Konica Minolta

Ελλάδα

  • ελληνική γλώσσα

Giving Shape to Ideas

Εμφανιση Δελτιου Τυπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΙΣΩ

Prokom, ένα παγκόσμιo συνέδριο που είναι πηγή έμπνευσης

Αθήνα, 28 Ιουνίου 2018

Το δεύτερο ετήσιο συνέδριο Prokom στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Konica Minolta και τους συνεργάτες της.

Οι εκπρόσωποι ήρθαν από την Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, την Κίνα, την Ινδία, τη Βόρεια Αμερική και  χώρες από όλη την Ευρώπη για να δικτυωθούν και να μάθουν ο ένας από τον άλλο. Τα σχόλια για τις ομιλίες του συνεδρίου και για τις επιμέρους συνεδριάσεις ήταν απίστευτα θετικά και τα μέλη εμπνεύστηκαν και τους δόθηκαν κίνητρα για να μεταφέρουν όσα έμαθαν πίσω στις επιχειρήσεις τους.

Ο Miles Hilton Barber, ένας ασταμάτητος εξερευνητής έκλεισε το συνέδριο του με τη φράση «Μην αφήσεις το παρελθόν σου να καθορίσει το μέλλον σου». Αυτό το θετικό μήνυμα ήταν το σημαντικό όφελος που αποκόμισαν  όλοι οι εκπρόσωποι – απαλλαχθείτε από το παρελθόν και εστιάστε στο μέλλον και η εκτύπωση έχει ένα φανταστικό μέλλον με πολλές νέες εφαρμογές και επιχειρηματικές ευκαιρίες που περιμένουν να αξιοποιηθούν.

Ο Andy Barber, Πρόεδρος του Prokom, δήλωσε «Είναι πεποίθησή μας ότι δεν πρόκειται μόνο για το τι κάνουν οι άνθρωποι αλλά για το τι κάνουν πράξη.  Είμαστε πραγματικά περήφανοι για ό,τι επιτεύχθηκε για τα μέλη μας στο συνέδριο στη Βουδαπέστη, και τα μέλη μας το σχολίασαν πολύ θετικά.»

Η Christine Yardley, του Print Panther, στον Καναδά, δήλωσε: «Για να αναπτύξω την επιχείρησή μου, χρειάζομαι εύκολη πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις, κορυφαία κατάρτιση για μένα και την ομάδα μου και την ικανότητα να μοιράζομαι και να συνεργάζομαι με συναδέλφους και ειδήμονες της βιομηχανίας. Το συνέδριο Prokom στη Βουδαπέστη έδωσε όλα αυτά και πολλά άλλα. Το Prokom παρέχει πρόσβαση στην εκπαίδευση, τη δικτύωση καθώς είναι μια πλατφόρμα για να μοιράζονται ιδέες και να γίνονται πηγή έμπνευσης. Αισθάνομαι πιο παραγωγική, καλύτερα ενημερωμένη και πιο επικερδής- και αυτό είναι καλό για τις επιχειρήσεις».

Για τον John Wiper, του Multicoat Print Finishers στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Prokom ξεπέρασε τις προσδοκίες. «Ένα εκπληκτικό συνέδριο,» είπε «οι ομιλητές ήταν  πηγή έμπνευσης  και αυτό από τον Miles ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να τελειώσουμε μια θετική σημείωση. Τα σημεία συζήτησης και οι επιμέρους συνεδριάσεις έδωσαν μια καλή πλατφόρμα για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε. Συνάντησα μερικούς σπουδαίους ανθρώπους και ελπίζω και μερικούς νέους πελάτες. Ανυπομονώ για το επόμενο έτος.»

 «Το Prokom 2018 ήταν ένα συνέδριο που θα το θυμόμαστε», δήλωσε ο Joseph Ghadami, του GB Mail. «Από τη στιγμή που προσγειωθήκαμε στη Βουδαπέστη, γίνανε γνωριμίες με ομοϊδεάτες επιχειρηματίες. Ολόκληρη η εκδήλωση οργανώθηκε εξαιρετικά καλά, και προσέφερε μια ποικίλη διαδρομή διακεκριμένων ομιλητών, ενημερωτικές επιμέρους συνεδριάσεις και χαλαρωτικές συναντήσεις τα βράδια. Η έμπνευση και τα κίνητρα ήταν άφθονα και πήρα σίγουρα αυτή τη θετική ενέργεια μαζί μου στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη μετέδωσα στην επιχείρηση μου».

Η Joelle Chen, από το Superskill της Σιγκαπούρης, δήλωσε: «Αυτό που μου άρεσε για το Prokom ήταν ότι ήταν ισορροπημένο και προσανατολισμένο σε δράση και εκτέλεση: υπήρχαν συγκεκριμένα πράγματα που θα μπορούσα να πάρω επιστρέφοντας, να εφαρμόσω στη δική μου περίπτωση και να έχω την καλύτερη πρακτική, ανατρέξτε σε εταιρείες όπως το Nettl, Print Panther ως έμπνευση. Σε γενικές γραμμές, τα συνέδρια ήταν γεμάτα με αυτό που μου άρεσε, υπήρχε αρκετός χρόνος για δικτύωση, μάθηση από άλλους και κάποια προσωπική ώρα για να προβληματιστούν.»

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με βραδινή γιορτή στο μουσείο Kiscelli της πόλης. Εκεί, τέσσερα μέλη της Prokom αναγνωρίστηκαν για τη συμβολή τους στην εκτύπωση στα εναρκτήρια βραβεία Prokom Innovation in Print. Οι νικητές ήταν οι Christine Yardley - Print Panther (Καναδάς), Ilya Kunakhovich - Onebook (Ρωσία), Rob Finnie - Nettl (Ηνωμένο Βασίλειο)  και Joelle Chen - Superskill (Σιγκαπούρη).

Το επόμενο συνέδριο Prokom θα πραγματοποιηθεί στη Βαλένθια της Ισπανίας στις 5-6 Ιουνίου 2019. Έχει ήδη ξεκινήσει μια προσφορά και πραγματοποιούνται κρατήσεις, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη φανταστική θετική στάση γύρω από την κοινότητα του Prokom.

«Στο Prokom είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τους επόμενους 12 μήνες και  ανυπομονούμε να να ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί για μια ακόμα καλύτερη εκδήλωση το επόμενο έτος», κατέληξε ο Barber.

Επικοινωνία

 

Konica Minolta

Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε.

Ειρήνη Καραδήμου

Τηλ.: 210 28 96 637

Email: eirini.karadimou@konicaminolta.com.gr