Οι εκπληκτικοί άνθρωποι της Konica Minolta


 

Η διαδρομή μου από τη μαθητεία ως τη δημιουργία ευρωπαϊκών στρατηγικών τεχνικής εξυπηρέτησης: Patrick Stucke

Ο Patrick εργάζεται σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον, το οποίο υποστηρίζει την ανάπτυξη και τη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων. Αυτό το περιβάλλον τον κινητοποιεί για να δημιουργεί ευρωπαϊκές στρατηγικές τεχνικής εξυπηρέτησης. «Δεν έρχομαι ποτέ στη δουλειά σκεπτόμενος ότι δεν θέλω να είμαι εδώ. Με όλες τις αλλαγές που

Διαβάστε περισσότερα
Career - Insights - Amazing people - Patrick
Career - Insights - Amazing people - 80 Years

80 χρόνια στην Konica Minolta!

Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί αν είναι δυνατό να εργάζεται κάποιος 80 χρόνια σε μια εταιρεία. Λοιπόν, αν αθροίσουμε την 20ετή επαγγελματική προϋπηρεσία των ακόλουθων τεσσάρων συναδέλφων μας: Οι Markus Wagner, Wiebke Ostermeier, Bernd Scheibner και Joerg Libal, οι οποίοι εργάζονται όλοι στην Ακαδημία της Konica Minolta, φτάνουν σε 80 χρόνια εμπειρία στην Konica Minolta.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από την ιδέα ως την υλοποίηση – Εμπειρία που μοιράζεται ο André Statkus

Πάθος, πελατοκεντρικότητα και ομαδικό πνεύμα στην Konica Minolta - «αν έχετε κάποια ιδέα για τη βελτίωση μιας διαδικασίας στην εταιρεία ή για τη δημιουργία κάτι εντελώς νέου, προσπαθήστε το και πιστέψτε σε αυτό. Ο χρόνος που καταναλώνετε με τους συναδέλφους σας για να κάνετε την ιδέα σας πραγματικότητα είναι παρακινητικός και δημιουργεί εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ