Ευρωπαϊκό πρόγραμμα συνεργατών

Ενισχύστε τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό σας μέσω της συνεργασίας με την Konica Minolta, μια παγκόσμια επιχείρηση!

 

Η αξία των συνεργατών μας

Είναι σημαντικό για εμάς να διατηρούν οι συνεργάτες μας τη δική τους επιχειρηματική ταυτότητα. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έχει μοναδικούς παράγοντες επιτυχίας που ισχύουν αποκλειστικά για αυτήν. Είτε ένας συνεργάτης έχει απόλυτη εξειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο πεδίο είτε η ισχύς του έγκειται στο ευρύ φάσμα των γνώσεων και των προϊόντων του, στην Konica Minolta καλωσορίζουμε τη διαφορετικότητα και αναγνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα από τα ισχυρά σημεία κάθε επιχείρησης.
 

Οι βασικές αξίες του προγράμματος συνεργατών μας είναι οι εξής:
 

  • Διαφάνεια
  • Αμοιβαία συνεργασία
  • Δεξιότητες και τεχνολογική εξειδίκευση
  • Αφοσίωση και δέσμευση
  • Επιδόσεις πωλήσεων


Το Πρόγραμμα Συνεργατών της Konica Minolta είναι απλό, δίκαιο και διαφανές. Οι συνεργάτες μας είναι εκείνοι που αποφασίζουν για το επίπεδο της αμοιβαίας συνεργασίας και τα οφέλη του, δεσμευόμενοι σε ένα σύνολο απαιτήσεων για κάθε επίπεδο συνεργασίας. Το επίπεδο συνεργασίας του συνεργάτη καθορίζεται από διάφορα κριτήρια και όχι μόνο από ένα. Αυτό επιτρέπει στους συνεργάτες να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται με βάση τα δυνατά τους σημεία ως επιχείρησης και όχι να προσαρμόζουν την επιχείρησή τους για να ταιριάζει με τη δική μας.

 

Εταιρικές αξίες

Η Konica Minolta είναι ένα παγκόσμιο brand και ως εταιρεία πρεσβεύει:
 

  • Τεχνική εξειδίκευση
  • Ισχυρές καινοτομίες
  • Φιλοδοξία & βιωσιμότητα
 

Αυτές είναι αξίες με τις οποίες ζούμε και αναπνέουμε και θέλουμε επίσης να εφαρμόζουμε όταν εργαζόμαστε με τους συνεργάτες, καθώς αποτέλεσαν την έμπνευσή μας κατά τη δημιουργία του Προγράμματος Συνεργατών.
 

Δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και να αναπτύξουμε μια βιώσιμη συνεργασία με ρεαλιστικούς στόχους και κερδοφόρα οφέλη, όπως η καταβολή μπόνους με την επίτευξη στόχων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληροίτε ένα σύνολο απαιτήσεων που περιγράφονται με σαφήνεια ως μέρος αυτού του προγράμματος.
 

Για να σας υποστηρίξουμε στη βελτίωση των γνώσεων και της τεχνογνωσίας, μπορείτε να λάβετε μέρος σε προγράμματα οικοδόμησης δεξιοτήτων.

 

Επίπεδα συνεργασίας

Ενδιαφερόμαστε για τους συνεργάτες και την επιχείρησή τους. Αντί να προσδιορίζουμε το επίπεδο συνεργασίας αμιγώς βάσει του κύκλου εργασιών με εμάς, έχουμε ορίσει έναν αριθμό κριτηρίων που μπορούν να βελτιώσουν το επίπεδο συνεργασίας. Με άλλα λόγια, αποδεχόμαστε το επιχειρηματικό μοντέλο του συνεργάτη και δεν προσπαθούμε να το προσαρμόσουμε ώστε να ταιριάζει με το δικό μας.
 

Όσο περισσότερα κριτήρια πληροί η επιχείρηση ενός συνεργάτη, τόσο υψηλότερο θα είναι το επίπεδο συνεργασίας και τόσο περισσότερα οφέλη θα λαμβάνει ο συνεργάτης.
 

Το πρόγραμμα συνεργατών της Konica Minolta είμαι μια σχέση από την οποία κερδίζουν και τα δύο μέρη. Δεσμευόμαστε στο να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της επιχείρησης του συνεργάτη, έτσι ώστε να αναπτυσσόμαστε μαζί. 

Οφέλη

Κατά τη δημιουργία του προγράμματος συνεργατών, προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε στους συνεργάτες μας διάφορα οφέλη από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.
 

Σαφή και περιεκτικά επιτεύγματα και οφέλη
 

Κοινούς στόχους, με αμοιβαία συμφωνία στην αρχή κάθε χρονιάς μέσω ενός συνδυασμένου επιχειρηματικού σχεδίου που υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχείρησης του συνεργάτη.
 

Μεγιστοποίηση της ορατότητας της επιχείρησης με την τοποθέτηση στην εφαρμογή εύρεσης σημείων πώλησης της Konica Minolta στους ιστοτόπους κάθε χώρας. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες που αναζητούν προϊόντα της Konica Minolta στον ιστότοπο θα κατευθύνονται στην επιχείρησή σας.
 

Ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων: Οι συνεργάτες μας μπορούν να εκμεταλλεύονται τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Konica Minolta, τα οποία ανάλογα με το επίπεδο συνεργασίας μπορεί να παρέχονται δωρεάν.
 

Πιστοποίηση για αποδεδειγμένες δεξιότητες και γνώσεις στην προσφορά υπερσύγχρονων προϊόντων και λύσεων από την Konica Minolta.

 

Πιστοποιήσεις

Πολλά από τα προϊόντα και τις λύσεις μας απαιτούν ειδικές δεξιότητες και γνώσεις και ως εκ τούτου απαιτούν αυξημένη δέσμευση από τους συνεργάτες μας.
 

Για να παρέχουμε στους τελικούς πελάτες σιγουριά σε αυτούς τους τομείς, παρέχουμε διάφορες πιστοποιήσεις στους συνεργάτες που έχουν αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο πεδίο ή σε μια σειρά προϊόντων. Αφού περάσουν πρόσθετη εκπαίδευση και εξασφαλιστεί ότι πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια όσον αφορά την εξειδίκευσή τους, οι συνεργάτες έχουν τη δυνατότητα να διαφημίζουν την πιστοποίησή τους επιπλέον του επιπέδου συνεργασίας τους μέσω πιστοποιητικών.
 

Καθορισμένα άτομα σε κάθε επιχείρηση θα συμμετέχουν σε έναν αριθμό εκπαιδευτικών σεμιναρίων προκειμένου να αποκτήσουν όλες τις γνώσεις και την εξειδίκευση που χρειάζονται για να γίνουν πιστοποιημένοι ειδικοί. Οι συνεργάτες της Konica Minolta που συμμετέχουν στη διαδικασία πιστοποίησης προϊόντων μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν για ένα ενισχυμένο σύνολο από οφέλη, όπως επιπλέον εκπαίδευση και υποστήριξη από ειδικούς.
 

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της χώρας σας για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ποιες πιστοποιήσεις είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας.

 

Λάβετε το φυλλάδιο του Προγράμματος Συνεργατών τώρα για να έχετε εύκαιρες όλες τις πληροφορίες.

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ