Μεταφορές και κινητικότητα

Διασφαλίστε την εξέλιξη της εταιρείας

Ασφάλεια εν κινήσει: γιατί οι κάμερες επιτήρησης είναι αποτελεσματικές στα δίκτυα δημόσιων μέσων μεταφοράς


Νιώθετε ασφαλείς όταν ταξιδεύετε ή εργάζεστε στα δημόσια μέσα αργά τη νύχτα; Θα πρέπει οπωσδήποτε να νιώθετε ασφαλείς και για αυτόν το λόγο τα ευφυή συστήματα βιντεοεπιτήρησης, όπως αυτά της MOBOTIX, είναι μια σοφή προσθήκη στα σύγχρονα δίκτυα μεταφορών, που ενθαρρύνουν τη μεγαλύτερη κινητικότητα και προσφέρουν στους επιβάτες και τους εργαζομένους στις υπηρεσίες αυτές το αίσθημα της ασφάλειας.

Η ανάγκη της διατήρησης της ασφάλειας του κοινού στα συστήματα δημόσιων αστικών μεταφορών ήταν πάντα παρούσα, μέσα στα ίδια τα οχήματα, στο εσωτερικά των εγκαταστάσεων, αλλά και περιμετρικά των σταθμών. 


Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, με την αύξηση των περιστατικών τρομοκρατίας, εγκλημάτων, κλοπής και βανδαλισμών, αλλά και με τους αυστηρότερους κρατικούς κανονισμούς που θεσπίζονται για την αντιμετώπιση όλων αυτών, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όσοι διαχειρίζονται τα συστήματα αυτού του είδους έχουν εξελιχθεί, ενώ έχει σημειωθεί μεγάλη αύξηση της ζήτησης για συστήματα ασφαλείας. 


Τα οφέλη από την εγκατάσταση συστημάτων επιτήρησης με κάμερες στα συστήματα των δημόσιων μέσων μεταφοράς είναι τεράστια. Προστατεύουν χρήστες και προσωπικό, ενώ τα δίκτυα λειτουργούν ομαλά όλο το εικοσιτετράωρο. Τα ασύρματα συστήματα επιτήρησης προσφέρουν στο κοινό αίσθηση μεγαλύτερης ασφάλειας, ενθαρρύνουν την κινητικότητα και αποθαρρύνουν τους βανδαλισμούς και τα εγκλήματα. Οι επιβάτες νιώθουν πιο ασφαλείς όταν χρησιμοποιούν τα συστήματα, ιδίως τις νυχτερινές ώρες. 


Τα συστήματα καμερών επιτήρησης τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε διακριτικά σημεία, είναι ισχυρά και αξιόπιστα. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, σε οποιονδήποτε τύπο οχήματος, πλατφόρμας, αίθουσας αναμονής ή δημόσιων χώρων, σε οποιαδήποτε ταχύτητα και με όλες τις καιρικές συνθήκες. 


Οι κάμερες της MOBOTIX κατασκευάζονται στη Γερμανία, και προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα και τεχνική αξιοπιστία, καθώς και μέγιστη κάλυψη με τον ελάχιστο αριθμό καμερών, χάρη στη χρήση της ημισφαιρικής τεχνολογίας, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των αναγκών συντήρησης και την υψηλότερη απόδοση της επένδυσής σας.

Λύσεις

Λύσεις


Hardware
hardware icon
Πολλές επιπρόσθετες δυνατότητες σε σχέση με μια τυπική λύση

Οι κάμερες της MOBOTIX μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε έναν σύγχρονο οργανισμό και είναι γνωστές για την εξαιρετική αξιοπιστία τους. Οι κάμερες παρέχουν μέγιστη ενεργειακή απόδοση και απίστευτη ακρίβεια: μία μόνο κάμερα είναι σε θέση να παρακολουθεί διακριτικά μια τεράστια περιοχή χωρίς τυφλά σημεία.

Software
software icon
Σύστημα διαχείρισης βίντεο (VMS): Τα πάντα από μία μόνο πηγή

Το VMS προσφέρει διαισθητικές και ευέλικτες λύσεις λογισμικού MOBOTIX για διαχείριση βίντεο, ανάλυση βίντεο και έλεγχο συσκευών. Δεν χρειάζεται διακομιστής διαχείρισης, καθώς όλες οι πληροφορίες είναι ενσωματωμένες (VMS/Ενσωματωμένη ανάλυση βίντεο)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Το ιδανικό, ολοκληρωμένο πακέτο

Είμαστε μαζί σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε μια ολοκληρωμένη ιδέα των λύσεων ασφαλείας προσαρμοσμένη για τον οργανισμό σας. Ξεκινώντας με μια συμβουλευτική συνάντηση στο χώρο σας με λεπτομερή έρευνα και ανάλυση, ανταποκρινόμαστε στις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας σας, βελτιστοποιώντας και ενισχύοντας ολόκληρη την υποδομή βίντεο που διαθέτετε. Μια σωστή λύση διαχείρισης έργου περιλαμβάνει εγκατάσταση από επαγγελματίες, υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης για τον έλεγχο της υποδομής IT και της κατάστασης του δικτύου, καθώς και συντήρηση ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας με βίντεο.

Αξιόπιστες λύσεις βίντεο προσαρμοσμένες στον κλάδο των μεταφορών

Η στιβαρότητα της κάμερας, η ημισφαιρική τεχνολογία και η αποκεντρωμένη διαχείριση εικόνας και συμβάντων κάνουν τη MOBOTIX την καλύτερη επιλογή για ασφάλεια κινητής τηλεφωνίας.

Κατεβαστε τωρα

Για να μάθετε περισσότερα, απλώς κάντε κλικ στην επιλογή Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα των ειδικών μας με χαρά θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία - από την επιλογή της καλύτερης λύσης μέχρι την εφαρμογή της τελευταίας τεχνολογίας Konica Minolta και της MOBOTIX.