Σύστημα πληροφοριών διαχείρισης

Εστίαση σε θέματα ενδιαφέροντος του πελάτη

Αναλάβετε τον έλεγχο των διαδικασιών εκτύπωσης


Είστε βέβαιοι ότι έχετε τον έλεγχο της εταιρείας σας; Γνωρίζετε αν οι εργασίες σας σχεδιάζονται με αποδοτικό τρόπο και αν ολοκληρώνονται έγκαιρα; Μπορείτε να πείτε με απόλυτη βεβαιότητα ότι η τιμή που χρεώνετε είναι η σωστή;

 Επικεντρώνεται η ομάδα πωλήσεών σας στο σωστό προϊόν ή υπηρεσία; Με το σύστημα πληροφοριών διαχείρισης της Konica Minolta, μπορείτε να λάβετε αξιόπιστες απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και πολλά ακόμη. Σας παρέχει λεπτομερή δεδομένα για την υποστήριξη της λήψης αποφάσεων βάσει αντικειμενικών στοιχείων και σας βοηθά να επιλέξετε τις καλύτερες στρατηγικές για την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Σύστημα πληροφοριών διαχείρισης

Σύστημα πληροφοριών διαχείρισης

Κεντρική διαχείριση της υποδομής εκτυπώσεων

Οι εταιρείες εκτυπώσεων λειτουργούν σε συνθήκες πολύ μεγάλου ανταγωνισμού αυτήν την εποχή και αντιμετωπίζουν ολοένα αυξανόμενη πίεση την τελευταία δεκαετία, καθώς η αυξανόμενη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει μειώσει σημαντικά τη ζήτηση για εκτυπώσεις. Επιπλέον, η εμφάνιση των εταιρειών διαχείρισης εκτυπώσεων έχει μειώσει ακόμη περισσότερο τις τιμές. 


Οι πελάτες μας στον τομέα των εκτυπώσεων αναζητούν πλέον τρόπους να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη ζήτηση για φθηνότερες, ταχύτερες εργασίες και να ξεχωρίσουν από τις ανταγωνιστικές εταιρείες. Το κορυφαίο στην αγορά λογισμικό εκτυπώσεων MIS της Konica Minolta σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε με βάση τις νέες τεχνολογίες, τις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις και τα σχόλια των πελατών, με αποτέλεσμα ένα ισχυρό και ολοκληρωμένο MIS που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επιχειρήσεων στους κλάδους των εκτυπώσεων, της συσκευασίας και των ετικετών.

Hardware
hardware icon
Υλικό εκτυπώσεων Konica Minolta

Θέλετε τον απόλυτο εξοπλισμό για την παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων; Μόλις τον βρήκατε. Οι συσκευές επαγγελματικών εκτυπώσεων και γραφείου της Konica Minolta αποτελούν ορόσημα για τον κλάδο, μιας και προσφέρουν επαναστατική ποιότητα έγχρωμης εικόνας, ασπρόμαυρη έξοδο εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, ενσωματωμένες επιλογές τελικής επεξεργασίας επαγγελματικής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σύνθετων εργασιών και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα εξειδίκευσής της εταιρείας σας, ο εξοπλισμός εκτυπώσεων που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να δομήσετε την υποδομή εκτυπώσεών σας, να διαχειρίζεστε ψηφιακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε προηγμένα όργανα μέτρησης, καθώς και να εξερευνήσετε άλλες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν ριζικά τη ροή εργασιών σας.

Software
software icon
Προϊόντα λογισμικού Konica Minolta

Εξερευνήστε τους αναρίθμητους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα λογισμικού της Konica Minolta θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Η Konica Minolta λύνει τα προβλήματα της εταιρείας σας, προσαρμόζει διαφορετικά στυλ εργασίας και προσφέρει λύσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου σας. Δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας ανά πάσα στιγμή, η Konica Minolta ικανοποιεί τις απαιτήσεις λογισμικού ακόμη και των πιο απαιτητικών παγκόσμιων οργανισμών. Χρησιμοποιώντας το σύστημα, μπορείτε να θέσετε ανώτατο όριο στο κόστος οποιασδήποτε εργασίας εκτύπωσης ή αντιγραφής, να δημιουργήσετε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα έγγραφα δεν θα πέσουν σε μη εξουσιοδοτημένα χέρια και πολλά άλλα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στην υπηρεσία σας

Το έμπειρο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και θα σας δείξει πώς να χειρίζεστε το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, στο πλαίσιο ενός συστήματος υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης για συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασιών για τη μείωση των δαπανών για έγγραφα και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Το σύστημα πληροφοριών διαχείρισης είναι μια ολοκληρωμένη λύση, ιδανική για κάθε επιχείρηση εκτυπώσεων που θέλει να έχει τον έλεγχο των καθημερινών εργασιών και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών εργασιών από ένα μόνο σημείο. Οι προκλήσεις αναφορικά με τη λειτουργία και τις πληροφορίες που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι πάροχοι επικοινωνίας με γραφικά απαιτούν ένα εντελώς καινούργιο σύνολο εργαλείων για την αποτελεσματική διαχείριση ακόμη και των πιο σύνθετων λειτουργιών. Το σύστημα πληροφοριών διαχείρισης παρέχει πρόσβαση σε ακριβείς, πλήρως ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το κόστος, την οικονομική κατάσταση και τα περιθώρια κέρδους, έτσι ώστε να μπορείτε να αναλύσετε κάθε επιμέρους βήμα στις διαδικασίες σας και να προσδιορίσετε τον χρόνο και τον κόπο που απαιτείται για κάθε εργασία. Τα συστήματα πληροφοριών διαχείρισης παρέχουν πρόσβαση στα στοιχεία πωλήσεων, σέρβις, παραγωγής και οικονομικής απόδοσης σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε πάντα να λαμβάνετε επιχειρηματικές αποφάσεις βάσει στοιχείων. 


Σας επιτρέπουν να αναλύετε δεδομένα, να εξάγετε συμπεράσματα και να βελτιώνετε τον τρόπο που λειτουργεί η εταιρεία σας σε πολλά επίπεδα, έτσι ώστε να παραμένετε ένα βήμα μπροστά και να αυτοματοποιείτε διαδικασίες που δεν απαιτούν ανθρώπινη παρέμβαση, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα, με πολύ πιο αποτελεσματική διαχείριση του προσωπικού σας. Τα συστήματα πληροφοριών διαχείρισης σάς επιτρέπουν επίσης να μειώνετε την περιττή επανάληψη εργασιών διαχείρισης και τα ανθρώπινα λάθη κατά την επανακαταχώρηση δεδομένων, εξασφαλίζοντας έτσι ότι η ροή εργασιών σας είναι αποτελεσματική και πλήρως βελτιστοποιημένη ανά πάσα στιγμή.

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Προσαρμοσμένος πίνακας εργαλείων

Productivity feature icon

Εκτίμηση, παραγγελία και χρέωση

Productivity feature icon

Ενσωματωμένη λογιστική παρακολούθηση

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Ενσωματωμένο CRM

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Διαχείριση αποθεμάτων

Εικονίδιο λειτουργίας χειρισμού υλικών εκτύπωσης

Προγραμματισμός και δυναμικοί πίνακες εργασιών

Konica Minolta’s Management Information System is a powerful solution offering a wide variety of options, ready and waiting for you to use at any time. Whether you have extra questions or just need a little guidance, please don’t hesitate to contact us, and one of our specialists will be in touch directly!