Μία εφαρμογή για όλες τις εργασίες απεικόνισης μεγάλου πλάτους. Απλώς προσθέστε αρχεία, κάντε προεπισκόπηση και εκτυπώστε

Το KIP ImagePro είναι μια ισχυρή σουίτα λογισμικού που βελτιώνει την αποδοτικότητα με ελεγχόμενο αυτοματισμό ροής εργασιών σε περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων μειώνοντας ταυτόχρονα τους χρόνους παράδοσης.

Εκτυπώσεις μεγάλου πλάτους


Το μάρκετινγκ στον κλάδο των εκτυπώσεων δεν είναι πλέον αυτό που ήταν κάποτε. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ψηφιακά γραφικά που παρέχονται για την επικοινωνία πληροφοριών σε ευρύ ακροατήριο ενώ ταυτόχρονα αναζητούνται τρόποι για τη μείωση του λειτουργικού κόστους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εκτυπώσεις μεγάλου πλάτους έχουν γίνει ένας από τους πιο οικονομικά αποδοτικούς τρόπους για τους παρόχους εκτυπωτικών υπηρεσιών ώστε να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου πλάτους είναι ένας από τους λίγους τομείς στην παγκόσμια αγορά εκτυπώσεων που παρουσιάζει ραγδαία αλλαγή και ανάπτυξη. Με τις υψηλής ποιότητας, εύχρηστες λύσεις λογισμικού και υλικού που διαθέτει, η Konica Minolta είναι εδώ για να σας οδηγήσει με ασφάλεια μέσα από αυτές τις αλλαγές και να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Το KIP ImagePro είναι μια ισχυρή σουίτα λογισμικού που συνδυάζει απαραίτητα εργαλεία με εξαιρετική πολυδιεργασία σε μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή για εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση. Το τυπικό περιβάλλον εργασίας χρήστη παρέχει στους χειριστές παραγωγής και τους περιστασιακούς χρήστες με εργαλεία γρήγορης πρόσβασης, ένα πρόγραμμα προβολής HD για την εκτύπωση περιοχών ενδιαφέροντος και διαισθητικές λειτουργίες επεξεργασίας εργασιών. Οι τυποποιημένες προκαθορισμένες ρυθμίσεις ποιότητας εκτύπωσης CAD και γραφικών σημαίνουν ότι το ImagePro είναι ο απλούστερος και ταχύτερος τρόπος εκτύπωσης. Με ένα απλό κλικ, το εκτεταμένο σύνολο δυνατοτήτων του συστήματος βάζει τους τεχνικούς και τους γραφίστες στη θέση του οδηγού.


Με τις δυνατότητες ένθεσης, επένδυσης, χρωματικού σημείου αλλαγής και την πρόσβαση σε δυνατότητες διαχείρισης χρωμάτων που είναι διαθέσιμες μόνο σε ακριβά RIP γραφικών, το KIP ImagePro παρέχει στους ειδικούς του χρώματος τα εργαλεία που χρειάζονται για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Μεγάλο πλάτος

Μεγάλο πλάτος

Απλοποιήστε τη ροή εργασιών μεγάλου πλάτους

Τώρα μπορείτε να απλοποιήσετε τις ροές εργασιών των μηχανημάτων μεγάλου μεγέθους με μία ενιαία λύση λογισμικού.  Το KIP ImagePro διαθέτει μια εύχρηστη τυπική λειτουργία για αποδοτική παραγωγή ή μια εκτεταμένη λειτουργία για έξυπνη αλληλεπίδραση μέσω εικόνων. Το χαρακτηριστικό που καθιστά ιδιαίτερο αυτό το λογισμικό είναι το γεγονός ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης από μία ενιαία εφαρμογή. Η εκτέλεση εργασιών δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη!

Hardware
hardware icon
Συστήματα εκτύπωσης KIP

Τα συστήματα εκτύπωσης KIP είναι ειδικά κατασκευασμένα για τεχνικούς, γραφίστες και χρήστες εγγράφων γραφείου που απαιτούν υψηλή απόδοση, ακριβή απεικόνιση και τολμηρή, εκφραστική πιστότητα χρωμάτων. Μπορούν να αποδώσουν ζωηρά χρώματα, εντυπωσιακά γραφικά και φωτογραφικές εικόνες που αποτυπώνουν ανεπαίσθητους χρωματικούς τόνους και αποχρώσεις με απαράμιλλη σταθερότητα χρωμάτων, από την αρχική μέχρι και την τελική εκτύπωση.

Software
software icon
Ένα λογισμικό για όλα

Τώρα μπορείτε να απλοποιήσετε τις ροές εργασιών των μηχανημάτων μεγάλου μεγέθους με μία ενιαία λύση λογισμικού. Το KIP ImagePro διαθέτει μια εύχρηστη τυπική λειτουργία για αποδοτική παραγωγή ή μια εκτεταμένη λειτουργία για έξυπνη αλληλεπίδραση μέσω εικόνων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
service icon
Πάντα στην υπηρεσία σας

Το έμπειρο, εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και θα σας δείξει πώς να χειρίζεστε το προϊόν σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς όφελός σας, στο πλαίσιο ενός συστήματος υποστήριξης που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι εσείς και η εταιρεία σας επωφελείστε πλήρως από τις λύσεις. Προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες, όπως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες εκτύπωσης για συνδυασμό συμβουλευτικών υπηρεσιών, υλοποίηση υλικού και λογισμικού, διαχείριση ροών εργασιών για τη μείωση των δαπανών για έγγραφα και έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας, ώστε η επιχείρησή σας να παραμένει ασφαλής.

Βασικές δυνατότητες


   

   

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Προηγμένη εκτύπωση περιοχών ενδιαφέροντος

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Προσαρμοζόμενο περιβάλλον εργασίας για εξατομικευμένη προβολή και εργαλεία

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Εύκολη ανάπτυξη

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Προβολή υψηλής ευκρίνειας

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Έξυπνη επαλήθευση εργασίας pdf

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Έξυπνη στοίβαξη KIP

Εικονίδιο λειτουργίας αφής

Εξαιρετική πολυδιεργασία