Konica Minolta

Ελλάδα

  • ελληνική γλώσσα

Giving Shape to Ideas

Εκδηλωσεις

Εταιρεία

Σαν κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων απεικόνισης η Konica Minolta σας προσφέρει τα απαραίτητα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λύσεις για την ψηφιακή απεικόνιση σε περιβάλλοντα γραφείου ή παραγωγής.

Προσεχείς εκδηλώσεις

Η Konica Minolta δεν συμμετέχει μόνο σε εμπορικές εκθέσεις και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με τις εκτυπώσεις και τον αυτοματισμό γραφείου, αλλά ταυτόχρονα φιλοξενεί τις δικές τις εκδηλώσεις, π.χ. για εμπόρους και πελάτες. Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις:

Beyond Printing Business Process & Communication

Παρουσίαση νέων παραγωγικών συστημάτων
Ημερομηνία15 και 23 Οκτωβρίου 2015
ΤοποθεσίαΜεταμόρφωση, Αττικής
Σχετικά

Η Konica Minolta Business Solution Greece, θυγατρική του ομίλου Konica Minolta Inc. μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως, σας προσκαλεί, στις 15 και 23 Οκτωβρίου, να δείτε ζωντανά εφαρμογές νέων τεχνολογιών με στόχο την βελτιστοποίηση των διαδικασιών τόσο στην εσωτερική σας διαδικασία όσο και στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σας.

Μεταβλητά Δεδομένα

Η σωστή και άμεση επικοινωνία, σήμερα πρέπει να είναι προσωποποιημένη. Η χρήση εφαρμογών μεταβλητών δεδομένων επιτρέπει στις εταιρίες να απευθυνθούν προσωπικά, μεταφέροντας άμεσα το μήνυμα και δίνοντάς σας απόλυτα επαγγελματική εικόνα.

Εκτυπώστε επιστολές, βραβεία, ειδοποιήσεις, ενημερώσεις ή στείλτε ηλεκτρονικά μηνύματα με ξεχωριστό, προσωποποιημένο περιεχόμενο.

Ελάτε να δείτε ζωντανά πόσο εύκολα είναι να οργανώσετε μια καμπάνια για τη δική σας επιχείρηση. Εμείς θα σας στηρίξουμε από το σχεδιασμό έως και την εφαρμογή της.

Κεντρική Διαχείριση Εκτυπωτικής Δραστηριότητας

Η εκτύπωση, φωτοαντιγραφή και ψηφιοποίηση, όσο και αν προσπαθούμε, συνεχίζει να αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η σωστή χρήση, ο έλεγχος και η ασφάλεια αυτής της διαδικασίας είναι ίσως από τις πιο παραμελημένες δραστηριότητες σε μία επιχείρηση. Η Konica Minolta Business Solution είναι σε θέση να σας εφοδιάσει με εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν την μείωση κόστους, αύξηση χρηστικότητας και ασφάλειας των δεδομένων σας.

Δείτε ζωντανά την λύση Ysoft SafeQ Suite edition 5.

Σε όλες τις επιχειρήσεις που θα παραστούν παρέχεται Demo της λύσης για ένα μήνα. `

Smart desktop, δυνατός PDF editor

 Η χρήση αρχείων τύπου PDF τείνει να γίνει ένα μεγάλο πρόβλημα για την γρήγορη και αποτελεσματική πραγματοποίηση διαδικασιών στον εργασιακό χώρο. Η ανάγκη για επεξεργασία (editing) των αρχείων και αλλαγή τύπου (format)

είναι έντονη όπως και η ανάγκη για τη διατήρηση της ασφάλειας και χρηστικότητας που προσφέρει.

Η Konica Minolta σας καλεί να «σπάσετε» τα δεσμά και να εκμεταλλευτείτε τις ψηφιακές δυνατότητες στην επεξεργασία αρχείων.

Με την εφαρμογή eCopy PDF Pro Office της εταιρίας Nuance, επεξεργαστείτε τα αρχεία PDF, μετατρέψτε τα σε τύπο format office και σώστε τα με χρήση Metadata στο δίκτυό σας ή στο cloud.

3D Printing

Δείτε ζωντανά την λειτουργία ενός 3D εκτυπωτή. Μάθετε πώς μπορείτε εύκολα και απλά να κατασκευάσετε δημιουργήματα χρησιμοποιώντας είτε έτοιμα σχέδια από τη δυναμική βάση είτε σχεδιάζοντας δικά σας.

Ο DeeGreen της be3D είναι ένας τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως αυτοματοποιημένος, ασφαλής και απλός στη χρήση του, τρισδιάστατος εκτυπωτής.

Η παρουσίαση θα γίνει στα γραφεία της
Konica Minolta,
Μεσολογγίου 3,
14451, Μεταμόρφωση,
Αττικής

Τηλ. 210 2896 600

ΕγγραφήΑκολουθήστε το σύνδεσμο για να εγγραφείτε
Παρουσίαση νέων παραγωγικών συστημάτων
Ημερομηνία10 - 11 Οκτωβρίου 2014
ΤοποθεσίαΜεταμόρφωση, Αττικής
Σχετικά

Είναι τιμή μας να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση της νέας σειράς ψηφιακών έγχρωμων παραγωγικών συστημάτων εκτύπωσης. Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει και συστήματα τελικής επεξεργασίας από την εταιρείας LITHOTECH.

Η παρουσίαση θα γίνει στα γραφεία της
Konica Minolta,
Μεσολογγίου 3,
14451, Μεταμόρφωση,
Αττικής

Τηλ. 210 2896 600

ΕγγραφήΑκολουθήστε το σύνδεσμο για να εγγραφείτε
Pioneers Festival
Ημερομηνία29 - 30 Οκτωβρίου 2014
ΤοποθεσίαΒιέννη, Αυστρία
ΣχετικάΣυναντήστε άλλους 2.500 διαμορφωτές της κοινής γνώμης από όλους τους κλάδους τεχνολογίας στο Hofburg Imperial Palace στη Βιέννη
και μπείτε σε μια νέα εποχή πρωτοπορίας.
ΕγγραφήΑκολουθήστε το σύνδεσμο για να εγγραφείτε
Gartner Symposium/ITxpo 2014
Ημερομηνία9 - 13 Νοεμβρίου 2014
ΤοποθεσίαΒαρκελώνη, Ισπανία
ΣχετικάΣτο Gartner Symposium/ITxpo 2014, υπεύθυνοι πληροφορικής (CIO) και υψηλόβαθμα στελέχη πληροφορικής θα ενημερωθούν πώς συνειδητοποιήσουν, να δομήσουν και να βελτιστοποιήσουν ψηφιακές ευκαιρίες, επίσης θα μάθουν πώς μπορούν να μεταπηδήσουν από τη θεωρία των ψηφιακών επιχειρηματικών διαδικασιών στην πράξη και να καταστούν μέρος του νέου ψηφιακού επιχειρηματικού κόσμου.
ΕγγραφήΑκολουθήστε το σύνδεσμο για να εγγραφείτε