Η ζωή στην Konica Minolta


Η Konica Minolta δεν περιορίζεται στο να συνδέει τους υπαλλήλους της κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Διοργανώνουμε επίσης διάφορες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που σας παρέχουν πολλές ευκαιρίες για να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες μαζί με τους συναδέλφους σας, να διασκεδάσετε εκτός ωραρίου και να εκτονώσετε ενέργεια. Επιπλέον, παρέχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για να σας βοηθήσουμε στην καλύτερη εξισορρόπηση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

 

Bike2Work


Κάθε καλοκαίρι, διοργανώνουμε την εκστρατεία μας Bike2Work στα κεντρικά γραφεία μας στο Λαγκενχάγκεν προκειμένου να ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους μας να «είναι υπεύθυνοι», δηλαδή να υποστηρίζουν το περιβάλλον και να κάνουν κάτι για τη δική τους υγεία: να έρθουν στη δουλειά με το ποδήλατο! Υποστηρίζουμε αυτές τις δραστηριότητες με χώρους αποδυτηρίων και στάθμευσης ποδηλάτων για τους υπαλλήλους μας.

B2Run

Ο αθλητισμός φέρνει τους ανθρώπους κοντά και η Konica Minolta θέλει να το υποστηρίξει αυτό. Αυτή η δραστηριότητα προορίζεται για τα άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος: να τρέχουν μαζί ως ομάδα. Όλοι οι υπάλληλοι της Konica Minolta με έδρα το Λαγκενχάγκεν προσκαλούνται κάθε χρόνο να συμμετάσχουν στον εταιρικό αγώνα δρόμου B2Run. Κάθε χρόνο δημιουργούμε μια δραστήρια ομάδα που απολαμβάνει το άθλημα και το ομαδικό πνεύμα!

Διεθνής κοινότητα

Η διεθνής κοινότητα της Konica Minolta επικεντρώνεται στο χτίσιμο γεφυρών μεταξύ συναδέλφων που έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στο εξωτερικό και εκείνων που ζουν και εργάζονται τοπικά. Φέρνοντας κοντά τους ντόπιους και τους αποσπασμένους, δημιουργούμε μια πραγματική διεθνή κοινότητα. Η ανταλλαγή εμπειριών, ο χρόνος που περνάμε μαζί μετά τη δουλειά και η εξερεύνηση της πόλης μαζί συμβάλλουν όλα στη διεθνή σύνδεσή μας, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Υποστήριξη της οικογένειας

Αισθανόμαστε υπεύθυνοι για τους υπαλλήλους μας: Σε συνεργασία με έναν επαγγελματία συνεργάτη, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής και διαμεσολάβησης για θέματα όπως η φύλαξη των παιδιών και η φροντίδα της οικογένειας.

Δραστηριότητες παιδιών στις διακοπές

Προκειμένου να υποστηρίξουμε τους υπάλληλους μας που εργάζονται στο Λαγκενχάγκεν στον προγραμματισμό των διακοπών τους, παρέχουμε φροντίδα για τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των θερινών σχολικών διακοπών: Ενώ εσείς εργάζεστε ως συνήθως, τα παιδιά σας μπορούν να συμμετάσχουν στην παιδική κατασκήνωση της Konica Minolta όπου περνούν συναρπαστικές ημέρες, αναβιώνοντας την Άγρια Δύση με καουμπόηδες και Ινδιάνους ή εκπαιδευόμενοι ως μικροί καλλιτέχνες σε ένα φανταστικό τσίρκο.

Αυτό είναι το κίνητρό μας


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (TIP)

Η παράδοσή μας στην καινοτομία είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχημένη μετάβαση της εταιρείας σε πάροχο λύσεων IT. Ενθαρρύνουμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτήν τη μεταβατική διαδικασία λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες πρωτοβουλίες, όπως το Πρόγραμμα Τεχνολογικής Καινοτομίας (Technology Innovation Programme - TIP). Στα πλαίσια του προγράμματος, εργαζόμενοι από διάφορες χώρες και με διαφορετικούς λειτουργικούς ρόλους καλούνται να λάβουν μέρος σε ένα πρόγραμμα διάρκειας 6 μηνών για να λύσουν από κοινού κάποιες γενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, με ευέλικτες μεθόδους.
 

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Η κινητικότητα στην ευρωπαϊκή ένωση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που θα μας επιτρέψει να προετοιμαστούμε για τις προκλήσεις που μας επιφυλάσσει το μέλλον. Τα προγράμματα κινητικότητάς μας MOVEFORWARD (μακροπρόθεσμο) και EXCHANGE (βραχυπρόθεσμο) προσφέρουν στους εργαζόμενους την ευκαιρία να ζήσουν και να εργαστούν σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης, είτε για 12 μήνες, είτε για χρονική περίοδο 2 έως 3 ετών.


Λογότυπο KM MoveForward
Λογότυπο KM Exchange

Ανάπτυξη κινητικότητας στην ευρωπαϊκή ένωση

ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Προσπαθούμε διαρκώς να υποστηρίξουμε τους εργαζομένους μας με αποτελεσματικά προγράμματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους. Η εταιρική Ακαδημία μάς επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε εγκαίρως στις νέες τάσεις του κλάδου και στις εξελίξεις της αγοράς και να δημιουργούμε αντίστοιχα εκπαιδευτικά προγράμματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, προσφέρουμε σε τακτική βάση μαθήματα πιστοποίησης για εργαζόμενους που ειδικεύονται στις πωλήσεις ή στην παροχή υπηρεσιών, ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στη δουλειά τους.


Λογότυπο Ακαδημίας KM

Μαρτυρία για την Ακαδημία

Δημόσια παρουσία


Η Konica Minolta συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις και εκδηλώσεις, προσφέροντας σε όποιον ενδιαφέρεται για την εταιρεία και τα προϊόντα μας πολλές ευκαιρίες να λάβει πληροφορίες για τα θέματα με τα οποία ασχολούμαστε, καθώς και την ιδανική πλατφόρμα για να επικοινωνήσει απευθείας μαζί μας.
 

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Header Image Career