Περίμετρος

Γιατί τα ημίμετρα δεν επαρκούν ποτέ, όσον αφορά την περίμετρο των εγκαταστάσεων σας

Αξιόπιστη περιμετρική προστασία που μπορείτε να εμπιστευθείτε


Είστε βέβαιοι ότι η περιμετρική προστασία που χρησιμοποιείτε ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες της επιχείρησής σας; Ή μήπως οι απαρχαιωμένες μέθοδοι επιτήρησης με κάμερες στην πραγματικότητα δημιουργούν την ανάγκη για πρόσθετη υποδομή και σας κοστίζουν πολύτιμο χρόνο, χρήματα και πόρους, χωρίς να προσφέρουν μια βελτιστοποιημένη, σύγχρονη λύση;

Στον τομέα της ασφάλειας της εταιρείας σας τα ημίμετρα δεν αρκούν. Αν το σύστημα περιμετρικής επιτήρησης που χρησιμοποιείτε δεν είναι ακριβές, οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι τραγικές, με πολλούς (αν όχι όλους) από τους πόρους σας να χάνονται λόγω κλοπής ή εισβολής, βανδαλισμού, πυρκαγιάς και άλλων απρόσμενων και ενδεχομένως καταστροφικών συμβάντων.


Για αυτόν το λόγο, δεν πρέπει να συμβιβάζεστε ποτέ με κατώτερες λύσεις. Για να προστατεύσετε την εταιρεία σας, χρειάζεστε ένα σύστημα που θα έχει ως βάση του κάμερες ασφαλείας, μπάρες και αισθητήρες, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την προστασία των εξωτερικών σημείων του χώρου που περιβάλλει το κτίριο ή την εγκατάστασή σας και ενσωματώνεται σε μια ευρύτερη, ολοκληρωμένη προσέγγιση ασφάλειας.


Η MOBOTIX προσφέρει όλα αυτά και πολλά ακόμα. Αυτό το αξιόπιστο, αποτελεσματικό σύστημα περιμετρικής επιτήρησης είναι μια έξυπνη, αυτόνομη και εύχρηστη λύση βίντεο IP που θα εξακολουθεί να λειτουργεί αξιόπιστα υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Το σύστημα ανιχνεύει με επιτυχία κάθε πιθανή απειλή, μπορεί να διακρίνει το ληστή που κάνει διάρρηξη από ένα ζώο που περνά από το σημείο στη διάρκεια της νύχτας και προσφέρει τέλεια ποιότητα εικόνας, ακόμα και μετά τη δύση του ήλιου.


Οι λύσεις περιμετρικής επιτήρησης της MOBOTIX προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Τα συστήματα διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ψευδών συναγερμών λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ενώ η στιβαρή κατασκευή τους σημαίνει ότι είναι ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Οι λύσεις χρησιμοποιούν ευκρινή, καθαρή απεικόνιση και κατασκευάζονται στη Γερμανία, για εγγυημένα υψηλή ποιότητα και τεχνική αξιοπιστία.

Περίμετρος

Περίμετρος

Όλα όσα χρειάζεστε από μία μόνο πηγή

Το σύστημα ασφαλείας της MOBOTIX δεν απαιτεί πρόσθετη υποδομή. Αν επενδύσετε σε ένα εμπορικό σύστημα επιτήρησης με κάμερες της MOBOTIX, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ξεχωριστά συστήματα υποστήριξης, λογισμικό ή κεντρικό διακομιστή. 


Χάρη στη MOBOTIX, θα εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια που διαφορετικά θα δαπανούσατε στην αναζήτηση των κατάλληλων εξαρτημάτων. Επιπλέον, θα αποκτήσετε μια οικονομικά αποδοτική επιλογή, πολύ πιο αξιόπιστη από τα συστήματα πολλαπλών εξαρτημάτων. Όλες οι διαδικασίες, όπως η διαχείριση συμβάντων και συναγερμών, η καταγραφή και η επεξεργασία εικόνας, ολοκληρώνονται τοπικά, μέσα στην κάμερα ασφαλείας.

Hardware
hardware icon
Πολλές περισσότερες δυνατότητες από μια απλή τυπική λύση

Οι κάμερες της MOBOTIX μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς διαφορετικούς τομείς και είναι γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο για την εξαιρετική αξιοπιστία τους. Προσφέρουν την απόλυτη ενεργειακή απόδοση και τον υψηλότερο βαθμό ακρίβειας. Μία μόνο κάμερα μπορεί να παρακολουθεί διακριτικά μια ολόκληρη περιοχή, χωρίς τυφλά σημεία.

Software
software icon
Σύστημα διαχείρισης βίντεο της MOBOTIX: τα πάντα από μία πηγή

Το ενσωματωμένο Σύστημα διαχείρισης βίντεο (VMS) είναι μια διαισθητική και ευέλικτη λύση λογισμικού της MOBOTIX για διαχείριση βίντεο, ανάλυση βίντεο και έλεγχο συσκευών. Το VMS δεν απαιτεί διακομιστή διαχείρισης, καθώς όλα όσα χρειάζεστε είναι ενσωματωμένα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγκατάσταση νέων λύσεων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Το ιδανικό, ολοκληρωμένο πακέτο

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας, διασφαλίζοντας ότι θα επωφεληθείτε από την ιδανική προσέγγιση για μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας. Ξεκινώντας με μια λεπτομερή διαβούλευση με επιτόπια έρευνα και ανάλυση, προσδιορίζουμε την προσαρμοσμένη λύση που θα καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας σας, βελτιστοποιώντας και ενισχύοντας ολόκληρη την υποδομή βίντεο που διαθέτετε. Στη συνέχεια, η σωστή διαχείριση έργου περιλαμβάνει εγκατάσταση από επαγγελματίες, υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης για τον έλεγχο της υποδομής IT και της κατάστασης του δικτύου, καθώς και συντήρηση ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας με βίντεο.

Η MOBOTIX παράγει έξυπνα, αξιόπιστα συστήματα βίντεο IP υψηλής ποιότητας από το 2000. Οι κάμερες ασφαλείας της εταιρείας προσαρμόζονται ιδανικά ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Οι συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για λειτουργία σε εξωτερικούς χώρους υποβάλλονται σε δοκιμές αντοχής θερμοκρασίας που κυμαίνεται μεταξύ -30°C και +60°C, για να είστε βέβαιοι ότι οι εγκαταστάσεις σας θα είναι πάντα ασφαλείς, σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι κάμερες ασφαλείας της MOBOTIX δεν απαιτούν ψύξη ή θέρμανση και δεν χρησιμοποιούν κινούμενα μέρη, γεγονός που τις καθιστά σχεδόν αυτόνομες, χωρίς ανάγκη συντήρησης. Επιπλέον, επειδή τα συστήματα επιτήρησης με κάμερες της MOBOTIX αποθηκεύουν τα απαιτούμενα δεδομένα, μπορούν να διαχειριστούν τα ίδια την ανάλυση και ενεργοποιούν αυτόματα τους συναγερμούς, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετοι διακομιστές ή υπολογιστές. 


Μπορείτε επίσης να είστε βέβαιοι ότι οι κάμερές μας θα καλύψουν όλους τους χώρους της εγκατάστασής σας και παράγουν ευκρινείς εικόνες με εγγυημένα υψηλή ποιότητα, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Χάρη στη χρήση των αισθητήρων Moonlight 6MP και την τεχνολογία θερμικής απεικόνισης, οι κάμερες της MOBOTIX καταγράφουν πολλά περισσότερα από όσα βλέπει το ανθρώπινο μάτι, εντοπίζοντας κινούμενα αντικείμενα σε αντίξοες συνθήκες και σε μεγαλύτερες αποστάσεις. 


Η χρήση της εξελιγμένης τεχνολογίας της MOBOTIX σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται πλέον να επιλέξετε μια ακριβή, σύνθετη λύση για να απολαύσετε την καλύτερη επιλογή του τομέα. Η MOBOTIX καλύπτει μεγάλες περιοχές με λίγες μόνο κάμερες, οι οποίες δεν απαιτούν τακτική συντήρηση, μπορούν να λειτουργούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, αυτοματοποιούν ορισμένες ενέργειες (όπως η ενεργοποίηση συναγερμών ή το άνοιγμα της πύλης σε εξουσιοδοτημένα οχήματα) και έχουν δυνατότητα τροφοδοσίας μέσω PoE, χωρίς να απαιτούν περισσότερα από 4-5 Watt. Επομένως, για να είστε απολύτως βέβαιοι ότι η τρέχουσα περιμετρική προστασία σας ικανοποιεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας, μην ασχοληθείτε με ημίμετρα. 

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας βιωσιμότητας

Ενεργειακή αποδοτικότητα

Εικονίδιο λειτουργίας φορητότητας

Δεν απαιτείται πρόσθετη υποδομή

Productivity feature icon

Χωρίς ανάγκη συντήρησης

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Αξιοπιστία σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

Αυτόνομο σύστημα

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Αυτόματη ενεργοποίηση συναγερμού

Περιμετρική ασφάλεια νέας γενιάς με αξιόπιστη διαχείριση συναγερμών

H ολοκληρωμένη λύση της τεχνολογίας MOBOTIX Thermal και Video μειώνει σημαντικά τους ψευδείς συναγερμούς και θα καθορίσει το μέλλον της περιμετρικής ασφάλειας

Κατεβάστε τώρα

Παρακολούθηση βίντεο

Η επιτήρηση βίντεο μπορεί να εκτελέσει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών λειτουργιών σε σύγχρονες επιχειρήσεις και επιλέγοντας αξιόπιστο υλικό, εξασφαλίζετε ότι πρόκειται για μελλοντική επένδυση.