Έξυπνη παρακολούθηση διαδικασιών για υποδομές του βιομηχανικού κλάδου και κρίσιμης σημασίας

Παρακολουθήστε όλες τις κρίσιμες υποδομές και τις διαδικασίες σας με μια ματιά

Έξυπνη παρακολούθηση διαδικασιών και διαχείριση συμβάντων για υποδομές του βιομηχανικού κλάδου και κρίσιμης σημασίας


Η υποδομή κρίσιμης σημασίας, με τη μορφή μηχανημάτων, εξοπλισμού και υλικών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, χρειάζεται προστασία και απομακρυσμένη παρακολούθηση που θα είναι αποτελεσματική αλλά και οικονομικά αποδοτική σε κάθε περίσταση. Αυτές οι δυνατότητες, οι λειτουργίες έξυπνου αυτοματισμού των διαδικασιών που προσφέρουν οι συσκευές της MOBOTIX, διασφαλίζουν τη λειτουργική ασφάλεια και τη βελτιστοποίηση των ροών εργασίας, προστατεύοντας παράλληλα τόσο τους φυσικούς πόρους όσο και τα δεδομένα από κάθε είδους απειλή.

Οι λύσεις υποδομής κρίσιμης σημασίας της Konica Minolta διαθέτουν όλες υποστήριξη για το Internet of Things, ώστε να διασφαλίσουν την έξυπνη αυτοματοποίηση των διαδικασιών. 


Τα συστήματα της MOBOTIX προσφέρουν μέτρηση θερμοκρασίας για ενίσχυση της παρακολούθησης των μηχανημάτων στις θέσεις τους, των επιλογών σας για τη διαχείριση και τον έλεγχο, αλλά και για την αποφυγή του κινδύνου πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην επιχείρησή σας. Η ανθεκτικότητα και η αδιάβροχη προστασία τους εξασφαλίζουν αξιόπιστη και ασφαλή χρήση σε εξωτερικούς χώρους, ενώ η γερμανική κατασκευή τους προσφέρει εγγυημένη υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Λύση

Λύση


Hardware
hardware icon
Πολλές περισσότερες δυνατότητες από μια τυπική λύση

Οι κάμερες της MOBOTIX μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε έναν σύγχρονο οργανισμό και είναι γνωστές για την εξαιρετική αξιοπιστία τους. Οι κάμερες παρέχουν μέγιστη ενεργειακή απόδοση και απίστευτη ακρίβεια: μία μόνο κάμερα είναι σε θέση να παρακολουθεί διακριτικά μια τεράστια περιοχή χωρίς τυφλά σημεία. Οι κάμερες MOBOTIX x6 προσφέρουν συμβατότητα με H.264 και ONVIF, ενώ χάρη στην τροφοδοσία PoE (Power over Ethernet), η μέγιστη κατανάλωση ενέργειας είναι 8 W.

Software
software icon
Σύστημα VMS: τα πάντα από μία πηγή

Το Σύστημα διαχείρισης βίντεο (VMS) MOBOTIX είναι μια διαισθητική και ευέλικτη λύση λογισμικού της MOBOTIX για διαχείριση βίντεο, ανάλυση βίντεο και έλεγχο συσκευών. Το σύστημα δεν απαιτεί διακομιστή διαχείρισης, καθώς όλα όσα χρειάζεστε είναι ενσωματωμένα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγκατάσταση νέων λύσεων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Το ιδανικό, ολοκληρωμένο πακέτο

Είμαστε μαζί σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε μια ολοκληρωμένη ιδέα των λύσεων ασφαλείας προσαρμοσμένη για τον οργανισμό σας. Ξεκινώντας με μια λεπτομερή διαβούλευση με επιτόπια έρευνα και ανάλυση, ανταποκρινόμαστε στις συγκεκριμένες ανάγκες της εταιρείας σας, βελτιστοποιώντας και ενισχύοντας, μεταξύ άλλων, ολόκληρη την υποδομή βίντεο που διαθέτετε. Μια σωστή διαχείριση έργου περιλαμβάνει εγκατάσταση από επαγγελματίες, υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης για τον έλεγχο της υποδομής IT και της κατάστασης του δικτύου, καθώς και συντήρηση ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας με βίντεο.

Η αυτόνομη λύση που χρειάζεστε

Οι συσκευές MOBOTIX προσφέρουν μια ολοκληρωμένη αυτόνομη λύση που δεν απαιτεί πρόσθετη υποδομή. Αν επενδύσετε σε αυτού του είδους το εμπορικό σύστημα επιτήρησης με κάμερες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ξεχωριστά συστήματα υποστήριξης, λογισμικό ή κεντρικό διακομιστή. Θα εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια που διαφορετικά θα δαπανούσατε στην αναζήτηση των κατάλληλων εξαρτημάτων. Επιπλέον, θα αποκτήσετε μια οικονομικά αποδοτική και διαφανή επιλογή, πολύ πιο αξιόπιστη από τα συστήματα πολλαπλών εξαρτημάτων. Ο χειρισμός όλων των διαδικασιών, όπως η διαχείριση συμβάντων και συναγερμών, η καταγραφή και η επεξεργασία εικόνας, γίνεται μέσα στην κάμερα ασφαλείας και ολοκληρώνονται εκεί.


Οι κάμερες της MOBOTIX αντιπροσωπεύουν την εκπληκτική εξέλιξη ολόκληρης της διαδικασίας επεξεργασίας της εικόνας. Η ποιότητα των καταγραφών είναι εξαιρετική, ακόμα και όταν τα αντικείμενα κινούνται γρήγορα ή οι συνθήκες φωτισμού είναι ανεπαρκείς. Χάρη στην ευκρίνεια των εικόνων που παράγονται, μπορείτε πάντα να βλέπετε τι ακριβώς συμβαίνει στις εγκαταστάσεις σας. Χάρη στην υψηλής ποιότητας απεικόνιση έχετε τη δυνατότητα να διακρίνετε ακόμα και τις μικρές λεπτομέρειες, ενώ με την πρωτοποριακή ανίχνευση κίνησης ξέρετε με σιγουριά πού πρέπει να κοιτάξετε. 


Ο αισθητήρας MxActivity διακρίνει τον άνεμο ή την κίνηση των πουλιών από την πραγματικά ύποπτη δραστηριότητα, μειώνοντας τους ψευδείς συναγερμούς που μπορεί να προκληθούν από οτιδήποτε έως και κατά 90%. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την απόκριση του συστήματος στη δραστηριότητα που ανιχνεύεται και να το διαμορφώσετε ώστε να ανοίγει τις μπάρες για τα εξουσιοδοτημένα οχήματα και να αντιδρά σε ύποπτη κίνηση σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας με ένα ηχητικό μήνυμα. Οι επιλογές είναι άπειρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσαρμόσετε απλώς τις διάφορες λειτουργίες του εμπορικού συστήματος επιτήρησης με κάμερες MOBOTIX στις δικές σας απαιτήσεις. Η απόφαση είναι δική σας.

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας αντιγραφής

Αυτοματοποίηση

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Ολοκληρωμένο σύστημα

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Ανίχνευση κίνησης

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Εξάλειψη της ανάγκης χρήσης κεντρικού server

Productivity feature icon

Κλιμακούμενη λύση ασφάλειας

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Εξελιγμένα αναλυτικά στοιχεία

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

Σύστημα αμφίδρομου ήχου

Έξυπνη παρακολούθηση για τη βιομηχανία

Η έξυπνη χρήση της Thermal Radiometry και η διαχείριση συμβάντων μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε αξιόπιστα τις διαδικασίες κρίσιμης σημασίας και να παρέχουμε έγκαιρη προειδοποίηση.

Κατεβάστε τώρα