Επιτήρηση με βίντεο για την εφοδιαστική αλυσίδα

Βελτιστοποίηση της ασφάλειας της εφοδιαστικής αλυσίδας σε όλες τις εγκαταστάσεις σας

Αυτοματοποιημένη επιτήρηση με κάμερες για απρόσκοπτη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας


Θέλετε να βελτιστοποιήσετε τη χρήση της επιτήρησης με κάμερες στις διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας σας και να προστατεύσετε όλες τις εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες σας; Με τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και τη χρήση επιτήρησης με βίντεο για την εφοδιαστική αλυσίδα σας ώστε για να ενισχύσετε το συνδυασμό ασφάλειας και παρακολούθησης, μπορείτε να παρακολουθείτε στενά τις κινήσεις, τα αγαθά και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται στις εγκαταστάσεις σας και να προστατεύσετε αποτελεσματικότερα από ποτέ τη ροή της εφοδιαστικής αλυσίδας σας.

Θέλετε να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας σας; Αν ναι, φροντίστε να επιλέξετε ένα συνεργάτη στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε! 


Οι σύγχρονοι εμπορικοί χώροι όπως οι αποθήκες απαιτούν αυστηρές πολιτικές ασφαλείας και βελτιστοποιημένες διαδικασίες logistics, για την αποφυγή της πρόκλησης ζημιών και απωλειών στα αγαθά, τα συστήματα και τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτούς. 


Σε όλες τις τοποθεσίες της εταιρείας σας απαιτείται αυστηρή ασφάλεια, προκειμένου να αποφευχθεί ζημιά στην περιουσία και να αποτραπεί η κλοπή, η απώλεια ή η πιθανότητα κακής μεταχείρισης των αγαθών. Το ανθεκτικό σύστημα καμερών επιτήρησης της MOBOTIX έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί αμέσως στον αυτοματισμό των διαδικασιών του IoT (Internet of Things). Χάρη στη χρήση της κρυπτογραφημένης επικοινωνίας, το σύστημα καμερών επιτήρησης της MOBOTIX είναι προστατευμένο στον κυβερνοχώρο, προσφέρει απαράμιλλη ικανότητα επιτήρησης και διαθέτει υπερσύγχρονες λειτουργίες ασφάλειας και παρακολούθησης που πραγματικά θα εκτιμήσετε εσείς και η εταιρεία σας. 


Επίσης, το σύστημα χρησιμοποιεί ημισφαιρική τεχνολογία, διασφαλίζοντας μέγιστη κάλυψη με χρήση του ελάχιστου αριθμού καμερών. Η διακριτική λειτουργία εξασφαλίζει γενική προστασία από φθορές, κλοπή και βανδαλισμούς, ενώ σε συνδυασμό με τις λιγότερες απαιτήσεις συντήρησης, το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας είναι πιο χαμηλό, ώστε να επιτύχετε απόδοση από την επένδυσή σας.

ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Ενσωμάτωση της επιτήρησης στη στρατηγική σας

Οι κάμερες επιτήρησης της MOBOTIX προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών όταν χρησιμοποιούνται ως εργαλείο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Υποστηρίζουν δυνατότητες IoT (Internet of Things), διασφαλίζοντας την ευφυή αυτοματοποίηση των διαδικασιών, τη μέτρηση της θερμοκρασίας για τη βελτίωση της παρακολούθησης των μηχανημάτων στις τοποθεσίες τους, τις δικές σας επιλογές διαχείρισης και ελέγχου και την αποφυγή του κινδύνου πρόκλησης σημαντικής ζημιάς στην επιχείρησή σας. Η σταθερή κατασκευή τους για όλες τις καιρικές συνθήκες προσφέρει αξιόπιστη και ασφαλή χρήση σε εξωτερικούς χώρους, όλο το χρόνο και μέγιστο επίπεδο κάλυψης με χρήση του ελάχιστου αριθμού καμερών ("Ημισφαιρική τεχνολογία"), ενώ η γερμανική ποιότητα κατασκευής εξασφαλίζει απόλυτη αξιοπιστία.

Hardware
hardware icon
Σειρά MOBOTIX x6

Αν χρειάζεστε καταγραφή δεδομένων βίντεο σε υψηλή ανάλυση, οι πρωτοποριακές κάμερες της σειράς MOBOTIX x6 είναι μια έξυπνη επένδυση, καθώς προσφέρουν πολλές νέες εφαρμογές και επιλογές ενοποίησης που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε πελάτη. Το υλικό προσφέρει συναρπαστικές λειτουργίες και πολλά άλλα, όπως η αποκεντρωμένη προσέγγιση, το χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και η ημισφαιρική τεχνολογία. Οι κάμερες της σειράς MOBOTIX x6 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Software
software icon
Σύστημα διαχείρισης βίντεο (VMS)

Το MxManagementCenter (MxMC) είναι ένα ισχυρό, φιλικό προς το χρήστη σύστημα διαχείρισης βίντεο με ενσωματωμένες πληροφορίες. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές Windows και Apple, χωρίς να απαιτείται server διαχείρισης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Επιτήρηση προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας σας. Η υπηρεσία μας για την παροχή συμβουλών περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση και την ενίσχυση της συνολικής υποδομής βίντεο που διαθέτετε, καθώς και έρευνα και ανάλυση στις εγκαταστάσεις σας.