 χρόνια αργότερα, περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εργάζονται με πάθος για να καταστήσουν την Konica Minolta ηγέτη της αγοράς μεταξύ των παρόχων τεχνολογίας και υπηρεσιών διαχείρισης - παρέχοντας το καλύτερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Η εταιρεία μας συνέχισε να αλλάζει κατά τη διάρκεια πολλών γενεών και μέσα από ταραχώδεις εποχές, καθώς ο κόσμος γύρω από την Konica Minolta έχει επίσης υποστεί τεράστιες αλλαγές. Μαζί, θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μια δύναμη αλλαγής και να σας συνοδεύσουμε στον δρόμο σας προς ένα ψηφιακό μέλλον. Για το 2023, έχουμε θέσει και πάλι ως στόχο μας να χαράξουμε νέα μονοπάτια και να δημιουργήσουμε νέες και βιώσιμες αξίες.

Για εσάς, για εμάς - αλλά και για τον Rokusaburo Sugiura. 

 
 
 

Ιστορικά ορόσημα της Konica Minolta

1873

Ο Rokusaburo Sugiura ιδρύει την Konica Corporation

1903

Δημιουργείται η "Cherry Hand Camera", η πρώτη μάρκα φωτογραφικών μηχανών της Ιαπωνίας

1928

Ο Tashima ιδρύει την Nichi-Doku Shashinki Shoten (αργότερα γνωστή ως Minolta Co.)

1960

Ολοκληρώνεται το πρώτο φωτοαντιγραφικό μηχάνημα της εταιρείας, το "Minolta Copymaster"

1962

Οι πρώτες εικόνες της Γης λαμβάνονται από το διάστημα με μια Minolta Hi-Matic (κατά τη διάρκεια της διαστημικής πτήσης "Friendship 7" του John Glenn)

1992

Η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που λαμβάνει το σήμα "Blue Angel" στον τομέα των αντιγραφικών

2002

Ανάπτυξη του Simitri - του πρώτου παγκοσμίως πολυμερισμένου τόνερ με βιομάζα, το οποίο μειώνει τις εκπομπές CO2 και NOx έως και 40%, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει οικονομικά αποδοτική παραγωγή

2003

Η Konica και η Minolta συγχωνεύονται για να σχηματίσουν την Konica Minolta

2004

Η εταιρεία εισέρχεται στον τομέα της εκτύπωσης παραγωγής με την Konica Minolta bizhub Pro 1050

 

2007

Το τέλος της παρουσίας της εταιρείας στην αγορά της φωτογραφίας και των φωτογραφικών μηχανών

2014

Εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας (BIC) στο Λονδίνο

2016

Εισαγωγή του συστήματος εκτύπωσης μελάνης UV B2+ AccurioJet KM-1

2020

Η IDC ονομάζει την Konica Minolta παγκόσμιο ηγέτη για το μετασχηματισμό εκτυπώσεων

2022

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η Konica Minolta ανακηρύσσεται ως ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης και ο κορυφαίος πάροχος συστημάτων στη Γερμανία
 

Η Konica Minolta σε αριθμούς

Ποιο είναι το μερίδιο αγοράς της Konica Minolta; Ποια περιβαλλοντικά μέτρα εφαρμόζει η εταιρεία; Μάθετε περισσότερα στο παρκάτω αρχείο Infographic.

Δείτε το infographic
Konica Minolta Unternehmenszahlen
 

RETHINK WORK: THE update for YOUR business

Ειδήσεις και νέα σχετικά με την ψηφιοποίηση, την πληροφορική και το ψηφιακό γραφείο - απευθείας στα εισερχόμενά σας. Η υπόσχεσή μας: Θα λαμβάνετε πάντα μια ενημέρωση από εμάς όταν υπάρχει κάτι νέο να ανακαλύψετε.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER