Konica Minolta

Ελλάδα

  • ελληνική γλώσσα

Giving Shape to Ideas

Εμφανιση Δελτιου Τυπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΙΣΩ

Η Konica Minolta πέτυχε 30 παγκόσμιες εγκαταστάσεις της AccurioJet KM-1

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2018

Η Konica Minolta γνωστοποίησε σήμερα σημαντικές πληροφορίες για την αγορά που ανήκει η AccurioJet KM-1 inkjet digital press, η οποία κυκλοφόρησε στο εμπόριο στη Drupa το 2016. Πάνω από 30 παγκόσμιες εγκαταστάσεις έχουν επιτευχθεί, συμπεριλαμβανομένων των νέων εγκαταστάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Η πρώτη εγκατάσταση στην Πολωνία ξεκίνησε αυτόν το μήνα [Ιανουάριο] και μια ανακοίνωση σχετικά με μια σημαντική συμφωνία στη Γαλλία πρόκειται να γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου. Οι νέες εταιρικές συνεργασίες και η επωνυμία για πατενταρισμένη τεχνολογία έχουν επίσης ανακοινωθεί, καθώς η Konica Minolta συνεχίζει να επεκτείνεται και να αυξάνει το μερίδιο αγοράς στις βιομηχανικές και εμπορικές αγορές εκτύπωσης.

Το Dot Freeze Technology είναι το νέο όνομα μίας ειδικής διαδικασίας για την AccurioJet KM-1 B2 press της Konica Minolta, όπου η δυνατότητα "παγώματος" του inkjet dot επιτρέπει την άριστη καταγραφή των χρωμάτων και της σταθερότητας της εικόνας. Οι πελάτες επιβεβαιώνουν ότι η απόκλιση της εναλλαγής του E Colour είναι μικρότερη του 1.5, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για νέους πελάτες να επενδύσουν σε αυτήν την πλατφόρμα.

Άλλα σημαντικά σχέδια για την AccurioJet KM-1 της Konica Minolta περιλαμβάνουν μία πλήρως αυτοματοποιημένη λύση inline φινιρίσματος σε συνεργασία με την Rollem International. Η εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο θα παρέχει τη γέφυρα που επιτρέπει στους πελάτες που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες εκτύπωσης και να συνδεθούν με συσκευές τελικής επεξεργασίας τρίτων.

Αυτές περιλαμβάνουν την Harris and Bruno International με έδρα στις Η.Π.Α., προμηθευτής εξοπλισμού εκτύπωσης και επίστρωσης υψηλής απόδοσης, ο οποίος έχει γίνει ένας επιλεγμένος εγκεκριμένος συνεργάτης για την επικάλυψη KM-1 εκτυπώσεων.

Πέντε ακόμη εταιρείες έχουν επίσης ανακοινωθεί ως επίσημοι συνεργάτες της Konica Minolta για την ανάπτυξη του συστήματος AccurioJet KM-1. Αυτοί είναι:

• Ο πάροχος MIS Tharstern που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος έχει επίσης σημαντικές δραστηριότητες στις Η.Π.Α. και την Αυστραλία

• Η ITOTEC Ltd, κατασκευαστής μηχανών κοπής στην Ιαπωνία

• Η Alwan Color Expertise με έδρα τη Γαλλία, ο παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση χρωμάτων, την τυποποίηση και το λογισμικό ελέγχου διαδικασιών

• Η Scissor Hands, από το Λας Βέγκας, με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, έχει φέρει επανάσταση στις κοπτικές εργασίες της AccurioJet KM-1, ενώ στην DaVinciDesigner, στις ΗΠΑ, ένας online 3D εκτυπωτής εκτύπωσης, προσφέρει ειδικά ανάγλυφα τελειώματα και υφές. Και οι δύο αποτελούν μέρος της Opensoft Inc

• Η Ultimate TechnoGraphics Inc., αμερικανική εταιρεία που αναπτύσσει και διανέμει τεχνολογία αιχμής για την αυτοματοποίηση και διευκόλυνση της επιβολής και τελικής επεξεργασίας για τη βιομηχανία γραφικών τεχνών.

Ο Mark Hinder, Head of Market Development, της Konica Minolta Business Solutions Europe, δήλωσε: "Προχωρούμε σημαντικά και επιτυγχάνουμε τους στόχους πωλήσεων μας, έχοντας φθάσει σε περισσότερες από 30 εγκαταστάσεις παγκοσμίως. Τα σχόλια από τους πελάτες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία μας δεν απέδειξαν μόνο ότι η AccurioJet KM-1 μπορεί να διατηρήσει υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αλλά ότι παρέχει επίσης στους πελάτες μια μοναδική πλατφόρμα για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

"Το B2 digital press γίνεται «ελβετικός σουγιάς» στον κόσμο της εκτύπωσης επειδή έχει πολλές χρήσεις. Παρέχει στους πελάτες μας το εργαλείο που βοηθά να ξεκλειδώσουν νέες εφαρμογές, μερικές από τις οποίες πιθανώς απαιτούσαν πολλές διαφορετικές τεχνικές για να παράγουν στο παρελθόν."

Πρόσθεσε: "Οι πελάτες μας δεν παύουν ποτέ να μας εκπλήσσουν με τις καινοτόμες εφαρμογές που αναπτύσσουν με την τεχνολογία μας που οδηγείται από τη φαντασία να πετύχουν περισσότερα."

Ο Daniel Baier, Managing Director της Rehms Druck, με έδρα τη Γερμανία, δήλωσε: "Οι πελάτες μας έχουν εντυπωσιαστεί από τα αποτελέσματα που έχουμε παραδώσει στην AccurioJet KM-1 της Konica Minolta. Η επιλογή του KM-1 μας πρόσφερε τεράστιες πιθανότητες για επιχειρηματική ανάπτυξη. Ποτέ δεν κοιτάξαμε πίσω. Και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε απόδοση επένδυσης σε τρία χρόνια. "

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AccurioJet KM-1 της Konica Minolta μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Σχετικά με την Konica Minolta Business Solutions Europe

Η Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, με έδρα το Λάγκενχαγκεν της Γερμανίας, είναι θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Konica Minolta Inc., με έδρα το Τόκιο της Ιαπωνίας. Η Konica Minolta δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να υποστηρίξουν την ψηφιακή εποχή: με τη μοναδική τεχνογνωσία απεικόνισης και τις δυνατότητες επεξεργασίας δεδομένων, η Konica Minolta δημιουργεί σχετικές λύσεις για τους πελάτες της και επιλύει ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Ως προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής, η Konica Minolta παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες για τη βελτιστοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών με αυτοματοποίηση ροής εργασίας και υλοποιεί λύσεις στον τομέα της υποδομής πληροφορικής και της ασφάλειας πληροφορικής, καθώς και περιβάλλοντα cloud. Σύμφωνα με την IDC, η Konica Minolta είναι "Major Player in Work­flow Services Hardcopy in the Western European market" (2016). Όντας ισχυρός συνεργάτης της αγοράς της παραγωγικής και βιομηχανικής εκτύπωσης, η Konica Minolta προσφέρει επιχειρηματικές συμβουλές, τεχνολογία και λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας και, το 2016, ήταν ο ηγέτης στον τομέα της παραγωγικής εκτύπωσης για ένατη συνεχή χρονιά (InfoSource). Το χαρτοφυλάκιο του hardware καλύπτει τη μικρή και μεσαία παραγωγή καθώς και τις βιομηχανικές μηχανές εκτύπωσης. Η Konica Minolta Marketing Services παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που συνδέουν έξυπνα την εκτύπωση και το ψηφιακό μάρκετινγκ με αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο. Στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, η Konica Minolta ωθεί την ψηφιοποίηση των εργασιακών ροών των κλινικών και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών λύσεων επόμενου επιπέδου. Μέσω του Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας στο Λονδίνο και τεσσάρων εργαστηρίων Ε&Α στην Ευρώπη, η Konica Minolta καινοτομεί σε συνεργασία με τους πελάτες της καθώς και με ακαδημαϊκούς, βιομηχανικούς και επιχειρηματικούς εταίρους. Η Konica Minolta Business Solutions Europe αντιπροσωπεύεται από θυγατρικές και διανομείς σε περισσότερες από 80 χώρες της Ευρώπης, της Κεντρικής Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Με περισσότερους από 9.700 υπαλλήλους (από το Μάρτιο του 2017), η Konica Minolta Europe κέρδισε καθαρές πωλήσεις άνω των 2,4 δισ. Ευρώ για το οικονομικό έτος 2016/17.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://newsroom.konicaminolta.eu/ και ακολουθήστε τη Konica Minolta στο Facebook, στο YouTube και στο Twitter @KonicaMinoltaEU.

Όροι και ονομασίες προϊόντων ενδέχεται να είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους και αναγνωρίζονται δια του παρόντος.

Επικοινωνία

 

Konica Minolta

Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε.

Ειρήνη Καραδήμου

Τηλ.: 210 28 96 637

Email: eirini.karadimou@konicaminolta.com.gr