Commercial Camera Survaillance

Αφήστε την τεχνολογία μας να χειριστεί τις ανησυχίες σας για την ασφάλεια και να σας δείξει το μέλλον

Κανένα τυφλό σημείο στην ασφάλειά σας, στη στρατηγική πωλήσεων ή στο μάρκετινγκ, χάρη στην επιτήρηση με κάμερες στον κλάδο των λιανικών πωλήσεων


Ένα πλήρες σύστημα επιτήρησης που θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε

Οι Υπηρεσίες ασφαλείας με βίντεο της Konica Minolta μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά το μάρκετινγκ, να αυξήσουν τις πωλήσεις και να μετατρέψουν το κατάστημά σας συνολικά σε έναν καλύτερο και ασφαλέστερο χώρο. Μήπως τα ζητήματα ασφαλείας αποσπούν την προσοχή σας από την ανάπτυξη της εταιρείας σας; Ή μήπως ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε κάμερες επιτήρησης IP, για να προστατεύσετε ακόμα περισσότερο την υποδομή σας; 


Αν δεν εμπιστεύεστε την εγκατάσταση επιτήρησης που διαθέτετε ή θέλετε να επενδύσετε σε μια ανώτερη λύση, η Konica Minolta μπορεί να σας βοηθήσει, ώστε να νιώθετε ασφαλείς όταν κλείνετε το κατάστημά σας κάθε βράδυ. Η ημισφαιρική τεχνολογία κάμερας IP 360° έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις εγκαταστάσεις σας, ενώ παράλληλα η ημισφαιρική επεξεργασία προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα και ανάλυση βίντεο, διασφαλίζοντας ότι θα μπορέσετε να εντοπίσετε εκείνες τις (συχνά σημαντικότατες) επιπλέον λεπτομέρειες. 


Ωστόσο, μια σύγχρονη κάμερα IP δεν σας βοηθά απλώς να αποτρέψετε τις κλοπές και να παρέχετε αποδεικτικά στοιχεία μιας ύποπτης συμπεριφοράς, καθώς μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί ως μέσο παραγωγής εξαιρετικά πολύτιμων στοιχείων για τη βελτίωση του σχεδιασμού του καταστήματός σας και των προτιμήσεων των πελατών σας. 


Τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας θα εκτιμήσετε τον διακριτικό σχεδιασμό του συστήματος βιντεοεπιτήρησης, ενώ η κάμερα θα σας προσφέρει πολλά και σημαντικά στοιχεία σχετικά με τις αγοραστικές συνήθειες των πελατών, υφιστάμενων και μελλοντικών, ώστε να προσαρμόσετε τη στρατηγική των πωλήσεών σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, παραμένοντας μπροστά από τους ανταγωνιστές σας στο παιχνίδι των λιανικών πωλήσεων, αλλά και ασφαλείς!

Retail

Retail

Εστιάστε σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία για την εταιρεία σας: την ασφάλεια και τις πωλήσεις

Αφήστε την τεχνολογία μας να χειριστεί τις ανησυχίες σας για την ασφάλεια! Μια αξιόπιστη και αποτελεσματική υποδομή ασφαλείας MOBOTIX καταγράφει όλα όσα χρειάζεστε, χωρίς τυφλά σημεία.


Η ημισφαιρική τεχνολογία κάμερας IP 360° σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε πολύτιμα δεδομένα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποτρέψετε κλοπές και να παρέχετε αποδεικτικά στοιχεία για ύποπτες συμπεριφορές, αλλά και για να βελτιώσετε το σχεδιασμό του καταστήματος και τις προτιμήσεις των πελατών σας. Η κάμερα προσφέρει περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις συνήθειες των ατόμων που επισκέπτονται στο κατάστημά σας, ώστε να προσαρμόσετε τη στρατηγική των πωλήσεών σας.


Η χρήση μιας λύσης κάμερας επιτήρησης MOBOTIX στον κλάδο των λιανικών πωλήσεων προσφέρει πολλά συναρπαστικά οφέλη. Τα συστήματα συνδυάζουν τις επιχειρηματικές πληροφορίες με την ασφάλεια βίντεο, παρέχουν μια σύγχρονη λύση βίντεο IP που λειτουργεί τόσο ως μέτρο αποτροπής των κλοπών όσο και ως αποδεικτικά στοιχεία βίντεο, παρέχοντας πάντα καθαρές και ευκρινείς εικόνες. Ο σχεδιασμός των λύσεων με κάμερες επιτήρησης MOBOTIX είναι διακριτικός, και προσφέρουν μέγιστη κάλυψη με τον ελάχιστο αριθμό καμερών (χρήση "Ημισφαιρικής τεχνολογίας"). Με προστασία στο κυβερνοχώρο χάρη στην κρυπτογραφημένη επικοινωνία, οι λύσεις αποτελούν το ιδανικό εργαλείο παροχής επιχειρηματικών πληροφοριών, υποδεικνύοντας πώς να μεγιστοποιήσετε τις πλέον αποτελεσματικές δραστηριότητες πωλήσεων και, συνεπώς, τα κέρδη στα καταστήματά σας. Η ενσωματωμένη ανάλυση βίντεο (καταμέτρηση αντικειμένων/χάρτης θερμότητας/ανίχνευση συμπεριφοράς) χρησιμοποιείται στις λύσεις αυτές για την παροχή επιχειρηματικών πληροφοριών.

Hardware
hardware icon
Πολλές περισσότερες δυνατότητες από μια τυπική λύση

Οι κάμερες της MOBOTIX μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε έναν σύγχρονο οργανισμό και είναι γνωστές για την εξαιρετική αξιοπιστία τους. Οι κάμερες παρέχουν μέγιστη ενεργειακή απόδοση και απίστευτη ακρίβεια: μία μόνο κάμερα είναι σε θέση να παρακολουθεί διακριτικά μια τεράστια περιοχή χωρίς τυφλά σημεία.

Software
software icon
Όλα όσα χρειάζεστε από μία μόνο πηγή

Οι διαισθητικές και ευέλικτες λύσεις λογισμικού που προσφέρονται με τα συστήματα επιτήρησης με κάμερες MOBOTIX είναι οι πλέον εξελιγμένες στον κλάδο των λιανικών πωλήσεων σήμερα. Μια λύση λογισμικού MOBOTIX σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες διαχείρισης βίντεο, ανάλυσης βίντεο και ελέγχου συσκευών, ενώ το Σύστημα διαχείρισης βίντεο (VMS) σημαίνει ότι δεν απαιτείται χρήση διακομιστή διαχείρισης. Χάρη στη χρήση της Ενσωματωμένης ανάλυσης βίντεο (καταμέτρηση αντικειμένων/χάρτης θερμότητας/ανίχνευση συμπεριφοράς) που προσφέρουν οι λύσεις μας, όλες οι πληροφορίες του βίντεο αναλύονται σε πραγματικό χρόνο και τοπικά στην κάμερα, διασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρχει περιττή κυκλοφορία στο δίκτυό σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Το ιδανικό, ολοκληρωμένο πακέτο

Στο πακέτο των Υπηρεσιών μας, είμαστε μαζί σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων ασφαλείας προσαρμοσμένη για τον οργανισμό σας. Ξεκινώντας με μια λεπτομερή διαβούλευση με επιτόπια έρευνα και ανάλυση, ανταποκρινόμαστε στις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας σας, βελτιστοποιώντας και ενισχύοντας, μεταξύ άλλων, ολόκληρη την υποδομή βίντεο που διαθέτετε. Μια σωστή λύση διαχείρισης έργου περιλαμβάνει εγκατάσταση από επαγγελματίες, υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης για τον έλεγχο της υποδομής IT και της κατάστασης του δικτύου, καθώς και συντήρηση ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας με βίντεο.

Πολλές περισσότερες δυνατότητες από τη συνηθισμένη επιτήρηση

Μια λύση της Konica Minolta προσφέρει πραγματικά πολλές περισσότερες δυνατότητες από μια συνηθισμένη κάμερα επιτήρησης. 


Η λύση δεν καταγράφει απλώς όλα όσα συμβαίνουν στο κατάστημά σας, καθώς το υψηλής ποιότητας σύστημά και η ορατότητα σε εύρος 360° παρέχει βίντεο HD εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας που καλύπτει ολόκληρο το χώρο. Προσφέρει μια σειρά νέων λειτουργιών που μπορούν να προσαρμοστούν στις επιχειρηματικές ανάγκες σας. Η επιτήρηση με κάμερες στον κλάδο των λιανικών πωλήσεων θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται οι πελάτες σας όταν βρίσκονται στο χώρο του καταστήματος λιανικής, καταγράφοντας τον αριθμό των επισκεπτών και παρακολουθώντας τις κινήσεις και τις δραστηριότητές τους. 


Αναρωτιέστε κάποιες φορές ποιον διάδρομο χρησιμοποιούν περισσότερο οι πελάτες σας; Σε ποιο σημείο αφιερώνουν την περισσότερη ώρα; Μια λύση λιανικής MOBOTIX σάς δίνει τη δυνατότητα να μελετήσετε την αγοραστική συμπεριφορά τους, ώστε να πάρετε αποφάσεις έχοντας ως βάση τα γεγονότα και να αυξήσετε με γεωμετρική πρόοδο τις πωλήσεις σας. Οι διαφανείς χάρτες θερμότητας σας βοηθούν να αναλύσετε τις αγοραστικές τάσεις μέσα σε λίγα λεπτά. Η τακτική παρακολούθηση αυτών των μοτίβων σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να λάβετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις όσον αφορά το προσωπικό, ώστε να έχετε περισσότερους υπαλλήλους για να καλύπτετε τις περιόδους αγοραστικής αιχμής διατηρώντας έτσι ευχαριστημένους πελάτες σας, να αυξήσετε τις πωλήσεις και να εξοικονομήσετε χρήματα. Πρόκειται σίγουρα για μια κατάσταση που είναι επωφελής για όλους. 


Με τις Υπηρεσίας ασφαλείας με βίντεο της Konica Minolta θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε ακόμα και το μάρκετινγκ. Με τη λήψη αποφάσεων βάσει των δεδομένων βίντεο που δημιουργούνται από το σύστημα, η ομάδα του μάρκετινγκ μπορεί να διαπιστώσει με σαφήνεια την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων προβολής. Με τον τρόπο αυτό, τα μέλη της μπορούν να βελτιστοποιήσουν εύκολα τις εκστρατείες μάρκετινγκ, αναλύοντας τους παράγοντες που επηρεάζουν την αύξηση της κίνησης στο κατάστημά σας, όπως η ώρα της ημέρας, ο καιρός ή η ημέρα της εβδομάδας και να προσαρμόσουν ανάλογα τα μηνύματά τους. 


Η Konica Minolta μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το μάρκετινγκ, να αυξήσει τις πωλήσεις και να μετατρέψει το κατάστημά σας συνολικά σε έναν καλύτερο και ασφαλέστερο χώρο. 

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας φορητότητας

Ορατότητα 360°

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Ανάλυση συμπεριφοράς πελατών

Εικονίδιο λειτουργίας χειρισμού υλικών εκτύπωσης

Καλύτερος σχεδιασμός προσωπικού

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Βίντεο υψηλής ποιότητας

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Βελτιστοποίηση μάρκετινγκ

Productivity feature icon

Καταμέτρηση επισκεπτών

Ασφάλεια βίντεο με ενσωματωμένη ευφυΐα για το λιανεμπόριο.

Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά POS, σε συνδυασμό με ανάλυση εικόνας και δεδομένων παρέχουν ασφάλεια και επιχειρηματική ευφυΐα προστιθέμενης αξίας.

Κατεβάστε τώρα

Η ευέλικτη και ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας θα αλλάξει τον τρόπο που εργάζεστε. Η επιτήρηση και ανάλυση βίντεο προσφέρει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων για καταστήματα, αντιπροσώπους αυτοκινήτων και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης.