Συστήματα επιτήρησης στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης

Μια σημαντική πρόκληση για τους υπεύθυνους ασφάλειας

Βελτίωση της προσέγγισης με επίκεντρο τον ασθενή, της αποτελεσματικότητας του νοσοκομείου και πολλά άλλα


Οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, όπως τα νοσοκομεία και οι κλινικές, παρουσιάζουν πραγματικές προκλήσεις για τους υπεύθυνους ασφάλειας. Μέσα σε λίγες στιγμές, πρέπει να πραγματοποιούνται πολλές δραστηριότητες που αφορούν τη δημόσια υγεία, για να υπάρχει η πιθανότητα της επιτυχίας.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, πολλές δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν συχνά διαδικασίες διάσωσης, πρέπει να παρέχονται αμέσως ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να είναι δυνατό αυτό, οι ασθενείς, το προσωπικό και τα οικήματα στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να προστατεύονται με παρακολούθηση επιτήρησης στο σύνολό τους, καθώς διεξάγονται έρευνες για λοιμώξεις και σχετικά δεδομένα, για την πρόληψη, τη φροντίδα, τον έλεγχο ασθενειών και πολλά άλλα, σε θεραπείες που συχνά μπορεί να αποδειχτούν σωτήριες για τη ζωή. 


Οι λύσεις επιτήρησης MOBOTIX για την υγειονομική περίθαλψη προσφέρουν ευκρινείς, καθαρές εικόνες για την παροχή καλύτερων αποδεικτικών στοιχείων, επιτρέπουν τη συνεχή αλληλεπίδραση μεταξύ ασθενών και παρόχων φροντίδας, συμβάλλουν στη μείωση του κόστους εξυπηρέτησης και βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών σας, όταν ενσωματώνονται σε υπάρχοντα ηλεκτρικά συστήματα του κλάδου της υγειονομικής περίθαλψης

Όλα όσα χρειάζεστε από μία μόνο πηγή

Όλα όσα χρειάζεστε από μία μόνο πηγή

Οι λύσεις επιτήρησης που χρειάζεται κάθε νοσοκομείο

Η MOBOTIX προσφέρει λογισμικό επιτήρησης για τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει διαισθητικές και ευέλικτες λύσεις σε τομείς όπως η διαχείριση βίντεο, η ανάλυση βίντεο και ο έλεγχος συσκευών. 


Σε αυτές τις λύσεις περιλαμβάνονται: 

  • Το σύστημα διαχείρισης βίντεο (VMS) της MOBOTIX, το οποίο δεν απαιτεί server διαχείρισης και διαθέτει ενσωματωμένες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
  • Ενσωματωμένη ανάλυση βίντεο (καταμέτρηση αντικειμένων/χάρτης θερμότητας/ανίχνευση συμπεριφοράς), με ανάλυση σε πραγματικό χρόνο τοπικά στην κάμερα, διασφαλίζοντας ότι δεν θα προκληθεί υπερφόρτωση του δικτύου.
  • Ανίχνευση κίνησης βίντεο (αισθητήρας δραστηριότητας), με ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί να αντισταθμίζει τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, να ανιχνεύει την κίνηση ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι και να διαμορφώνει αυτόματα τα δεδομένα.
Hardware
hardware icon
Κάτι παραπάνω από μια τυπική λύση

Οι κάμερες της MOBOTIX μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς διαφορετικούς τομείς και είναι γνωστές σε ολόκληρο τον κλάδο για την εξαιρετική αξιοπιστία τους. Οι κάμερες παρέχουν μέγιστη ενεργειακή απόδοση και τα υψηλότερα επίπεδα ακριβείας – μία μόνο κάμερα είναι σε θέση να παρακολουθεί διακριτικά μια ολόκληρη περιοχή χωρίς τυφλά σημεία.

Software
software icon
Όλα όσα χρειάζεστε από μία μόνο πηγή

Οι διαισθητικές και ευέλικτες λύσεις λογισμικού MOBOTIX έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να διαχειρίζεστε και να αναλύετε πλάνα βίντεο, καθώς και για να ελέγχετε τη συσκευή που χρησιμοποιείται για την παραγωγή αυτών των πλάνων. Το σύστημα διαχείρισης βίντεο (VMS) της MOBOTIX προσφέρει όλες τις λειτουργίες που θα μπορούσατε να χρειαστείτε, χωρίς την ανάγκη χρήσης διακομιστή διαχείρισης ή ενσωματωμένης ανάλυσης βίντεο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Το ιδανικό, ολοκληρωμένο πακέτο

Η MOBOTIX βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας, παρέχοντας την ιδανική προσέγγιση για μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας. Ξεκινώντας με μια λεπτομερή διαβούλευση, με επιτόπια έρευνα και ανάλυση, η MOBOTIX προσδιορίζει μια λύση απολύτως προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εταιρείας σας και σχεδιασμένη ώστε να βελτιστοποιεί και να ενισχύει ολόκληρη την υποδομή βίντεο που διαθέτετε. Η σωστή διαχείριση έργου περιλαμβάνει εγκατάσταση από επαγγελματίες, υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης για τον έλεγχο της υποδομής IT και της κατάστασης του δικτύου, καθώς και συντήρηση ώστε να διασφαλιστεί ότι το σύστημα ασφαλείας με βίντεο θα συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά σε κάθε περίσταση.

Η MOBOTIX προσφέρει ανοιχτές διασυνδέσεις εφαρμογών, αποκεντρωμένη τεχνολογία και ευφυείς, ολοκληρωμένες λύσεις επιτήρησης. Αυτές περιλαμβάνουν κάμερες για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, οροφές ή στηρίγματα τοίχου, πυροπροστασία, θερμικές κάμερες, ανάλυση συμπεριφοράς και κάμερες ειδικά σχεδιασμένες για χρήση στη διάρκεια της νύχτας ή της ημέρας. 


Όσον αφορά τον έλεγχο της πρόσβασης, μπορείτε να τοποθετήσετε κάμερες κοντά στην είσοδο της εγκατάστασης ώστε να ελέγχετε τα άτομα που εισέρχονται και εξέρχονται από το χώρο. Λειτουργίες όπως η επιλογή σήμανσης συναγερμού για απαγορευμένες περιοχές έχουν αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμες. Έξυπνα μέτρα, όπως ο αμφίδρομος ήχος, ο έλεγχος του φωτισμού, οι συναγερμοί και οι ειδοποιήσεις προσφέρουν αποτελεσματική αποτροπή ανεπιθύμητων συμβάντων. Εφαρμογές εξοπλισμένες με αισθητηριακές πληροφορίες προσφέρουν άμεση αντίληψη μακρινών σκηνών, σε ένα ιδανικό χαρακτηριστικό για την προστασία της περιουσίας και την ανάλυση συμπεριφορών, όπως η καταμέτρηση ατόμων και η παρακολούθηση της κίνησης. Επιπλέον, η θερμική ανάλυση της MOBOTIX είναι σε θέση να ανιχνεύει εγκαίρως πυρκαγιές ή υπερθερμασμένες συσκευές, ενεργοποιώντας αυτόματα ένα συναγερμό.

   

   

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Bελτιστοποιημένη ενσωματωμένη ευφυΐα για απομακρυσμένες εφαρμογές και τεχνολογία που βασίζεται στο cloud

Εικονίδιο λειτουργίας ταχύτητας

Καταγραφή και εμφάνιση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Εικονίδιο λειτουργίας τεχνολογίας

Προσέγγιση αποκέντρωσης και πλήρως αυτοδιαχειριζόμενες κάμερες

Εικονίδιο λειτουργίας ποιότητας

Αισθητήρες CMOS ανώτατης ποιότητας για εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Εικονίδιο λειτουργίας εξατομίκευσης

Ενοποιημένο λογισμικό VMS επαγγελματικού επιπέδου και ανάλυσης βίντεο

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Ανίχνευση φωτός, ήχου και κίνησης

Εικονίδιο λειτουργίας χρηστικότητας

Χρήση τεχνητής νοημοσύνης για γρήγορη απόκριση και ελαχιστοποίηση των ψευδών συναγερμών

Έξυπνες λύσεις υγειονομικής περίθαλψης

Η υψηλότερη ποιότητα, η λαμπρή τεχνολογία εικόνας και η έξυπνη διαχείριση συμβάντων καθιστούν την MOBOTIX την πρώτη επιλογή στην υγειονομική περίθαλψη και τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Κατεβαστε τωρα